Cinsellik fantezi iç giyim olmasa da olur ama fantezi giyim olursa daha bir renkli olur. Hele ki seks yapacağım kadının üzerinde saten iç giyim, jartiyer, özel bölgeleri açık vücut çorabı ya da bir kostüm gördüğüm zaman böyle kalp ritimlerim hızlanıyor. Öpüşme ve oral bitse de mevzuya girsek diye can atıyorum
sunum her zaman önemlii ve fantezi kıyafetler insanın iştahını iki kat daha arttırır ki kadın da kendini içinde seksi hissediyosa kadından daha çıldırtan bişey olamaz ;)
Olmazsa olmaz kank.Çılpak sevmiyorum ben ya. O ayrıntılar ve kıyafetler topuklular ya da çizmeler olmalı. Bazen partnerin isteğiyle çılpaklaşıyor ama pek tat almıyorum.öylesine oluyor.
Benim görüşüm de şu kendine güvenmeyen kadın erkeğini kıvama getirmeyi bilmeyen kadın fantezi kıyafeti giyer ben öyle düşünüyorum çünkü gereksiz ten uyumu var ise
Yani ten uyumu var ise zaten her renk var demektir. He bir de seks esnasında birbirinizin zevklerini biliyor ve uyguluyorsanız ohooo bundan iyisi şamda kayısı hesabı
Senin yaşın kaç ergensin galiba kemik gibi bayanlardan hoşlanıyorsun şöyle tahta gibi vücut hatları olmayan erkeksi ya da çok cılız birisin sanırım o yüzden kendin gibi birini istiyorsun
Cevap sahibi
+1 yıl
Yooo 185 boy 80 kiloyum balik etli severim bunun ki balik et olmaktan çıkmış balina eti olmus
Cevap sahibi
+1 yıl
31 yaşındayım bu arada
Cevap sahibi
+1 yıl
Hatta takip ettim geri çıktım bildirim gelsin diye sana