İnternetten tanıştığım 3 aylık sevgili cinsellik konuşma konusunda ısrarcı davrandığı için ayrıldım. Çok yıldırmıştı. Ama aklım hala ondaydı beni ona çeken bir şeyler vardı. Buna engel olamıyordum. Ama ona bu durumu söylememiştim. Kendisi de benim için aynı şeyi söylüyordu. Neyse uzun bir aradan sonra tekrar mesaj attı. Ona karşı ilgim hala bitmemişti. Ama ilişki anlayışım da tam böyle değildi. Çünkü ne zaman konuşsak libidosu yükseliyor beni etkiliyorsun. Gibi manipüle edici cümleler kuruyor. Cinsel ilişki istemiyorum sadece cinsellik konuşmak istiyorum. Yani sevgiliysek konuşalım, konuşmak istiyorum diyor. Böyle bir erkeğin ciddi olabileceğini düşünmüyorum. Ama ona karşı bir ilgim var onu kendime bağlayabilir miyim yoksa eşeğe semeri vursan eşek yine aynı eşek mi? 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence insan sevdiğini ister sevdiğini arzu eder eğer ilişkiniz iyiyse ve gerçekten seni seviyor ve bunu sana hissettiriyor ise insan sevdiğini arzu eder aklının hala onda olduğunu ona karşı bir çekim hissediyorsun oda sana karşı aynı duygular besliyormuş oda sana aynı şeyleri söylüyormuş karşılık bir ortada Sevgi var tabikide insan sevdiğini ile konuştuğunda ister istemez hormonlar salgılar hangi ilişkide konuşurken libido yükselmezki onu etkiliyorsun açık birisi olduğu için şanslısın bu konuda seninle konuşmak için çabalıyorsa seni mutlu etmek için çabalıyorsa bu sevgisindendir her ilişkide cinsellik olur onun cididi olup olmadığını sana verdiği sevgide saygıdan anlarsın ilersini düşünüyormu evlilik gibisinden seninle ciddimi ciddi adım atıyormu ona karşı hala bir ilgin sevgin var onu kendinede bağlaya bilirsin tabusunu bile alırsın 😂 ne zaman öleceğimiz beli değil binlerce kişi hayatını kaybetti depremde eğer seni gerçekten seviyorsa hissettiriyor ise senin için çabalıyorsa konuşmak için bırakma sevdiğini cinsellik konuşmak istemiyor isen bunu ileri icin için sakladığını söylersin oda anlicaktir bu bizim doğamızda var bunun için ayrılmak pek mantıklı değil hala nefes alabiliyorken bir birinize sahip çıkın küslükleri ayrılıkları bitirin hayat yaşamak için çok kısa seven insan bulmak artık o kadar zor ki her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Son cümlede özetlemişsin sadece altın semer kelimesi eksik. Adam seninle tatmin olmak istiyor mesele bu kadar.
12 Yorumla
Soran+1 yılAltın kadar değerli değil ondan gerek duymadım 😂
+1 yılKonuşanda konuşmayanda düşünüyor. Kadınıda erkeğide düşünüyor. Düşünceleri dile getiren biri olduğu için şanslısın. İcraate dökme konusunda ısrar etmeye başlarsa o zaman düşünürsün bunları
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatıldığını falan söylüyordu belki bu sebepten dolayı mı kızlara karşı hep cinsellik düşünen birine mi dönüştü bilmiyorum ama konuşmaların çoğu cinsellik konuşmak istemesi üzerine onun dışında benimle ilgili bir şeyler bile ilgisini çekmiyor ne güzel diye geçiştiriyor konu biraz cinselliğe kaydı mı bir ilgi bir alaka
Kendi düşüncene uyan birini bulman lazım bunu göre göre ileriye gidersen aldatır bile...
10 YorumlaHer erkek düşünür ama anlatması yaşamadı farklı olay söylemesi
10 Yorumla
+1 yılSen cinsellik konuştuğunda bi erkek de seni çatır çatır düt. git kendine sadece senin istediklerini yapıp sadece seni mutlu etcek bir enayi bul.
00 Yorumla
+1 yılAmacı belli değil mi zaten?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç okumuyorum dimdirekt sapık
10 Yorumla üç ay da ds bırak komulsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 defa okudum yine anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik konuşun iyidir güzeldir
04 Yorumla
Soran+1 yılHer önüne gelenle de konuşamazsın ya, bunu özel biri için harcamalısın.
Cevap sahibi+1 yılSevgilin özel değil mi
Soran+1 yılBuna değecek biriyle diyelim, değmiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç uğraşma ayrıl gitsin
+1 yılcevap sorunda zaten
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanmak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzelmez o
026 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmedi dediğin gibi ve ben gerçekten acıyorum neden sürekli cinsellik düşünmek ya da yapmak isteyip bi taraflarını beğendirmek gibi aciz bir duruma düşüyorsun
Cevap sahibi+1 yılUzak mesafemiydi bu ilişki? Seni gördü mü?
Soran+1 yılEvet uzak mesafe ilişkisi, hiç görüşemedik
Cevap sahibi+1 yılUzak mesafe böyle yapıyor. Aslında görülebildiğiniz bir ilişki olsaydı böyle olmazdı. Yaşın gençtir muhtemelen üzülme yine bulursun kendine birisini.
Soran+1 yılEvet çevremdekiler de böyle söylüyor
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılYaşın genç. Daha belirleyici ilişkiler kur kendine. Evlenmeye yönelik.
Soran+1 yılşu an aradığım gibi biri çıkmadı karşıma ama bakalım
Cevap sahibi+1 yılBeklentin ne mesela karşı cinsten
Soran+1 yılDış görünüşü önemli değil desekte bence yine de önemli kendine bakmalı titizlik konusunda, anlayışlı, merhametli, mizah anlayışı bir, egosuz, bilgili kültürlü biraz uzun boylu 😂
Soran+1 yılSaygı en önemlisi onu unuttuk
Soran+1 yılBu kuyruk uzar gider ama kaba erkekleri aşırı itici buluyorum, kibar olmalı.
Cevap sahibi+1 yılBunları kriter olarak yaratıp. Erkekler buna uymuyor ise hiç konuşmaya başlama bana kalırsa. Hem daha az yıpranma payı olur sizin için. Nasıl 😃
Soran+1 yılEvet çok güzel cevap ancak böyle yapmak için tanımam gerek insanları ben bunu tanıdıkça böyle olduğunu öğrendim. İlk başlarda belli etmiyordu. Hatta tam istediğim kişinin o olduğunu zannediyordum 😂
Cevap sahibi+1 yılO nerede oturuyordu ve sen? Bu uzak ilişki çok mu uzaktı? Ben şahsen uzak ilişki tavsiye etmem ve önermem.
Soran+1 yıl8 saatlik bir yol vardı
Cevap sahibi+1 yılİstanbul Ankara 😃
Soran+1 yılYaklaştın ama değil 😂
Cevap sahibi+1 yılBiriniz İstanbul o kesin
Soran+1 yılİkimize de yaklaştın ama ikisi de değil
Cevap sahibi+1 yılPeki. 8 saat uzun keşke 4 saat olsaydı. En azından buluşma şansınız olurdu.
Soran+1 yılEvet olurdu
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı. Senin işin mesleğin var mı? Sosyal misin?
Soran+1 yılEvet işim var ama işimin yoğunluğu sebebiyle pek sosyal olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç mi? Mesleğiniz ne kine?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeyif alın be nolmus
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım