- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBununla ilgili kendimden bir alıntı yapayım.
''Aslında bunun cevabı, seksin psikolojik ve fizyolojik altyapısında vardır. Şöyle ki cinselliğin kendisinde zaten belirli miktarda bir şiddet içeriği vardır. Cinsel ilişkinin en temel hareketi olan seksüel penetrasyon işlemini göz önüne alalım. Erkeğin organı, sert ve girip çıkmaya dayalı bir fizyolojik yapıdadır. Kadınınkisi ise yumuşaktır ki giriş öncesinde ön sevişme yapıldıysa zaten ıslanma daha fazla olacaktır. Sert bir uzantının, yumuşak bir girinti içerisinde ritmik ve yerine göre hızlı bir şekilde girip çıkmasında zaten bir tür şiddet altyapısı vardır. Tabii ki de bu giriş ve çıkışlar, eğer yeterli ıslanma sağlandıysa büyük bir zevk verecektir kadına ama yine de bu gerçeği değiştirmez. Ayrıca şunu da eklemek gerekir ki sert bir çıkıntının, yumuşak bir girintinin içinde gidip gelmesinden kadının aldığı bu büyük zevkin şiddet ve acıyla komşuluğu düşünüldüğünde görülecektir ki kadın cinselliğinde, gerçekten de bir parça mazoşizm vardır. Bu, kadın cinselliğinin doğasında var olduğundan kötü bir şey değildir.
Kadın orgazmı düşünüldüğünde de zevk ile şiddet ve acının komşuluğuna dair izler görülecektir. Şöyle ki kadınlar orgazm olurken, yüz hatlarını incelerseniz, sanki acı çekiyormuşçasına veya korkuyormuşçasına bir ifade göreceksiniz. Aslında pek tabii ki de böyle bir şey yoktur. Kadın, çok büyük bir zevk almakta ve bu sırada çok şiddetli bir şekilde orgazm olmaktadır.''12 Yorumla- +1 yıl
Anlattıklarının tamamı doğru bu arada
- +1 yıl
Fizyoloji ve psikolojiyle ilgilendiğimi yazmıştım. Teorik bilgimi sağlam tutmaya çalışırım. Hanımefendiler, daha iyi bilirler kendi bedenlerini ama bu konudaki bilimsel çalışmaları da takip etmek gerekir.
En İyi Cevaplar
+1 yılinsanın içindeki şiddet duygusunu çıkarttığı en doğam an serkteki sertliğidir seni bazen efendi bazen köle yapar hele son vuruşta doggyde bir anda vurup itiyorsa seni sana istediğimi yaptım diyip atıyor o anki duygusu ve zaferini anlayamazsınız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılZevk meselesi bence de
00 Yorumla
+1 yılBence sert oldukça zvk katan bir durum o sert yaptıkça doğru noktayı ikitarafta yakalarsa haz dolu çılgınca bir seks oluyor 🥰
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iyice dövdürene kadar bişey hissedemiyorsun, duygulanım sadece tek kaynaktan geldiği için şiddetin artması gerekiyor
52 Yorumla
+1 yılSert seks ve hard seks candır acı vermeyi seviyorum aynı şekilde partneriminde acı çekmesi hoşuma gidiyor inlemesi ağlaması
10 Yorumla
+1 yılSert seks argo kufur isirma veya kalcaya tokta diye anliyorum
Vajinaya sert girince karsi taraf aci hissediyor ve zevk almiyor10 Yorumla
+1 yılBen anlamam. Tavşan misali simişir, elhamdülillah doyduk deyip kalkarız.
20 Yorumlaİlişkinin her türü sevenlere zevk verirsert severlerde aynı acibiber yiyip zevk alanlar gibi hem canı yanar hemde ondan zevk alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılMonotonlasmış alıskın olduğu icin tat vermiyor zorlandıkca tat coğalıyor ama nabza gore şerbet vermek onmli😈
00 Yorumla
+1 yılÇünkü o kısım uyarıldığında şiddet bile sevk veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok daha zevkli oluyor kadına hakim olmak tatlı acı zevk vermek çok daha iştah kabartırıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılArada olmak kaydıyla yapılabilir fazlası bayıyo ve saglık olarak naktıgıız da zararlı erkekler için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHukmetme / hukmedilme duygularinizi tetikledigi icin adrenalin salgilattigi icin
00 Yorumla Kadına bağlı o ve erkeğin tatlı sertliği de etkili tabi
00 Yorumla
+1 yılSadistlik vardır demek ki bide bazen farklı olanı ister vücut
00 YorumlaSert sekste aslında en çok zevk veren şey partneri den çıkan seslerdir
00 Yorumla
+1 yılsevilen sertliğin dozu iki taraf için de yakınsa tadından yenmiyor. kadında acı ve zevk beraber ilerler sekste sert seksin zevkli olması normal gayet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınını hayatının aşkı gibi sev, azılı düşmanınmış gibi seviş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcı kimi insana zevk veriyor demek ki 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılBana. d
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi birini bulmak zor
Her Kula nasip olmaz Senin gibi Sekten anlayan bir hanım efendi 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılZevki de fazla ama ;)
10 Yorumla
+1 yılSert ve küfürlü seksin zevkli olmama gibi bir durumu yok
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama buradan bir kızla yaptım ağlıyordu ama durunca da zorla gelip kucağıma oturuyordu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sexs tahrik özelliği yüksek bir duygu
00 Yorumla
+1 yılSeks dediğin semsert olmalı ki daha zevkli olsun
00 Yorumlazevk daha baskın ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ki hiç sevgilim olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKöle ruhlu olabilir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeveyi diken insanı silken sevinir hep ondan 😀
00 YorumlaAcı ve zvj bir arada olduğu icin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılacı ve zevk aynı anda zevkli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadist sever misin
43 Yorumla- +1 yıl
mazoşist ve sadist
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmetkurt1071 sevgilim bu fanteziyi istiyor ben de zevk alıyorum
- +1 yıl
size saygılar bence kişilerin birbirinin isteklerine cevap vermesi güzel
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabiiiki
00 Yorumla
+1 yılAcıdan zevk almak
00 Yorumla
+1 yılEn zevklisi cunku😂😂
00 Yorumla
+1 yılMental arzu ile ilgili bir durum
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle zevk meselesi kim sert kimi soft sever
00 YorumlaHırçın olduğu için uçuk birazda