Gizli Üye(36-45)+1 yılpartneriniz G noktalarını bilmeli ve uyarmalı. ön sevişme esnasında tek taraflı değil çift taraflı performans sergilenmeli. arada bir inlemelerle efekt verirseniz tam anlamıyla doyuma ulaşabilirsiniz. ancak burada erkeğin bencil olmaması ve erken boşalmaması gerekiyor. eğer erkekte erken boşalma sorunu varsa, erkek boşalır , idrar ve yıkamasını yaptıktan sonra ön sevişme uzun tutularak, maximum zevk alırsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdi ben bu sorunu çok dinledim benim bayan arkadaşım çoktur çevrem çoktur olay kısaca şöyle bir defa ten uyumu olacak aranda ve azda olsa bir etkilendiğin adam olacak adam sevişmeyi sevecek ve oldu bittiye gelmeyecek iş yanındayken huzurlu ve rahat hissedeceksin kendi ondan sonra ilk zamanlar acı falan olayı bitecek can yanarsa zevk olmaz anlayacağım ilk deneyim ve bir kaç tam sevişme olacak erkek tabiri ile penis tam girecek ve acı olayı bitmeli bir kaç birleşme sonrası ve kafanda deli sorular olmayacak beni terk eder mi beni kullanır mı ya hamile kalırsam gibi korunma olayını kesin çözeceksin kafan rahat olsun diye (hap) veya spral ve en büyük olay aile ailen var mı? Varsa sanırım evden gizli seks yapıyorsundur ve bazen bu durum pişmanlık yapar siz bayanlarda eve gelince ailemin yüzüne baka motorum diyen bayan arkadaşım vardı benim korku anlayacağın ya hamile kalırsam ne derim eve gibi bir soru kafanda varsa zevki unut derim abi aile olayını nasıl aşarım dersen zamanla takmıyor bayanlar evi basıl olsa oldu diyor ve alışıyor bu bu duruma işte olay yazdıklarımdan ibaret kafa boş olacak sevgilin iyi biri olacak onun dışında kafana bir konu takılırsa yaz cevaplarım fakat ben özele gelmiyorum burada cevaplaya bilirim saygılar hayat tecrübesi çok bende ne dertler dinledim de dertler say say bitmez
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok, ben evlenmeyi düşünüyorum. Ama bir kaç sene önce vajinadan seks yapıldığını öğrenince denedim ve haz almadım. Mastürbasyon gibi bir şey ama sadece denedim. Şimdi sen vajinana penis girmeden haz almazsın vs... diyebilirsin. Bunu daha önce duydum, bunu o zaman göreceğim. Söylediklerini dikkate alacağım, emin ol. Peki, kaç seferden sonra haz alınır ya da bir sefer haz alındı mı artık orgazma ulaştırır mı yoksa fazlalaşması için daha fazla mı yapılması gerekiyor? Yani ilk alınan zevk yükselmiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon ile orgazm olmak mümkün fakat ilerde göreceğim dediğin olay tam birleşme yaşadığında ve o ilk bir kaç birleşmede olan 3 falan kez işte ondan sonra acı yok olur ve sevişmeyi ve tempoyu koruyabilen seni iyi uyaran bir sevgilin belki eşin olursa orgazmı yaşarsın ve bu bir gereksinime dönüşür senin için genç kardeşim bu penis ile orgazm olmayı çözersen ondan sonra vücut kendini orgazma odaklıyor ve ulaşman kolaylaşıyor ama abicim bu zaman alabilir senin için kafan boş olacak dediğim gibi ve sevişmeyi bilen bir adama sevgiliye veya eşe sahip olman lazım niye dersen adam oldu bitiye getirirse olayı acele acele orgazmı bırak ufak tefek bile zevk yaşamazsın öte taraftan biri olmadan mastürbasyon yapıp orgazmı çözersen yine kendi işini yanlız görürsün tabi sadece el ile bir çisim sokmadan kendine bilmiyorum senin için bakirelik önemli sanırım? Kendi kendine kızlığını bozan bayan çok burada çok okudum zevk için yapan abi mastürbasyon ile orgazma nasıl ulaşırım dersen bu senin beyninde gizli hayal gücünü kullanıyorsun birini düşünebilirsin veya film izle internette bayan mastürbasyon videosu dolu onlardan çözebilirsin etkilendiğin bir şey var mı senin görünce tahrik olduğun falan? Bunları izle işte internetten vücudunu tanımayı keşf etmeyi düşün bazen bayanlar kendine dokunmaktan hoşlanır bunun gibi şeyler işte seni orgazma ulaştırır kendine vaginana dokununca hoşuna gitmiyormu hiç?
Soran+1 yılEvet, kızlık benim için önemli evlilik dışı her türlü ilişkiye inancım zıt. Tahrik olduğum şeyler var ama internete giripte bir başkasının vajinasına ya da penisine bakmak beni rahatsız ediyor ve bakmamam gerekir. Abi, şimdi vajinama dokunduğumda zevk almıyorum, hoşlanıyorum ama şehvet almıyorum. Söyledikleriniz çok mantıklı ve her zaman duyduğum şeylerden farklı. Dikkate alacağım İnşaAllah.
Cevap sahibi+1 yılYavaştan olur kendi kendine yaşarsın neden abi dersen yazdın ve merak ediyorsun demek ki canın çekiyor yoksa yazıp niye merak edesin bak herşeyin bir vakti vardır ve o vakit bir gün gelir seni zorlar kardeşim ve birini evlenmeden istemiyorsan kendi kendine işini görürsün kendine dokun ve bunu tekrarla iç düşüncen ile yavaştan olur zaten kendine dokunmadan nasıl olacak bu iş orgazm olayı tekrarla bakalım netice alırsın ama sana dip not bir çok bayan arkadaşım dedi bana daha önce önceden kendi kendime yapıp orgazm oldum sanıyordum penis farklı imiş diye burnunda zamanı bir gün gelir elbet çok takılma olur kendi kendinde dokunduğunda bir his yoksa şayet libidonda düşük senin hiç sulandığın bir zaman olmadımı senin atıyorum?
Soran+1 yılBazen oluyor. Ama daha önce mastürbasyon ile denedim fakat olmadı.
Cevap sahibi+1 yılDemekki herşeyin
bir zamanı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek anlamalı yani kadının dilinden kadın ruhundan erojen bölge ne vulvaa ne nolursa ne olur nereye dokanırsam ne tepki verir erkekle alakalı bi mevzu ama bazı durumlarda küçüklük travması dan kaynaklı adam zeus gibi de sevişse olmuyor burada erkegin bi suçu yok benim anlatmak istedigim her şey normal oldugu zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada erkeklerin yazdıklarına aldırma erkeklerim vajinası yok. Vajinadan zevk alman iyice uyarılmana bağlı. İstersen 1 saat sks yap iyice klitoris uyarılmadıysa vajinadan haz alamazsın. İyice svşmeli ön svşmeyi uzun tutmanız lazım ve oral önemli sana oral yapılmadan klitoral orgazm olmadan vajinadan haz almak bence mümkün değil en azından benim için bu böyle. Bazen oramı sıkıntı bazen gevşetince daha zevk alıyorum bunu deneyerek yapıyorum değişiyo genelde.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de klotoris uyarılmadan olmayacağını düşünüyorum ama alanlar nasıl alıyor anlayamadım.
Cevap sahibi+1 yılMesela şöyle bişey yaşadım geçen. Oral yaptırmadım bilerek oral yapınca azdıkça vajina açılıyor ve penisi daha az hissediyorum. Oralsız seks yaptım ve daha çok hissettim o hafif acısı o zorlanma hissi zevk verdi bana
Soran+1 yılİşte başkasına sorsan önce ıslatacaksın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılİçindeyken haz almıyorsan kendini okşamayı deneyebilirsin veya o okşasın klitorisi
22 Yorumla
Soran+1 yılOkşamak ayrı, içimdeyken almak istiyorum.
- +1 yıl
Hmm ona bir çözümüm yok
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadın değil erkek kadını mutlu eder. kadın zevk almıyorsa o erkeği terk edecek yapacağı bu
zevk alamayan kadın yoktur zevk veremeyen öküz bencil erkek vardır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVajinadan haz alamıyorsa bir kişi karşı tarafın vajinası ya çok geniştir ya da kararmış şekli bozulmuştur.. dar ve şekli bozulmamış vajinadan zevk alamama durumu söz konusu olamaz.
00 Yorumla Ön sevişme ne kadar uzun olursa o kadar fazla haz ve zevk alınır kadın daha da istekli olursa erkekte performans artışı olur
00 Yorumla
+1 yılKafa olarak hazır olmak ve vajinanın kıvamında olması ile alakalı bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu ve ön sevişme önemli erkeğin işi bilirse hazda alırsın doruklara da tırmanırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu çok duydum, bana deneyim lazım.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi deneyim
Soran+1 yılYani daha önce yaşamış bir kız ya da kız arkadaşıyla veya eşiyle yaşamış bir erkeğin anlatımı.
Cevap sahibi+1 yıl2 çocuğum var boşandım
+1 yılBelkide karşısındaki aldıramıyordur o hazzı her kadın vagşnadan zevk alıyor yapmasını bilene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinanın dışı duyarlı dış dudaklar ve klitoris beyinde bitiyor her şey ön sevişme özellikle
00 Yorumla Birleşme mi mastürbasyon mu
08 Yorumla
Soran+1 yılBirleşme
Soran+1 yılDeneyimin var mı?
Soran+1 yıldm olmaz.
Soran+1 yılpeki
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. burada anlatılırsa kaldırılır yorum
00 Yorumla
+1 yılBunu buradan anlatırsam ban yerim yazman lazım
00 Yorumla
+1 yılmerakk ettim snei bisiler var sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaz almayan kim erkek mi kadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın
- +1 yıl
Kadınlar yorumlanmalı o zaman
+1 yılBenim bir arkadaşımda şu an bu konudan muzdarip
02 Yorumla
Soran+1 yılKız mı, erkek mi?
- +1 yıl
Kiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç haz almamazlik bir durum olmadi şahsen
00 Yorumla