Hayır biseks olduğu anlamına gelmez mesela kadınsı travestilerle hem aktif hem pasif birlikte olsa bile ilgisi kadınlara yöneliktir. Biseks erkeklere de ilgi duyar.
Banyoda beraber duş alıyorduk. O sıra aldı tutu sen de bana dokun dedi falan yok dedim, geri benim penise dokundu yapma dedim, geri aldı oral seks çekti, sonra döndü poposuna yerleştirmek istedi dedim yapmayalım boş ver, dedi bir şey olmaz. Yaptım biraz. 30 dk falan geri hadi boşal dedi dedim gelmedi, oral seks çekti öyle boşalttı. Öyle oldu yani. şu an temiz bir kişi olsa yapsa yine yok demem ama bu da zorlamak gibi oldu. Geri her gün, yapmayalım diyordum. oral seks çekiyordu. Boşaltıyordu, anal pis ama oral seks güzeldi. Ama zevk alıyordum orada. Maalesef böyle oldu.
Soran
+1 yıl
Yaslar kac kimfi bu
Cevap sahibi
+1 yıl
Ortaokul zamanı, biri işte yakın görüştüğüm bir insan idi.
Soran
+1 yıl
Ortaokul cok erken degil mi ya
Cevap sahibi
+1 yıl
Maalesef şimdiki aklım olsa asla yapmam, iğrenç bir şey, kadına da yapmam. Kadından hoşlanıyorum ya erkek pis 😏😔 hatadan dönmek önemli. Geçmişte hep duyduk böyle olayları, geçenlerde bir tanıdık bir erkek ile olmuş, eşşek yapan yine var. İğrenç ya 😏 vede bunların hepsi evli mutlu çocuklu.
Soran
+1 yıl
Penisler nadildi buyuk muydju
Cevap sahibi
+1 yıl
Benim normaldi girdi, onun büyük ama erken boşalma vardı. İşlev daha önemli, saksoda bile zor boşal*tıyordu 30 dk da boşalmıyordum, artık boşal diyordu. Boşalınca da oha diyordu. Kadın yapsam daha erken gelirim 15 dk belki göğüsleri sarkar falan, vajina görünce uçuşa geçer. Hele de saksolayıp otursa inanılmaz zevk alırım.
Cevap sahibi
+1 yıl
Dün boşaldım mastürbasyon falan halen istiyor işte.
Cevap sahibi
+1 yıl
Bence onu kaçırma, insanlar seks yaşayabilir ister erkek ile ister kızla, önemli olan sana sadakati olsun tabi ki seviyorsan. Sana dayanamaz o hoşuna gidiyorsun demek ki, senle birlikte olduğu için şanslısın.
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben de bir kadın bulsam şanslıyım. Herşeyi artık kadınla yaşamak istiyorum. İyiki öpüşmedim onla. 🤮 Hiç bir kadını öpmedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Erkek sîken, eşek de sîker yavrum.
Biseks yapmaz, doğrudan yoklukta olan bir sapkın yapar, uzak dur
Haklisin
Evet bisex ama gizedir bisex iliski iki taraftanda zdvk. aliyorsun
Igrenc
Hemen bırak bugün onu yapan yarın kendinide yaptırır
Iyy
Hayır biseks olduğu anlamına gelmez mesela kadınsı travestilerle hem aktif hem pasif birlikte olsa bile ilgisi kadınlara yöneliktir. Biseks erkeklere de ilgi duyar.
İbine büken ibine olur bunu unutma kendinizde yaptırır ya da yaptırmıştır ne iğrenç
yapar tabii ki ilgi duymasa birlikte olmazdı sonuçta
Bi erkeğin içine giren penisini yalarken veya içine alırken ne hissediyorsun daha çok zevk veriyor mu
fantezi arama ya
Dürüst ol hadi
Mide bulandiricisiniz
Evet onu bisex yapar bu. Pasif gayim bende
Her merak ettiği şeyi yapacak mı
Yapar duruma gore gay bile yapma yoluna girer
Ben de zorla oldum maalesef bir daha konuşmadım.
Nasinzorla
Banyoda beraber duş alıyorduk. O sıra aldı tutu sen de bana dokun dedi falan yok dedim, geri benim penise dokundu yapma dedim, geri aldı oral seks çekti, sonra döndü poposuna yerleştirmek istedi dedim yapmayalım boş ver, dedi bir şey olmaz. Yaptım biraz. 30 dk falan geri hadi boşal dedi dedim gelmedi, oral seks çekti öyle boşalttı. Öyle oldu yani. şu an temiz bir kişi olsa yapsa yine yok demem ama bu da zorlamak gibi oldu. Geri her gün, yapmayalım diyordum. oral seks çekiyordu. Boşaltıyordu, anal pis ama oral seks güzeldi. Ama zevk alıyordum orada. Maalesef böyle oldu.
Yaslar kac kimfi bu
Ortaokul zamanı, biri işte yakın görüştüğüm bir insan idi.
Ortaokul cok erken degil mi ya
Maalesef şimdiki aklım olsa asla yapmam, iğrenç bir şey, kadına da yapmam. Kadından hoşlanıyorum ya erkek pis 😏😔 hatadan dönmek önemli. Geçmişte hep duyduk böyle olayları, geçenlerde bir tanıdık bir erkek ile olmuş, eşşek yapan yine var. İğrenç ya 😏 vede bunların hepsi evli mutlu çocuklu.
Penisler nadildi buyuk muydju
Benim normaldi girdi, onun büyük ama erken boşalma vardı. İşlev daha önemli, saksoda bile zor boşal*tıyordu 30 dk da boşalmıyordum, artık boşal diyordu. Boşalınca da oha diyordu. Kadın yapsam daha erken gelirim 15 dk belki göğüsleri sarkar falan, vajina görünce uçuşa geçer. Hele de saksolayıp otursa inanılmaz zevk alırım.
Dün boşaldım mastürbasyon falan halen istiyor işte.
Bence onu kaçırma, insanlar seks yaşayabilir ister erkek ile ister kızla, önemli olan sana sadakati olsun tabi ki seviyorsan. Sana dayanamaz o hoşuna gidiyorsun demek ki, senle birlikte olduğu için şanslısın.
Ben de bir kadın bulsam şanslıyım. Herşeyi artık kadınla yaşamak istiyorum. İyiki öpüşmedim onla. 🤮 Hiç bir kadını öpmedim.
Ayril ahd
Dudunuyorum
Erkeği öyle yapan oo
yapar
Midem kalkti
bana da ters ama yapmis artik bi kere. istemiyosan ayrilirsin
Kız bulamadığından yapmistir
Ne yani norma mi
değil kiz düt bulamamış erkek daha kolay ulaşırım diye onunla yapmış sapıklık uzak dur
Problem My friend
Kız ayarla,
19 yaşında pasifle ben de yaptim
Neden peki
naptım ondan
Ne
Yaa ne güzel peki beğenmiş mi tatlim
Bir daha istiyor olabilir mi
Asla diiyo
İnanma yoksa söylemez di ya erkekler sever böyle seyleri tatlim
İğrenç yapar
Katiliyorum