Minyon vücut hatlarım ve yüzüm var. Bedenimin minyon olması itici mi? 16-17 yaşında ergen gibi bedenim maalesef 25 yaşında olmama rağmen.
memem küçük, elim ayağım vs küçük.
Çok mu çirkin?
memem küçük, elim ayağım vs küçük.
Çok mu çirkin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır tabiki itici değilsin. Seninde kendine göre ayrı bir çekiciliğin var. Uzun boylu olanların da senin gibi çekiciliği var. Minyon ufak tefek olmakta Çin'den anlamda daha çekici olabilir erkekler için. Sen belki denk gelmemiş olabilirsin o erkeklere. Sen önce kendi güzelliğini keşfet ve bununla barışık ol kafaya takılacak bir sorun değil bu.
yani itici denmez ama Seksi ve çekici diyemeyiz.. limon büyüklüğünde meme portakal gibi toto yani ne bileyim apla.. çizgi roman karakteri gibi oluyor.. şey düşün incecik uzunca bir erkek. kas yok kilo yok yüzü güzel başka bir haltı yok yakışıklı çekici dermesin.. şu beni bi altına alsa dermesin. onun gibi bu da..
Yahu ablacığım takılmayın lütfen böyle şeylere. Kendiniz olun kebdi tarzınızı kimliğinizi oluşturun sizi vazgeçilmez kilan bu olacaktır. Güzellik göreceli haa çok mu güzel tadımlık olur salyalı köpek çok! O yüzden öyleyim böyleyim değil herşeyimle bireyim diye bilin
Öyle olmuyor iştr
Olmuyor mu? Olmayan nedir yahu? Bakın etinizi seven vitrin delisidir her gördüğüne yapışır! Yav ne anlatıyorum ben, siz bir psikologa gözükün ya da bildiğiniz gibi yapın öz güveni olmayan insanlarin basaracagi cok şey yoktur
Son bir şey hoşlandığımı söylediğim kız kendisinden küçük olduğum gerekçesi ie beni red ettmisti.(Ablan yaşındayım dedi bana) kimligimi gösterim uzaklaştım yanımdan 2,5 yaş büyüktüm zira Ne olduğunu bilmeden ahkam kesmiyorum yani
Anlıyorum ama insanlar çok şekilci...
Iyi silikon milikon halledersiniz! Kolay gelsin hayatta başarılar
Minyon olmakla çirkin olmanın ne alakası var hanımefendi. Bana göre çok saçma. Fit misin ona bak. Kişisel temizliğine, saçına dişine vs bak. Yoksa kimse sadece memesi biyük ya da küçük diye güzel olmaz.
Cevap
65Cevap
Hayır şirindir
Minyonum kazulet gibi kadınları cebimden çıkarırım her anlamda 😂
Şaka mı yapıyorsun, çıldırtıcı güzelliklerin var , çok etkileyici baştan çıkarıcı kışkırtıcı sexiligin sexiliklerin muhteşem detayların ve güzelliğin var. Ah varya keşke diyorum bu özelliklerde biriyle olsaydım. Tutku bir ömür...
Hayir kucuk degil aksine cekici olur ama isye sana yazan erkeklerinde orani bir o kadar artar yas olarak yelpazen buyuk olur yani 16 yasinda da yazan olur 40 yasinda da yani
Öpüşürken uzun boylu olan tarafın eğilmesi gibi benzer sıkıntıları olsada nekadar süre dayanılır buna bilemiyorum. Ama okadarda itici değilsin bence. Birazda zevk meselesi.
Kimse , birisi için senden daha güzel değil... Sen o birisini bul ya da o seni bulsun yeter... bence saydıkların itici degil
Bence çekici her şeyin küçüğü çekici olur, boyludu poslusuda iyi olur onlarında hakkını yememek lazim
Hiçbir insan itici değildir. Herkesin zevki ve beğenisi farklidir. Göreceli kavramını hayatımıza soktuğu için Einstein'a teşekkürler 🙂
Bence değil üzerinde hakimiyet kurulması daha iyi olur sanki bence değişmez ama önemli olan seksepalite ve isteklilik istekli ve arzulu musundur
Hshshshshs kızlar KENDİMİZİ ÇİRKİN YETERSİZ BULUYORSUNUZ AMA ERKEKLER BÖYLE BULMUYOR minyon hatun daha tatlı olur gögüs küçüklüğü hariç tabi
Cinsel çekicilik minyonluk ya da uzun ya da büyük göstermekle ilgili olmuyor emin ol. çok başka kriterleri var. Yoksa avantaj bile sayılır
Nedir kriterleri
bakış, hareketler, giyim, dekolte, tarz, bunun dışında eğer sevgiliysen mutlak uyum, özellikle ortak sevdiğiniz şeyler olması lazım cinsellikte. yoksa bir yerde bitiyor.
Tam tersi daha çekicidir erkek için. Kadının zarifliğine ve naifliğine en iyi yakışan şeylerdendir minyon olmak.
her satıcının bir alıcısı var delikli taş yerde kalmaz
Fotoğraf yok bir şey yok gayet tatlısın falan yazanlar olmuş :D :D
Gayet tatlısın. Öz güvenin asla yıkılmasın. her şey kendini çok güzel hissettiğin zaman düzelecek
Minyonluk uzunluk cinsellikle cok alakali bir durum degil ki. Istek qrzuda biter herseyy
bence itici değil. minyon seven çok kişi var -ki ben de severim :)
Bence itici değil , hatta ben daha çok seviyorum 😈
Minyon tipli bayanlar candır aşırı tatlı geliyor bana
Asil minyonlsr sekste zevk verir. Her pozisyona rahat girer
Zevk meselesi ben minyon tercih ediyorum kimisi itici biliyor göreceli bir durum
Bilakis aksine bazı minyonlar gerçekten çok tatlı geliyor zevk veriyor emin olun.
İri yarı bir erkek olmama rağmen minyon kadınlar seksi geliyor bana
kişiden kişiye degişir belki fantaziden bilmiyorm bence en iyisi minyon tipli kadındır
Cuckold eş adayı olanlar için ideal mesela benim için.
Ne alaka
Aksine daha güzel evire çevire bide organların darlığıda var daha iyi olur : )
Bence itici ve bu tarz seven erkeklerin de pedofiliye yatkın olduğunu düşünüyorum.
Pipisi küçük olanlar için idealsin. Sonuçta özgüven meselesi 😂
Bunu kim söylüyor ben yatakta minyon kadın arıyorum ve bayılıyorum her pozisyona giriyor inan
Küçük kalça ve göğüs bence etkileyici minyonlar alımlı olurlar
minyoner birine bu sorulursa diyecegi cevap bas tacidir bas taci deeeerr..
itici değil, ama türk erkeği etli butlu sever. yurtdışında yaşasaydınız daha fazla tercih edilirdiniz.
Öyle deme bençe çok tatlı ve güzelsindir itiçi değil bençe
Minyonlara bayılyorum
Ben minyon kadınları daha çekici buluyorum
ne guzel her pozısyon olur ıste
Yoo, gayet güzel olanlar da çok
memesi kücük kadın candır
Bazı minyon tipler fazlasıyla çekici olabiliyo.
Yoo niye itici olsun hep genç gibi durursun işte
Çok fazla kafana takıyor olabilir misin?
Yooo hiçte bile kendine haksızlık yapma
Benim daha çok hoşum gidiyor ya senin gibiler
Gormek lazim uzerindeki giyduligin giysilerle
Ben bayılıyorum bana çok çekıcı geliyor
Görmedik ki söyleyek.
bence düşündüğünün tam tersi feci çekicisin :)
Erkek sever minyon...
İtici bir durum değil..
yooo onunda ayrı bi tadı vardır
Her pozisyon yapılır daha iyi bence
Bence çok hoş ve çekicisin
Harikasın bence , hele birde..
Benim için minyon çekici değişir kişiden kişiye
Yoooo
Sanmam
Tam aksine milyon kadınlar benim için daha çekici
Değildir
Çekicidir