Bu sorunuzun cevabı doymuşluk sonrasında gelen arayış olacaktır. Doğanın bizlere verdiği bir özelliktir bu kadınlar içinde geçerlidir. Eğer bu özelliğimizi bastıran manevi değerlerimiz (din , ahlak, toplum, sadakat vs) etkin değilse bu hep böyledir. Farklı çiçeklerden bal almanın bizi, sonu olmayan gerçek hedefe ulaştıracağını zannettirir. Acaba bunun tadı nasıl, onun tadı nasıl soruları hiç bitmez. Ama bu koca bir yalandır açıkçası :) Bu ucu açık sonu olmayan bir hedef arayışıdır.
Hayal ettiğim ve yaşadığım cinsellik çok başka. Güzel yönde ama. İyi ki tecrübesizliğim, masumiyetimle kurduğum hayallerdeki gibi bir şey değilmiş cinsellik. Asla yapmam dediğim şeyler vardı ve onların hepsini yaptım. Ama beğendiğim bir şeyi beğenmemezlik durumu henüz olmadı ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum. Yaşayarak öğreniyorum, kendimi keşfediyorum ve bu çok keyifli.
Hayır değişim göstermedi ben yine her zamanki benim. Bakalım belki ilereleyen zamanlarda belki bir değişiklik olur mu bilemem. Hayat bu sürprizlerle dolu.🙂