İlk defa gün içinde isteylen çekip özel bolgemi atım. Mememi görmüştü 1 yıldır ama hiç vajinami gormedi ilk defa atım ve güzel şeyler dedi sorun yok burada, akşama yine at ama dedi evde bakım Şu an çok göremedim dedi, ailem uyusun atarım, odaya pat diye giriyorlar atarız dedik. Ben de normal konuşuyoruz sohbet ediyoruz bir şekilde konu gelir diye bekliyorum sonra saat 12 oldu, uycam çok uykum geldi dedi. Ben de baya bozuldum anlam veremedim, ilk defa gordun bu kadar mı beni istemiyor dedim sizce neden böyle yaptı çok taktim kafama (gayet bakımlı hos biriyim bu konuda bir sorun yok )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Etrafına birilerini toplama çabasında mısın? Gerçekten bunu mu merak ediyorsun. Buraya bunu yazacak bunu soracak bunu merak edecek ve burada ki yorumlara göre o adama davranacaksan... İnşallah her gece uykusu gelir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMüsait değilim falan dediysen ve sonrasında da "müsaitim şimdi atıyorum" tarzı konuşmadıysan, o da sana küsmüştür ve ondan uyumaya gitmiştir muhtemelen. Konuyu senin açmanı bekledi sanırım.
06 Yorumla
Soran+1 yılHic oyle bir şey olmadı işte sorun orada
- +1 yıl
Bence bunu ona sor yaa. Ben olsam er geç dayanamaz ve belli ederdim. Ama muhtemelen şeklini beğenmedi. Bazıları dolgun, bazıları minik falan sever. Başkası beğenmiş olabilir ama bazılarının kriteri oluyor.
Soran+1 yılBeyaz tenli sarisinim gayet de açık renkli pembe renkli yani öyle diyim sana gorunce baya guzel seyler de dedi o yüzden anlamadim gitti
- +1 yıl
Ben bile merak ettim şu an 😂 Öğrenirsen bana da söyler misin? Erkekler pembe vajina hastasıdır çünkü ve sorun ne ben bile anlamadım.
Soran+1 yılİşte o yüzden kafam karıştı ama soramam da ona cekinirim, kendimi yiycem meraktan sanırım. Bir umut buraya sprim belki bilen olur aa bundanmis derim demiştim
- +1 yıl
Vajinasını atarken çekinmeyen biri neden sormaya çekinsin ki? Burada insanlar en az 3 4 neden tahmin ederler ama ona sormadan öğrenemezsin. Sana tavsiyem ona kesinlikle sor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide sen atmadigin icin konu oraya sen getirmedigin icin olabilir o getirse baski yapsa falan belki sen bu sefer ya tek derdin simdi bu mu oldu normal sohbet etmeyecek miyoz falan olabilir diye de dusunmus olabilir
00 Yorumla Bana at aşko 😂😂 şaka bir yana çok istekli olduğunu belli etmemek için konuyu açmayıp senin atmanı beklemiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılBöyle öküzleri ararken cok caba harcıyor musunuz cidden
00 YorumlaGörsel olarak hoş bir şey değil zaten ya.
Dkdmdmdmddmdm00 YorumlaKararmış ya da şekli bozuk olduğundan soğumuş olabilir mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Arkadan girince rahatlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyecektir bu sefer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTele kadınlık yaygınlaşmış
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Beğenmedi mi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aklına gelmemiştir çok yorulduysa
00 Yorumla
+1 yılAtma ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha atmicam zaten baya alındım
+1 yılHoşuna gitmemiş net
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet güzel yanı her şeyiyle beğenmeyen daha olmadı, hem o da beğendiğini dedi
- +1 yıl
Bir hayali var bence hayal ettiği gibi değil demekki.
Bu arada beğenmeyen olmadı derken herkese atıyorsun anlamı mi çıkarmalıyız
Canı çekmiştir
00 Yorumla
+1 yıletkilenmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana at ya sjejej
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİktidarsız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina koktu buralar
07 Yorumla- +1 yıl
Wuuu