Bana " Ben seni, sen tüm sülalemi "dedi..😂😂
Sırf bu yüzden bile anal artık tercihlerim arasına girdi.😀
Argo konuşuyorsa daha fazlasını göze almış demektir. Göze aldığını hatta daha fazlasını yüklerdim. Dayanıklılık testi oldukça haz verirdi iki tarafa da. Asla bu heyecanını kaybetme. Çok çok iyi seviyelerdesin 😚😚
Tabi ki en argo şekilde konuşmak her zaman iyidir zevki arttırır ancak böyle devam edersen abdesini tutamaz hale gelir makat ameliyatına gidersin. Yaptigin erkek de yakında prostat iltihabı yaşamaya başlar...
Naptın ya. İlk seferde o kıvama gelmem herhalde
Bunlar olması gereken doğal ve güzel şeyler anal oral vajinal bunlar cinselliğin içinde olması gereken ve eksik kalınmaması gereken şeyler
Sen napardın 😀
Nefesini keser küfür yerine affet diye yaşvarmaya başlardı😃
Yaaa..
Ya bu onu daha çok azdırırsa..😉
Bana göre hava hoş azdırırsa ya da acıtırsa diye bişey yok bikere o ritme girdimmi aynı posizyonda 20 dk nefes aldırmam ve dahada sertleşirim bunun sebebi dayanabileceği son noktayı görmek
Cevap
38Cevap
Mazoşistsin demek ki. Bu acıyı yasayinca bu da dışına yansımış. Zevk aldıysan bu güzel
Mazoşist değilim. Sadistim daha çok. Ama benimde terbiye edilmeye ihtiyacım var arada 😉
Iste 10 sene sonea bunu kesfedip terbiye edilmeye baslanmasi güzel.
İçten içe neyi istediğimi anlaması uzun sürdü.😀
Cok anlayisli kocan varmis😂😂😂biraz erken mi olmus🤭🤭
Ya hep ya hiç dedim. Anlamak zorunda kaldı..
Bu zamana kadar sen istedin o mu red etti anal Seksi. Sen mi istemedin bunu yaşamadınız
İşte bu beni daha da sert yapar ve daha fazla ağırlık, daha çok hız ve daha sert bir erkek görür. Güzel bir durum
Bence çok iyi yapmışsınız bu önemli için dışa vurumu sekste sen küfür ederken ben daha sertleşirdim mesela daha zevk verirdim
Cinsellige erken yaşta başladığın için seksin her türünden zevk almışsın bada seni diken için avantaj şimdide devam et ve uçur bizleri
o bende doğuştan var 14 yaşımda ılk cinseliğimi yaşadım 30 uma geldim kendimi tutamam o argo var bende :D dssad
İlişkinize ciddi anlamda bir renk katmışsınız. Tebrikler 🤗
çok azdırıcı oluyor... tarifinde masallahı var:) hele bide sert sert soktuysa
Argoyla daha zevkli olur tabi severim argo seveni 😈
Konuşmak, argo kullanmak, normal hayatın dışında farklı bir boyutta seks yaşamak çok çok çoook daha zevklidir.
Çoğu kadın öyle seviyor kalçaların Tokatlanması saçlarının arkaya doğru çekilmesi ve argo
erkek o sırada sağır olmuştur kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyodur.😂
Aynı benim kafa sırf o yüz vazgecilmezim oldu anal😂
Sen zevkin dibini keşfetmşsin argo konuşmak çok tahrik edici oluyor sekste 👍
Çok merak ettim seni çok merak uyandırıyorsun insanda fenaa, bence argo konussun güzel 😅
Neler dedin nasıl konuştun
Sansür yer nasıl anlatcam
Yani burada anlatmak zorundasın değilsin başka yerde de anlatabiliyorsun ben beklerim dinlerim
çok mu dolmuştunda küfrettin
Yıllardır içimden diyordum. Sanırım o dışa vurdu. 😀
Daha çok söverdim.. 😂
Argo konuşsunlar diye kendimizi yırtıyoruz.
Onu yırtmayı dene. 😀
Argo sever olsalar...
Öylesini seç.
Yok işte. Denk gelmiyor.
Hoşuma giderr :)))
Daha hızlı gel git yaparım
ana bacı söverim pompalarken
Zaten argo konusma olmadan seks mi olur 😉
yani nasıl bir küfür etmiş olabilirsin.
iiii kaka çıkıyor ordan
🤣🤣
Neler dedin nesine sövdünn