Benim hoslandiklarim benden hoslanmadi benden hoslananlardan da ben hoşlanmadım bu döngü yıllarca boyle devam etti etti arada ya fb konuşmalar sexting mi deniyor ondan falan oldu hep sonra iyice soğudum bu işlerden beni ben olduğum için adam gibi sevecek kimse çıkmadı gibi hissediyorum bir daha kimseyle konuşmak buluşmak sevgili olmak istemiyorum mesela şu an böyle şeyler o kadar büyüyor ki gözümde hiç bulaşmak istemiyorum ya evlendikten sonra bosanirsam korkusu anlaşamamazlık korkusu herşeyi en baştan almak istemiyorum bir daha sanaldan kimseyle konusmiycam diyorum anasinisatayim hep sanaldan denk geliyo normaldekilerde sadece bakışmakla yetiniyor o kadar çirkin miyim a.. q aşka küstüm yeminle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılIste boyle boyle koreliyor masum duygular duzgun olup ya da durup kimseyle muhattap olmasaydin karsi cinsten Şu an bu triplerde olmazdin hergun yaziyoruz burada evliliklerin azalmasinda umutsuzluga kapilmada bosanmalarin aldatmalarin artmasinda mutsuz evliliklerin artmasinda en temel sebep baska tabir yok ifade edecek inanan inanmayan beni ilgilendirmez zina yatiyor ya da ucu bir sekilde buna dayanan seylerden dolayi bu kelime hukukta da gecer zaten buna sanal seyler filan dahil yoksa bir insan karsi cinse duygusal baglamda neden guvenmez iste bunlardan dolayi dolayi guvenmez koskocaman bir nokta he dur degil degil ekleyeyim belli ki bir seylerin farkina varmissin hic olmazsa bundan boyle devam et zamanla fikirlerinin degismeye basladiginin farkina varacaksin zaten olumlu yonde he hic bir zaman piril piril olmayacak orasi ayri ama birkac tik asagisi da iyidir her sekilde simdi rahatsiz oldugunun yazdiklarimin seni rahatsiz ettiginin farkindayim sanane filan diyeceksin evet banane ama karsit gorus oldugu icin kendi ezberinle gitme mantigini kavra dediklerimin az da vicdan suzgecinden gecir eminim hak vereceksin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok zorlayıcı bir şekilde bile bile hayatınızdaki herşeyi belirleyen etken haline getiriyorsunuz ilişkileri o yüzden bu kadar kafada büyüyor bu konu. Akışına bırak sal ne kadar Üstüne gidersen bişeylerin olumsuz dönüşler aldığında zihinsel olarak çok etkilenirsin. İlişki her şey mi bu hayatta. Başka şeylerle meşgul et kafanı. İlla biri olmak zorunda mı hayatında. Olmuyorsa zamanı değildir olması gereken kişi o kişi veyahut kişiler değildir ondan olmamıştır. Zamana bırak kafanda tutma unut hayat bir şekilde sürpriz bir şekilde önüne çıkarır doğru olanı.
20 Yorumla
Birlikte iki etkileşim olmadan kimseyle cinsel ilişki yaşamazsan bu sorunu yaşamazsın. Sexting olayını zaten geç çocukça ergence geliyor bana ve zaman kaybı. Yaşayacaksan gerçeğini yaşa ama emin olduktan sonra yasa dediğim gibi iki taraflı etki olmalı. Bunun için ise sohbet tanıma aşamasına geçip çok iyi tanımaktan ve güven duymaktan geçiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇikmaz saniyorsun birisi gercekten sevemem saniyorsun birisi seni cidden sevemez saniyosun karsilikli olmaz saniyosun sonra karsina öyle birisi cikiyor ki öyle beklenmedik bir anda sonra onu hayatinin merkezi yapiyorsun cok seviyorsun belki cokta seviliyorsun ya da sevildiğini sanıyorsun sonra hayatini s.. ip atiyo boş ver ondan
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
46Cevap
+1 yılBir gün karşına hiç tanımadığın biri çıkar ve sen bütün dertlerini ona anlatmek istersin. Genelde bu duyguyu insanlar hayatlarında bir kaç kez yaşarlar ve maalesef çoğu insan dertlerini hiç tanımadığı birine anlatacak kadar cesur değildir, işte tam o zaman her şey başlamadan biter, sihirli kelime CESARET.
10 YorumlaBende de başta o vardı ya doğru insansa ben uzak durduğum için tepersem diye düşünüyordum ama yok hiç yaklaşmamak lazım :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilit cümle burada. (Benim hoslandiklarim benden hoslanmadi benden hoslananlardan da ben hoşlanmadım). Bu kısım ya hayatına almayacağın kişiyle yakın olma ya da önyargısız şekilde konuşup ilerle. Çünkü benim beğendiklerim beni beğenmiyor kısmı çok kötü çünkü acı çekiyorsun böyle hiç olmayacak kişilerle olma sende öyleyse değil mi?
10 Yorumla
+1 yılZaman kaybı zaten. Ben de bıraktım artık. Zamanı geldiğinde doğru kişi çıkar karşıma ve ben de onun doğru kişi olduğunu vahiy yoluyla anlarım diye tahmin ediyorum. Sal gitsin, akışına bırak.
10 YorumlaBen de öyleyim. Hayatımın askiymis falan zerre umrumda değil, eksiklik de hissetmiyorum. Tüm ilgimi birine verip yapmak istediklerimi kaçıracak lüksüm yok.
12 Yorumla
+1 yılSanaldan yazıştıklarını bir kenara bırak. Yaşadığın Olayların sonu hüsran olsa da bu mantıkla düşünmek psikolojini bozar. Herkesin şu hayatta inişleri çıkışları olmuştur. Karamsar olma sonrasında evlilik başka bir boyut hazır olmadığın hiç bir şeyi düşünmemelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili/flört ilişkisi ve cinsellik yaşayabiliyorsunuz; şükredin çünkü bunları yaşayamayanlar var. Kızlar en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, yakışıklı, kaslı, esmer/kumral erkek istediği için evde kaldım resmen çünkü bu özelliklerin hiçbiri bende yok.
00 Yorumla
+1 yılBenzer durumu ben de yaşıyorum. Heyecan duyduğum bir ilişkim olmadı. Hep boş kaldığım için birlikte oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben ya, bir dikiş tutturamadım gitti değişik değişik adamlarla muhatap olmaktan o kadar çok sıkıldım ki anlatamam
40 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum sen bensin ya. Çözüm bulursan bana da söyle lütfen.
20 YorumlaGönül kapısını erken kapatmışsin, kendini yenile, imajindan başla giyimine ve huylarını kadar yenile dünyaya yeni bir bakışla güne basla değişim başlasin.
03 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere aynı şekilde basliycam
Soran+1 yılHepsini denedim
+1 yılEvlilik için diyorsan tabiki seçici olacaksın ama bokunu da çıkarmamak lazım :D
10 YorumlaUmarım gerçek manada seni çok seven birini bulursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen bu kafayla mutlaka evlenirsin ama mutlu olamazsın. Senin gibilerin hayati benzer hataları şuursuzca sürekli tekrarlayıp, başarısız olmakla geçiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFb olan kızla adam gibi ilişki yaşıyıcak değerli erkek yok.
Yoksa aradığın erkekse dolu sokakta. 1 günde 100 biniyle yaparsın tabi iç kanama geçirmez isen.12 Yorumla
Soran+1 yılFB konuşmalar dedim kimseyle birlikte olmadım
Cevap sahibi+1 yılBenlik durum yok. bana deme bunu 🤷♀️ İster konuş ister yap. benim için iki türlü ilgilendirmez beni 🙆♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılTc mi verseydin kız hajsjs aman boş ver yalnizlik en guzeli bu arada
20 Yorumla
+1 yılDemek ki neymiş beğendiğin tip modellerinin skalasını genişletmen gerekiyormuş Ya da sen ilk adımları at gelenlerden seçmek yerine
00 Yorumla
+1 yılNerede oturuyorsun ki karşına düzgün birisi çıkmamış şaşırtıcı cinselliği sadece gir çık diye bilen bi milletimiz var ne yapalım
01 Yorumla- +1 yıl
İstersen tanışabiliriz
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Denemekten korkma bir karpuzu bile severken 10 defa tokatlıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEee sen böyle devam ettikçe bu böyle gider bir halt yapamıyon zaten boş ver bu işleri
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTıpta İsmail YK sendromu diye geçiyor … çok iyi biliriz
00 Yorumla
+1 yılOnca flört ve nude'dan sonra kendine kakalayacak bir erkek arıyorsun yani. İyi
00 Yorumla
+1 yılDbbdbd çok güldüm özür dilerim hxhdhhd biraz da sen çaba göster hep erkekler mi ayağına gelecek
00 Yorumlaaşk diye bir şey yoktur kel ilacı olsa kafaya sürer yani :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur bir gün belki şans yüzüne güler belki
Benim yüzüme gülmedi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe olacağı var mı. Kuruyup gideceksin böyle davranmaya devam edersen.
00 Yorumla Suphanallah bir an ben sandım seni...
30 Yorumla
+1 yılAynı beni anlatmışsın :((
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayınca olmuyor hayatında biri veya bir çok kişi geçtiyse hicbirsey eskisi gibi olmayacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılGecici bir donemdir gecer elbet
10 Yorumla
+1 yılAman sakın küsme aşkaaaa 🎵
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ben misin kanka? Durum bu bende de aynisi
30 Yorumla
+1 yılKral boş ver bekarlık sultanlık
10 Yorumla
+1 yılFlörtüm olmasın ya direk sevgili ve evlenme
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Korkma her şey kısmet
10 Yorumla
+1 yılÇok mu seviyon sexting
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hep karşı taraf konuşmak istiyor
+1 yılFb lerine söyle aşk istiyorum de 🥲
10 Yorumlahahaha bu ben tam olarak :D
10 Yorumla
+1 yılSen bi flört detoxu yap karşim
00 Yorumla
+1 yılneleri basarmadin ki kaciridn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatinin aski bu sartlarda bulur seni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle kaçırdın zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBasaracaksin biraz daha sabret
00 Yorumla Salla gitsin ya kal bekar napıcan bulup
00 Yorumla
+1 yılBende 😂😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Hep derim yalnız öleceğim gerçekten öyle öleceğim
+1 yılAynı durumdan muzdaribim kanka takılma fazla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılKüsme ne olursan ol gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılee bunu antreman yaparak atlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbu saatten sonra deneme tahtasisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi isen tanisalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen sal gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. soğuma devam et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBuldun Şu an
00 Yorumla
+1 yılGel ben acım seni
10 Yorumla
+1 yılBakım güzelmisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Yaş kacki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenle ol sevgili
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlörtsavar ne demek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Başarısız deneyimlerden sonra flört savar oldum, hayatımın aşkını kaçırmaktan korkuyorum ne olacak bu halim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat