Şimdi göğüslere bakıp burnuna dokunması erkeğin tahrik olduğu anlamına mı gelir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBurnuna dokunmasa da tahrik olmuştur zaten göğüslere baktıysa fakat kimilerinde öyle ezberlenmiş tepkiler de olabiliyor. Mesela bazı kadınlar, hoşlandıkları bir erkeği gördüklerinde kendi saçlarına dokunuyorlar ya da bacaklarını açıp kapıyorlar farkında olmadan. Dudaklarını hafifçe ısıran kadınlar da bulunmaktadır hoşlanılan bir erkeği gördüklerinde. Cinsellik konusunda, içgüdüsel olarak veya sonradan öğrenilen bazı davranışlar bulunabiliyor insanlarda.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGoguslerine bakması değilde burnuna dokunması tahrik olduğu anlamına gelir. İyi ki kulağına dokunmamış kulağına dokunsa düşünemiyorum neler neler olurdu
012 Yorumla- +1 yıl
Benimki kulagına dokundu ne demek bu
- +1 yıl
Önce nedene baktigiyla alakalı oda
- +1 yıl
Yukarı asagı sonra asagıdan yukarı süzdü
- +1 yıl
Bunu yaparken takla da attı mı peki?
- +1 yıl
Hayır takla degil
- +1 yıl
Dombalakta sayilir
- +1 yıl
O ne
- +1 yıl
Google'dan bak
- +1 yıl
Yok bu cok sacma bi soru neden sordun
- +1 yıl
Yapmış olsaydı ohoo çok tehlikeliydi
- +1 yıl
Biraz ciddi ol seni cıvık yapan olay ne
- +1 yıl
Bunun ciddiyetle ne alakası var siz bı düşünün ya yok kulağına dokunmusmus lan adam kulağına dokunamaz mı adafhaja saçma canım sorular soruyorsunuz yok beni görünce amuda kalktı beni seviyor mu yok kolunu kasidi tovbee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılyok. poposunu kaşısaydı , tek ayak üstünde iki defa zıplasaydı tahrik olmuş olur du :)
00 YorumlaGöğüslerin kaç beden peki
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerin büyükse ilgisini çektiği açık
018 Yorumla
Soran+1 yılBüyük çatalı var
- +1 yıl
oha be o kadar detaylı anlatma fena oluyorum hayal edince ben bile :D
Soran+1 yılBurnuna dokundu işte. Arada baktı. Kaçamak bakış attı hoşuna gitti işte. Onu seviyorum şimdi aşk itirafı da yapsam kabul eder mi
- +1 yıl
eder eder yürü sen
Soran+1 yılDoğru bakalım. Göğüs seviyor Muş zaten. Bugün laf arasında dediki annemi 6 yaşına kadar emdim. Biri dediki sende meme takıntısı var o zaman dedi. O da dediki süt olacak abi dedi. O zaman büyük göğüs seviyor di mi
- +1 yıl
senin ki kaç beden ve cup tam olarak?
Soran+1 yılÖnce benim sorum
- +1 yıl
ilgili olduğu baya açık. Muhtemelen göğüslerin vajinandan daha fazla ilgisini çekmiştir
Soran+1 yılBenim kalçada var. Yani o da iyi. Göğüs bedenim 95 b filan 90 c belki daha büyük ama 100 yok
- +1 yıl
şaka maka acayip büyük ya seninkisi. Ben buradayım dedirtten türde. Hani açmasan bile çok fark ettirir dışarıdan ilgi ve dikkat çeker
Soran+1 yılÇocuk iste bir kaç kez burnuna dokundu düşün yani
- +1 yıl
yani ilgisi ve arzusu olduğu belli sana karşı. Mesela bende büyük göğüslü kız seviyorum da benim penisim büyük bunu hak ettiğimi düşünerek birazda :D Kalça büyüklüğü de bonus olur
Soran+1 yılIşte bilmiyorum memeden süt akacak derken acaba büyük göğüs mu kastetti.
- +1 yıl
evet açıkça onu demiş. Muhtemelen yalamak için, arasına penisini sokmak için üstüne bosalmak için fantezileri var
Soran+1 yılBakalım bana evet diyecek mj
- +1 yıl
der niye demesin bu fırsatı kaçırır mı sence? Muhtemelen sevgili olun senden foto falan isteyebilir. İşte sütyenli, ya da çıplak olarak göğüslerini... Buluşmada ileriye gidip dokunmayı da talep edebilir
Soran+1 yılOndan hoşlandığımi soylesem ne der yaaaaaaa. Ya ret yersem.. bende o da 30 yaşında
- +1 yıl
sen bana bir yazsana özelden
Gizli Üye(30-35)+1 yılevett de detay bilmem lazım
00 Yorumlahayvan gibi olmuş açık belli etmetmesi
00 Yorumlane alakası var ya :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıliveeet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etkilenmiş
00 YorumlaHayir
00 YorumlaEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Devamı gelir evet
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi