Fakbadim, gorusemiyoruz ve sevgilim var diye trip atiyor?

Sevgilimle iki bucuk ay kadar ayri kaldik. o donem biriyle tanistim. dort bes kez falan yattik. ve her hafta bulusuyorduk bir iki gun falan. o zamanlar onun da sevgilisi vardi. sevgilisi oldugunu onceden bilmiyordum. sonra fakbadim benden hoslandigini falan soyledi. bende begeniyordum onu ama asiri capkin biriydi. o yuzden onunla sevgili olmayi hic dusunmedim. sonra sevgilisi oldugunu ogrendim ama gorusmeye devam ettim cunku beni baglayan durum yoktu. neyse sonra bana benden emin olmadan diger kizlardan ayrilmayacagini soyledi elindekilerden olmak istemiyormus ajdjakkdkakskskd bende ona zaten sevgili olmayalim ben boyle mutluyum dedim. sonra ben eski sevgilimle baristim. bir ayi gecik sure once. ama hala konusmaya devam ettik fakbadimle. ama sevgilim cok sıkı biri oldugundan eskisi gibi sabaha kadar takilmam mumkun degildi fakbadimle. bir kez bulusup kahve icebildik sadece gizli. bu surekli bulusalim diyordu ama ben erteliyordum. dun de iste sevgilinle baristin benle gorusmuyorsun bile artik falan dedi. beni ikinci plana attin. gorusmeyeceksek baska kizlara bakayim falan dedi. ve hala sevgilisi var. o da ayrilmisti kizi aldattigi icin. ama sonra bi sekil barismislar. bende ona ikinci plana atmadim. sende benle gorusurken dort kizla takiliyordun ben laf etmedim dedim. ama ben senle gorusmeye devam ettim bulusuyorduk dedi. sen sevgili olalim desen ben aninda sevgilimden ayrilirim dedi. ama sen ayrilmazsin dedi. yani su iki gundur gorusemiyoruz diye laf soyluyor. ustune sevgilim var diye laf soyluyor. artik bulusamadigimiz icin mi konusmayi kesmek istiyor? ya da onunla sevgili olmadim ve eski sevgilimle tekrar baristim diye mi triplerde? soyle bir sey var. zaten her gun farkli kadinlarla takiliyor. istedigi an buluyor. benimle yazismasi ona ne eksi ne de arti sagliyor. amaci ne ki?
Fakbadim, gorusemiyoruz ve sevgilim var diye trip atiyor?