Sevgilim yurtdışında yaşıyor. Bu yaz buluşmaya kararlıyız. Gelince de beraber gitmek istiyormuş beraber yaşayalım dedi. Ama şey konusunda çok istekli birisi. Bi kaç kez nude fotoğraf paylaşımı yaptık. O telefonda yaptı falan. Bi kez de görüntülü aramada üst kısmımı göstermiştim. Bugün gece alt kısmı görüntülü göster dedi. Çok inat ediyor. Reddettiğimde kavga ediyor. Yok ben kötüymüşüm de uzak mesafe yüzünden üzlüyor dayanamıyormuş ben göndermeyince de daha da üzülüyormuş? falan filan. Dün sırf beni kıskandırmak için açtı başka birisinin prnunu izledi. Ya ben de onu çok seviyorum çok tatlı ve çekici birisi de ama ne bileyim bunlar normal mı ki şimdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım bende uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ama biz görüştük sana tavsiyem adamla buluşmadan sanal seks falan yapma eğer sanal yapmadığın için seni birakıyorsa bırak gitsin sırtlan. şu an benimde ilişkimde seks var hem sanal hem reel olarak görüntülü de yapıyoruz nude de atıyoruz ama benim sevgilim ona hayır dediğimde beni kötü hissettirmiyor insanlara hayır demen çok güzel fakat karşındaki insanın saygı duymaması berbat bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılSanal seks de değil ki sadece merak ediyor bende bi kaç dakikalığına gösteriyorum
Cevap sahibi+1 yılYine de bi ereksiyon yaşanıyor ve şu bir gerçek ki erkeklere elini veren kolunu kaptırıyor bende en başta az az atıyordum gösteriyordum bi bakmışım vücudumu ezbere biliyor ahahahhaha tabi rahatsız değilim bu durumdan ama isticem daha fazlasını emin ol benim bi ilişkimde adam sadece canlı canlı göğüslerimi görmek için görüntülü arıyordu sen düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Sanaldan tanıştınız galiba birlikte yaşarız senide götüreyim lafı falan yalan amacına ulaşmak için belli ki
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceleri aylardır arkadaştık
Soran+1 yılBen 21 o 27. Kavga değilde böyle kırıldığını abartıyor trip atıyo
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan bazı şeyler için beklemeyide bilir bence seninle bu konu için kavga edenden sana fayda gelirmi bilemem...
00 Yorumla
+1 yılBaşka birisinin p*rno izleyerek tehdit etmiş seni resmen 🤣 Bence kötü birisi ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni zorlamasi sevmediği anlamına geliyor kendini kullandırtma seks sebebiyle seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYokluktan mecbur yapılıyor. Ama ilerleyen zamanda sıkıcı geliyor
00 YorumlaEn doğal hakkınız sevgi varsa
10 Yorumla
+1 yılseni kullanmak istiyor dikkatlı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam seni escrt saniyo galiba...
00 Yorumla
+1 yılGoster nolcakki
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar baksana karşı buna
- +1 yıl
Valla herkesin kendi gorusu
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden duruyosun ki kendine resmne şey arıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılEn son 3 sene önce böyle bir ilişki yaşamış. Sevmiyorsun beni dediğimde yine kavga çıkıyor nasıl böyle düşünebilirsin diye
Cevap sahibi+1 yılValla sen bilirsinde sizinki pek ilişki gibi değil sevmek aşk bu değil
sence normal mi xD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal depil
00 Yorumla
+1 yılSeni kukkaniyir mj
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri