80 85 90 hangisi daha iyi. Butun gogusler dimdik olacak. Buyuk olan sarkik olur gibi dusunmeyin. Goguslerim cok sarkik 1 yil sonra biraz kilo verdikten sonra gogus kucultme ve diklestirme ameliyati olacagim. Hangi boyda yaptirsam karar veremedim. Daha bir yil var ama aklima geliyor hep. Ben 90 diye dusundum ama hamilelikte vs dahada buyur sarkar diye korkuyorum. Desteksiz 85 olsa hamilelikteki büyümeyle 90 olur sanırım. Sevisirkende esimin eline gelsin istiyorum ama cokda buyuk gelmesin tam avucunu doldursun istiyorum. Cinsellik yasayanlar az cok bilir hanhi beden gogusun daha iyi oldugunu
Meme küçültme ameliyatında senin beden seçme gibi bir durumun yok o tamamen memenin mevcut durumuna göre belirleniyor. Bir sürü meme küçülme ve dikleştirme ameliyatı yaptık hepsinde kişinin isteğinden çok o an ki meme durumuna göre boyutunu belirledik. Örneğin sen 90 olsun dersin ve biz o kadar büyük bıraktığımız gene sarkık oluyor ve mecburen 80 falan yapıyoruz. Yani bedeni senin istediğin gibi olmuyor ama protez taktırmak istersen o zaman olur
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Protezsiz istiyorum ben, haklisin 90 buyuk gelir sarkar yine desteksiz 80 85 de kabulum. Sen estetik cerrahimisin.