Hiç denemedim bilmiyorum ama anal bölgede G noktası yok sonuçta kadın ordan zevk alamaz bence. Erkek neden kadının zevk almadığı bir şeyi ister? Ya da kadın zevk alıyor gibi mi davranır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkadın Analdan zevk almaz erkek alır alıyorum diyen ya erkeği için der ya da gönder tedavi olsun :d tamam belki zevk alan kadın vardır ama nadir genelde erkek daha dar diye sever kalça hayranlığı ama anal seks kadına zevk vermez ki hastalıkları sonucu da cabası
31 Yorumla
Soran+1 yılAynı düşüncedeyim
En İyi Cevaplar
Zevk g noktasına bağlı değil hatta g noktasının gerçekten olduğu kanıtlanamadı yapılan bi araştırmada Bazı kadınların bulamadığını ya da bulduğuna emin değil yani herkeste g noktası yok tamamen kanıtlanmış bir şey değil 1958'de grafenberg söyledi popüler oldu asıl soruya gelirsek analdan hoşlananlar var kişiden kişiye değişir kadının fantezisi varsa analdan boşalabilir. biraz karışık
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Zwvk aliyosun tabi partnerin tecrubeliyse ama fazla zorlarsa yirtilma ihtimali var sonrasinda gazini tutamazsin altina kacirma riskleri de var bunlarida goz onunde bulundur oyle gir iliskiye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloradan zevk almazsın zaten temas olduğu için psikolojik olarak zevk alıyorsun yani girdiğinden değilde yapacaksan sakın yapma bence
12 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmaya hevesim yok zaten zevk alır mı diye merak ettim. Sadece acı verici bişey gibi geliyor bana çünkü
Cevap sahibi+1 yılaynen acı verir hiç heveslenme zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski kız arkadaşımın anüsünü dilledikten sonra bayağı bayağı arkadan girmemi istedi delirdi. Hoşlarına gidiyordur fizyolojik olarak tam zevk almasalar da
10 YorumlaErkek için, kendinin zevk alması, ve kadının acıdan bağırması kavranması yeterli
12 Yorumla
Soran+1 yılKarşı tarafı da düşünmeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların çoğu anal seksten zevk almaz ama erkeklerin hepsi zevk alır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadin fiziki zevk alamaz psikolojiknolarak hosuna gidebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır gerçekten zevk alıyorum ben. Analdan girip ileri geri yaptıkça ön tarafa baskı oluyor
00 Yorumla
+1 yılTek başına bir dene bence
02 Yorumla
Soran+1 yılTek başıma nasıl yapayım
- +1 yıl
Sok bir şeyler 🤷♂️
Yok öyle düşünme bayağı zevk alıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız orada zevk noktası yok
+1 yılAlmaz bence yapan cok var😅
00 YorumlaAlmaz acı olur sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmaz. Yapanları anlamıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun bebiş
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Olursa diye dedim 😊
Soran+1 yılOlmaz 😂
- +1 yıl
Allah valideli büyütsün 😂
+1 yılDüzgün yapılırsa gayet de alıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlıyor olsa gerek be
02 Yorumla
Soran+1 yılAma orada zevk noktası yok alamaz
Cevap sahibi+1 yılAnal isteyen birçok kadın var
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılZevk alan kızlar var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım