Cinsellik hoşluk güzellik nedir mesele ne olsa mutlu olursunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlilik sorumluluk, evlilik anne evindeki rahatlığın sonu, evlilik baba olmak, evlilik işten eve gelince işin bitmediğini görmek, evlilik umutları söndürmek, evlilik dertsiz başa dert demek... Evet, güzel yanları da en az negatif yanları kadar mevcut... Ancak, biz erkekler bunları yapmak için evlendiğimize ikna olamıyoruz. Evde bakıcılar, hizmetliler, kapıda lüks araçlar, iş stresinden uzak, hayatım tüm yüklerinden kopuk bir hayat yaşıyor olsaydık muhtemelen sorun olmazdı bu durum.
Gel gelelim, erkek bizde yoksunluğa ve dibe vurmuşluğu evlenince yaşıyor. Bu durum da önce eve, sonra eşe soğuma durumunu getiriyor. Günün sonunda kadınların kısıtlamaya çalıştığı evli erkek sayısı %99... Arkadaş yok, seks yok (ya da az var), tamamen bağımlı bir hayat ve erkek = mutsuz. Erkek de eksikliği dışarıda aramaya, gidermeye yolcu hale geliyor. Artık kadınlar da böyleler. Kısacası, genel yaşam şartları ve azalan cinsellik, özgürlük alanı ile her şey eksik hale geliyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta kadın evlenene kadar melek sonrası kelek. Yani bambaşka bir insana dönüşüyor evlendikten sonra. Diğer bir konu da cinsellik. Cinsellik te çok zayıf, korkak,ürkek, pasif ve sıradan kadınlarımız. Bu erkekte çok büyük hayal kırıklıkları yaratıyor. Her şeye mana bulan, şikayet eden kadın maalesef mahvediyor her şeyi.
03 Yorumla
Soran+1 yılElinden geleni ypasa şikayet etmese cinsellik de tam olsa bir sıkıntı olmaz mı
- +1 yıl
Aynen öyle, ne sıkıntı, ne kavga, ne aldatma, ne de huzursuzluk olmaz. Mus mutlu yaşarlar sonsuza dek.
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanın birinde aşırı mutlu bir adam varmış. hiçbir olumsuz olay , keder moralini bozmaz mutlu olmaya devam edermiş. bir gün bir kadına aşık olmuş. ve mutluluğu elinden uçup gitmiş. kadınların dırdırı, geçmişi ısıtıp ısıtıp geleceğe taşımaları, fevri davranmaları, dünyanın sadece onlar için var olduğunu hissetmeleri, ilişkileri ileriye taşımıyor. biz erkekler yüzeysel yaşayan ve geçmişi umursamayan varlıklarız. tartışmalarda bile kadınlara yeniliriz. çünkü kötü geçmişi unutup, iyileri aklımızda tutarız. kadının bir güler yüzü erkek için en büyük hediyedir. erkeklerin genelinin kırmızı çizgisi ailesidir. kadına , aileme köle ol demez ama ailesini de karısının diline düşürmeyi sevmez. Kadınlar size sesleniyorum. geçmişi, dırdırı, tartışmayı bırakırsanız daha huzurlu bir hayat yaşatırsınız, yaşarsınız. Eşlerinizi kendinize köle edip , köle karısı olacağınıza, kral edin kraliçe gibi yaşayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim evlilğimde mental uyum kültürel uyum ve cinsel uyum yok mesela.
13 Yorumla
Soran+1 yılEn başta kafa yapısı ve sonrası cinsellik yani
Cevap sahibi+1 yılBenimki en baştan yanlıştı sma neyse
Soran+1 yılAnlatmak ve tavsiye vermek isterseniz dinlemek isterim
uyum birçok açıdan olmalı genelde o eksik oluyo birde anlayış sanırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKilo almayı bıraksa bakımlı olsa yeter
10 Yorumla
+1 yılBasta sekks iliski gelir
10 Yorumla
+1 yılGaliba her gün aynı gülü koklamaktan sıkılıyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHuzur bulamiyor guven bulamiyor
00 Yorumla Ben orala hasret kaldım. Eşim oral yapmıyor 😒
012 Yorumla
Soran+1 yılRica edin gönlünü hoş edin yapar yapmaz mo
Soran+1 yılGülü seven dikenine katlanır diyelim
Soran+1 yılOlur inşallah ne diyeyim
Soran+1 yılAynen öyle, bana verebileceğiniz başka tavsiye varsa dinlemek isterim
Soran+1 yılYapmayın nolur değer mi yuva yıkmaya
Soran+1 yılBi oral için yuva dağıtsanız pişman olursunuz bence normal ilişkiyle eksiğinizi kapamaya çalışın
sadakatı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHuzur.
10 Yorumla
+1 yılDerin mevzular
00 Yorumla
+1 yılSöyleimmi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Gızlısn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı