#GoneMan

Sevgilim olmasa bile eski sevgilime dönmem. Sırf cinsellik için dönmem. Çünkü ondan ayrılmışam ben boş yere ayrılmamışımdır. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemem. Birde ne cesaret yani yürekmi yemiste bana bu cümleyi kuruyormuş o sanki. Bitmiş gitmiş aradan aylar yıllar geçmiş hiçbir şey hissetmiyorum ayrıca, sevmiyorum sevmediğim biri ile asla yapamam duygu önemli benim için ben duygusuz değilim.
Benden o ayrıldıysa ve ben ondan hala hoşlanıyorsam onunla sevişirdim belki ama yeniden sevgili olursak. Ama ayrılan taraf ben olduysam bi b●klar yemiştir kesin bidaha yüzüne bile bakmam
Cevap
3Cevap
Ölene kadar da özleyecek zaten. Eski sevgilimle harika bir uyumumuz vardı. Ancak onunla bir daha asla sevişmem, onu bedenimle ödüllendirmem.
Görüldü olur en fazla.. resmen cinsel olarak özledim seni diyor😒
sg ol git biz senle rahatlık battı diye mi ayrıldık? bi sebebi vardı dimi sen hala ne yüzle yazıyosun bana, kaybol.
Afedersin babayı alır. Sevgilim dediğim kıza ihanet etmem geçmişte kalmış bir şey için.
Sevgiliniz yokken diyince yanımda yokken diye anladım ben :D Sevgilim yoksa bi şans verirdim ya eskiye
Tabi ki sadece cinsel olarak şans verirdim. Yoksa ölmüş ilişki dirilmez. :D
O zaman alan memnun veren memnun usta :D Ten uyumumuz çok iyiydi zaten, niye şans vermiyim ki? Yorumlarda çok kasmış millet
Bana mesaj atamaz o ımkanı vermem
Anca özlersn zaten ne halin varsa gör derm
Eskiler ile işim olmaz, cevap bile vermem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?