• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Sevgilimle cinsel bir şeyler yaşamak zorunda mıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
24
Ben istemiyorum evlenene kadar masum durmak kendimle gurur duymak istiyorum bu mümkün mü
Sevgilimle cinsel bir şeyler yaşamak zorunda mıyım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.

Sevgilinle cinsellik yaşamak zorunda değilsin. Senin tercihlerine saygı duyması gerekir sevgilinin aksi şekilde davranıp seni zorluyorsa niyeti zaten belli yol ver gitsin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• GekoKertenkelesi1903
    GekoKertenkelesi1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Son zamanlarda kadinlarimizda bu dikre yonelmeye baslamalar artmaya basladi sanirim bu bugun dorduncu veya besinci olmasi lazim denk geldigim ve kesinlikle oyle devam etmelisin kardesim bunu zorunluluk gibi dayatmaya calisan normallestiren mesrulastiran akli ile uckuru yer degistirmis karakteri kokusmus duygulari kirlenmis fikirleri bozulmus pislik erkeklerden uzak dur nasil olursan ol ister onceden yasamis ol veya olma erkekler zaten dunden razi kadin hayir derse erkek asil niyetini er ya da gec ortaya koyuyor ve cekip gidiyor zaten bu tip konularda buradaki benzer sorularda defalarca sahit olduk zorla dayatilan sey de riza sahilinde olmaz sonucta bilincaltina esir dusmeyle olur erkek kadin farketmez kimsenin en azindan ilki yasadigi evlilik ve sadece es ile olmanin haricinde dogrudan ve isteyerek yasadigini dusunmuyorum hepsi zaten herkes yasiyor diye dusunmeden oluyor yani bilincalti kontrol mekanizmasi devre disi tamamen insanlarin yonlendirmesi aslinda farkinda olmadan zaten yasadiktan sonra bilincalti aliskanlikla doluyor pisman olana kadar olmayan zaten surekli devam ediyor sonra bir gun evlenilecek kisi karsiya cikiyor ama evliligin de bir manasi kalmadigi her sey yasandigi icin er ya da gec bir sekilde bitiyor bosanmayla aldatmayla mutsuz evlilikle yine bu sefer baska biriyle benzer seyler yasamaya yoneliniyor gunumuz evliliklerinden cikan sonuc bu taki pisman olana bazi seylerin degerini anlayana kadar ki elbet ileride bir gun en olmadi yaslaninca ortaya cikiyor bu hisler ben hic yasli birinin surekli bunu yasayabilecegini sanmiyorum zaten dusunmesi bile cok kotu zaten bunun nedenlerinden biri de menopoz ve andropoz ama is isten coktan gecmis oluyor herkesin o bilincaltinin daha da derinlerinde belki de en altinda evlilik istegi var cunku bu ilerde depresip gun yuzune cikiyor ondan dolayi bu tarz olan namussuz erkeklerden uzak dur kardesim hemen hepsine yakini dunden razi maalesef bu devirde

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

29

Cevap

• Mersona
    Mersona Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Helal be sana hayatımda hep böyle kal, anlık bir nefis zevki için çizgiden çıkma, o masumiyeti seni alnına eş diye yazılan seni o masumiyet de sevecek olan insana bırak, bırak çağ bozulsun, sen dik dur, zoytarı dandikler, sevgiyi hep belaltı olarak bilsin zavallı ahmaklar, tabi herkesin hakkı sevmek sevişmek ama insan oğlu hududunu bilmeli
    Ne demişler, hile ile iş gören, mihnet ile can verir, namusa hürmet eden, nesline şeref verir.
    Marifet sanıyor zavallı kuş beyinliler 3 gün ona aşık olup 5 gün ona aşık olmayı

4
    2 Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Boyke dusunen hemcinslerim umudumu kabartiyor ve yorumlari cok samimi geliyor ya cok yasayasin hocam sunu anlatamiyoruz sanki bizim ailemizden birisiymis annemizmiz kizimizmis gelecekteki esimizmis kiz kardesimizmis gibi dusunerek yorum yapmak bir nevi empati yapmak iste budur bu durumda olan boyle dusunen veya aklinda soru isaretleri kalmis kardeslerimize isin mantigiyla cevap vererek bilinc olusturmak heleki bir erkek olarak takdire sayan sayilariniz artsin insallah

Yorumla
    • Mersona
      Mersona
      +1 yıl

@GekoKertenkelesi1903 eyvallah kral eksik olma

Yorumla
  • caglasu7
    caglasu7 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

ahahahaha kendiyle gurur duyduğu şeye bak :D:DD ya siz beni çok güldürüyosunuz... şimdi sen bide seks yapmadığın için masum olarak görüyosun ya kendini öyle bişi yok işte :)

0
    0 Yorumla
  • Sormayadevamke
    Sormayadevamke Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bende aynıyım ama zamane "gençleri' olmaz ya seven arzular anladın mı? diyolar

2
    0 Yorumla
  • AsilayO1
    AsilayO1 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

İstemiyorsan zorla olacak değil. Senin tercihine saygı duyması gerekiyor. Kabul etmiyorsa oda onun tercihi anlaşamıyorsanız ayrılın.

0
    0 Yorumla
  • FirariHayat
    FirariHayat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Böylede kal lütfen senin bir değerin olsun temiz olduğunu oda sende bil yoksa hayvanlarda ilişkiye girer

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Zorundasin tabi.. Sevgilisi. açken, tok yatan bizden değildir.
    Vereceksin ki, aldıklarınin hakkını vermiş olmasın. 😏

0
    6 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Olmasın değil, olasın olacaktı.. 😇

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Yasindan basindan utan dayi senin ben ta

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@GekoKertenkelesi1903 Sen utan yaşından stgimin beşiktaşlısı. 31 yaşındasın , bir de gelmiş konuşuyorsun boş, boş..

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Acil sifalar akil fikir ve terbiye diliyorum dayi yazik sana hahah

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@GekoKertenkelesi1903 Oldu canım. Hadi naş, kaybol

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Sana insan diyenin ben

Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.

Yaşamak zorunda değilsin. Eğer böyle bir şey talep ediyorsa direkt olarak ayrılın.

1
    11 Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Masum durmak dedigine gore bizimle ayni bicimde yasamis bu zamana kadar daha dogrusu yasamamis burdan yola cikarak dusunceleri bizimki ile ayni oldugu icin asil yasamamak zorunda evlenene kadar masum durmak soz obegi bunu destekler nitelikte zaten yani biz gibi oldugu icin mantigi yine bizimkiyle ayni bizi dinlemesi kulak ardi etmemesi lazim ya esdegerleri karsi cins versiyonlari bizleriz bir seyler yasayan kizlar veya erkekler degil yanlis mi

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Çok doğru.

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Her zamanki gibi kardesim temiz tertemiz insanlara ihtiyacimiz var heleki herkesin kirli oldugu su devirde (genellemedir) oyle olmayanlar da hic olmazsa o yoldan donsun dogruya yonelsin zararin neresinden donulurse kardir bir tertemiz olmaz belki ama ona yakin olabilir

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Aynen öyle ama bakıyorsun ki hanımefendiler de başlarına bela almak niyetindeler. Yok evli adamlarla buluşanlar, yok yirmi yaş büyüğüyle takılanlar, yok sevgilimle sürtünüyorum diyenler...

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Biz erkeklerden dolayi iste maalesef asil olay bizde bitiyor bunu konustuk hep daha onceden kadinlar erkekler hep cinsellik dusunur diyor ya harbiden dogru hak veriyorum ama biz onlar gibi olmayalim zaten olmazsak ya da icimizden namussuz olan cikmasaydi bu kardesimiz de bu soruyu sormayacakti ben hic hemcinslerimizden bu tarz bir soru gormedim bu sitede ee tabi toplum moplum olayi da var ee diger turlu bu sefer de kadinlar zaten serbest olsa da erkekler dunden razi ve canina minnet hic bir sekilde sorun yok serefsizler icin bir de hic yasadim pismanim diyen erkek de duymuyoruz ne hikmetse sanki namus onlar icin gecerli degil yazik ya belalarini bulsunlar cok ah ediyorum ya insallah basima bir sey gelmez ama tutamiyorum kendimi napayim he bir de yorumlari okudum da galiba sandigimizdan cok fazla hic bir sey ya da en ufak bir sey yasamayan kadin ve erkek var galiba sasirdim gercekten

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Toplumun iki yüzlülüğünden kaynaklı. Erkeğe ''elinin kiri'' deyip de kadına '...'' diyen bir toplum, her türlü eza ve cefayı hak eder ahlaki açıdan. Ne desek boş. Kalıplaşmış rezilce fikirleri değiştirmek, öncelikle nasıl olur biliyor musunuz? Toplumda değişme, gelişme ve kendini düzeltme isteği varsa. Bizde de öyle bir isteği göremiyorum. Oğullarını ''çok canlar yakacak'' diye seven anaların olduğu bir toplumda, kimse kusura bakmasın ama hak ettiğimiz şekilde bir ahlaki çöküş yaşıyoruz.

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Maalesef kardesim halbuki toplum gecmisinde cok daha duzgundu erkegi de kadini da nerde aptalca fikirler turedi bozdu gitti hala devam ediyor yozlasma erkege mustehak kadina tu kaka nedir ya sanki erkek erkekle yasiyor zaten en az birinin yasamamasi hic yasanmamasi anlamina geliyor toplumun dusuncesi celiskili onceden kadinda erkek de yasamazdi on numara evlililler cikardi omurluk sonra nerden turediyse bu sacmalik aldi basini gitti daha sonra ezbere gidilip mantigini kavramadi toplum unuttu mantigi kadin da erkek de yasamamalidan gunumuzde erkek yasiyorsa kadin da yasamaliya veya her ikisi de yasamaliya dondu olay her iki uc nokta da yanlis sacma mantiksiz igrenc ve kotu ee yine ayni durum hemcinsle yasanmiyor ki bu sonucta veya kadin yasiyorsa erkek de yasamali yine ayni halt bir taraf baz alinmamali alinirsa mantiksiz oluyor ee ikisinin yasadigi su zamanda iliskilerin rezilligi ortada her iki dusunce de yanlis kisaca insanlar yasamamali en dogrusu zaten olayin cikis noktasi bu zina haram bitti inancli olunsa da olunmasa da pek cok olumsuzluga yol aciyor bu asikar herkes biliyor da iradesine sahip cikmiyor cikmak istemiyor cogu isin dogrusu bu erkege yap et demek yerine oglum senin de kiz kardesin kuzenin annen kizin kuzenin kisaca ailende kadinlar var denseydi bunlar olmayacakti iste dedifim gibi ezberleme (erkege mustehak, her iki cins de yasamali, su yasamali bu yasamamali vs vs.) mantigini kavra (dogrudan yasanmamali veya her ikisinden biri yasamamali ki otomatikman digeri de yasamamis olacak zaten bu yasamayan ozellikle erkek olmali) sozunu yanlis anlayip yorumladigimiz icin naneyi yedik zaten simdi de toparlayamiyoruz artik

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Bu sitede cinsellik açısından pek çok yorumda zaten hanımefendileri uyarmak adına yazdım. Bu gidişatın sonu iyi değil. Avrupa ülkeleri gibi yani aile hayatının olmadığı bir memlekete dönüşüyoruz yavaş yavaş.

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Olur mu kardesim modern oluyoruz ozgur oluyoruz Turk orfu adetinden Anadolunun kadin gecmisinden kopmamiz ve bunlari asagilamiz cinsellik yasamamiz istedigimizi giymemiz lazim ki avrupa gibi olalim olmasi cok basit zaten kardesim disari kendini farkli lanse et gosterisli giyin ve takil cinsellik yasamis gibi konus milletine ulkene ait ne varsa hepsini tersle insanlara tepeden bak avrupada ne varsa sorgusuz sualsiz kole gibi savun ozen kolayca olursun he bir de zengin olman lazim en onemlisi paranin karakteri kisiligi bozmasi lazim cok garanti ya yarin fakir olup lanet bir varliga o elestirdigin insanlara donusecegin soylediginle celisecegin gonlun zengin olmadiktan sonra insan olmussun neye yarar at cope avrupadan alinacaksa sadece bilim ilim alinmali kultur halka aittir gecmisle dogrudan baglantilidir uymayan seyleri uyarlamaya calisirsan bir yerden sonra patlak verir ve su an onu yasiyoruz ilerde daha da beter olacak

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Kaldı ki Avrupa'nın da her yeri öyle filmlerdeki gibi değil. Bizim bir kesimimiz, Avrupa'ya tur bindirir malum konularda. Evlilik dışı cinsellik, duygusal ilişkilerin evliliğe gitmemesinin en temel iki sebebinden birisidir. Diğeri ise ekonomi.

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Onu gectim dogrudan avrupali olmak baska bir yerli olmak inancli ve inancsiz olmakla da direkt olarak ilgisi yok he tabi meyil olarak nispeten farklar mevcut orasi dogru ama bazen o yonde olmuyor hakikat zatwn avrupadan sagdan soldan nerde gereksiz sacma aptalca bos sey varsa aldik karman corman olunca da isler daha cok karisti bi de ilk soyledigin faktor kesinlikle dogru ama ekonomi kismi biraz farkli zengininki yasak askken fakirinki zina oluyor buradan bir gonderme daha yapalim kavramlar bile insanlarin ekonomi butce ve maddi durumla dogrudan alakali oldugu su dunyada kimse esitlikten adaletten soz edemez

Yorumla
  • kodi34
    kodi34 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır yaşamak zorunda değilsin hayat senin beden senin karar senin hiç bir zorunluluğun yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Zorunda değilsin ama ben bu kafada olsam sevgili yapmayarak gurur duyardım :D Hem ayranım dökülmesin hem totom şey olmasın garip asddsf

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben de öyle masumluğumu kimse elimden almaz inşallah

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tabiki zorlarsa ayrıl seks manyağı ile hayat Sürmez hayatını da s.. iker

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

kendini düşün önce yoksa beklemediğin kötü seyler olabilir

0
    1 Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Dolayisiyla riske girmeye hic gerek yok

Yorumla
  • likyaben
    likyaben Takip Et
    Bilge Yaş: 51
    +1 yıl

istemiyorsan tabiki normal?
    sana kimse zorlayamaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu sorular çok saçma geliyor bana. Bu mümkünmü ne demek yahu, dininiz nedir? Yanlış anlamayın ona göre cevapla vereyim...

2
    0 Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Masumiyet çok başka bir şey dostum

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bağlantılı şeyler kusura bakma

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

ne yani şimdi sevdiği kişiye dokunmuş birisi masum değil mi senin gözünde?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaç kişiyi sevdiğine göre değişir tabi ki 5 kızı sevinmiş dokunuş erkekle dokunmamış erkek aynı değil masumiyeti

Yorumla
  • bilmişkızz00
    bilmişkızz00 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.

yapana helal olsun bizde olmadı

1
    2 Yorumla
    • Burannnn
      Burannnn
      +1 yıl

Neyi yapana helal oluyor 🤔

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Haram olsun demek istedi eli surcmus hahah helal olsun kismi evlilikte gecerli cunku cima haram olan zina tabirler bile ne kadar yansitiyor degil mi anlamini zina kulaga igrenc geliyor cima ne kadar hos geliyor oysaki

Yorumla
  • Burannnn
    Burannnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Asla yampak zorunda değilsin yamma ne olursa olsun

1
    0 Yorumla
  • ölüprofil
    ölüprofil Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

hersey snein elinde manipülelere kanma

1
    1 Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Kesinlikle bu konulardaki en cok kullandigim kelimeler manipule ve tahakkum yasamayan icin bu kavramlar gecerli oluyor diger taraf pislik zihinli cunku ee yoksa nasil yasayacak akil uckurda malum aksi bir sey duysa hemen kotuler baskiya yonlendirmeye hor gormeye kisacasi manipule ve tahakkume basvurmasi lazim belasini bulsun oyleleri

Yorumla
  • heyybenesra
    heyybenesra Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Tabiki mümkün senin hayatın , senin kararın

0
    0 Yorumla
  • aaLooNeAnqeLL
    aaLooNeAnqeLL Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl

Hayır zorunda değilsin

0
    0 Yorumla
  • KARANLIKKRALI
    KARANLIKKRALI Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

sen istemiyorsan bir çocuk için bunu yapma

0
    0 Yorumla
  • Sorucu111
    Sorucu111 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

tabiki mümkün yapmak zorunda değilsiniz

0
    0 Yorumla
  • Nietzschenededi
    Nietzschenededi Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Günümüz sevgilileri yapmadan bırakmaz

0
    0 Yorumla
  • Manifalitikko
    Manifalitikko Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

bir ani libido artışına bakar 😂

0
    2 Yorumla
    • Burannnn
      Burannnn
      +1 yıl

Eee sonuç ne olacak 🤔

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Deme oyle kiz yazmis evlenmeden once yasamak istemedigini tesvik edebilecek seyleri degil sakinacak uzak duracak seyleri yazmak lazim

Yorumla
  • gencbilge0034
    gencbilge0034 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Mümkün tabi. Sakın verme

0
    0 Yorumla
  • ozngr
    ozngr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Sana bağlı bu bize ne soruyon

0
    0 Yorumla
  • Kafasıkarışıkkişi
    Kafasıkarışıkkişi Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 49%
    +1 yıl

İstemediğin hiçbir şeye mecbur değilsin

0
    0 Yorumla
  • RB1905
    RB1905 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    1 yıl

Kendini tut simdi acele ise şeytan karışır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu sana bağlı istemezsen elini bile tutamaz

0
    0 Yorumla
  • Hepyek42
    Hepyek42 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Mümkün tabiki zorla olmz zaten

0
    0 Yorumla
  • Jeasica
    Jeasica Takip Et
    Guru Yaş: 54 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.

Sevgilinse evet 👍

1
    0 Yorumla
  • AliKutayCebeli
    AliKutayCebeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Doğru yoldasın kimsenin lafına bakma

1
    0 Yorumla
  • iremthebabyy
    iremthebabyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Değilsin tabiki

1
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Sana bağlı bu

0
    0 Yorumla
  • uzzian
    uzzian Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır değilsin

0
    0 Yorumla
  • Abcabs
    Abcabs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110
    +1 yıl

Elbette zaten hic bir şey yasamaman gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • zevkli_günahlar
    zevkli_günahlar Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Yaşamalısınız bence

0
    0 Yorumla
  • Arslans06
    Arslans06 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Değilsin

0
    0 Yorumla
  • Merhametli_Adam
    Merhametli_Adam Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 97%
    +1 yıl

Mümkün

0
    0 Yorumla
  • Sananebe355
    Sananebe355 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • nalpak
    nalpak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Degilsin

0
    0 Yorumla
  • Alfonzo3441
    Alfonzo3441 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.

Belki olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yok değilsin

0
    0 Yorumla
  • StarThief
    StarThief Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Değilsin

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle cinsel bir şeyler yaşamak zorunda mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimle cinsellik yaşamalı mıyım? 23 cevap verildi
Sevgilimle cinsellik yaşamalı mıyım? 29 cevap verildi
Sevgili olunca cinsel bir şeyler yaşamak zorunda mıyım? 28 cevap verildi
Sevgili olunca cinsel bir şeyler yaşamak zorunda mıyım? 77 cevap verildi
Sevgilimle cinsel ilişkiye girmeli miyim? 21 cevap verildi
Sevgilimle cinsel ilişkiye girmeli miyim? 49 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨