27 yaşında konuştuğum biri var iki sene önce ilk buluşmamizda resmen arabasında saldırdı bana öpüştük seviştik vs hatta şeyini bile açtı ben rahatsız oldum o günden sonra görüşmedim bu yana kdr hep yazdı o gün çok güzeldi unutmak mümkün mü vs diyerek iki sene boyunca yeni yeni konuşuyoruz yine fakat buluşmada o kdr açık giyindim hiç elini dahi sürmedi dün sana öpücük atayım dedim videolu göğsüm nerdeyse görünür şekilde attım ha ha ne alaka 😊 bu şekil yazdı vllahi cinsellikten soğuttu dalga mı geçiyor bu sanki abaza olan ben gibi kaldım 😶
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi 2 sene önce böyle bir şey yaptı ve ters tepti Yani nasıl söyleyeyim Evet sen de karşılık vermiş olabilirsin ama araya soğukluk girmiş oldu fakat şimdi daha sağlam adımlar atıyor yani taktik yapıyor bu taktikte ise tamamen bir şekilde Senin güvenini kazanmak ve senin ona karşı bakış açını değiştirdikten sonra bu hamleyi yapma niyetinde nasıl söyleyeyim sen ona güveneceksin ve bir şekilde ona karşı içinde bir şeyler oluşacak ve o bu adımı attığında Sen reddedemeyecek hale geleceksin o zaman hamlesini yapacak bu tamamen bir taktik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun çükünü kes bir daha yapıyormu birtane kocaman yumruk at penisine
236 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOhh iyi olur şöyle hızlı bir yumruk 🤛
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bir tane daha koca yumruk şöyle pipisini bıçakla delik değişik et bir daha yapamasın
Cevap sahibi+1 yılOhhh iyi olur 🔪🔪🔪🪒🪒🪒🪒
Cevap sahibi+1 yılGebersin ölsün şerefsizzz
Cevap sahibi+1 yılBöyleleri hak ediyor
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi olur sapık erkeklerin çükünğ kesmek gerekiyor böyle bir yöntemde denenmeli
Cevap sahibi+1 yıl😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHa ha haaaaa
Cevap sahibi+1 yılHa ha ha
Cevap sahibi+1 yılBiz her şekilde zevk alırız size ihtiyacımız yokk🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kadınlar daha dayanıklı erkeklere göre
Cevap sahibi+1 yılBiz kadınlar çok güçlüyüzz 💪
Cevap sahibi+1 yılArtık erkeklere güvenemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
İlkinde yaptığında rahatsız olmuş muydun bu sefer de saldırsın üstüne atlasın mi istedin 😄senin yaş kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatta iki sene ayrı kldik bu ana kdr hep yazdı sonunda yine konuştuk yaşım 24
Soran+1 yılBinevi çok hoşlanıyodum ondan iki buçuk sene ayrı kaldım o arada sevgilim oldu o yazdı etti engel attım sildim şimdi ayriyim sevgilimden o yüzden cvp verdim buna da ama hiç dokunmadı gayet norml davrandi ailecek gittikleri yere götürdü bisryler yedik ettik eve bıraktı bu kdr
Soran+1 yılO kdr da güzel ve mini giyinmiştim belki de akıllandi yine cvp vermem diye yaptı ya da agira alıyor benden bekliyor hareket
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bence tartmis ya da o zamnki halinle bu zamanki halin arasinda hosuna gitmeyen bir sey olmus olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmasın bnimle 😆
- +1 yıl
E bilemem 3. Bulusmada artik duruma gore yokluk anina da denk gelirse arabada ya da otelde altina alir seni soylemedi deme 😂
+1 yılUzak dur şerefsiz herif seni kötü duruma düşürmek istiyor aa bak yollu kız diye adını çıkaracak inan buna
00 YorumlaBence ağırdan alıyo biraz daha ilerlesen ımmm fena yapar sjdjjs kaç yaşı
01 Yorumla
Soran+1 yıl27 ama hiç göstermiyor hiçccc
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktik yapıyor senin boşlugunda affetmiyfek sana diyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızım senin derdin ne
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye be
- +1 yıl
Sana zorla bileyler yapmış şimdide sen mi onu istiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. agırdan alıyor seni gaza getirmek için
00 YorumlaAğır gözükmeye çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni yola getirmeye çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBanada atsanq o videoyu
00 Yorumla
+1 yılİlk bulusmada mı
13 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada dediğim gibiydi ikincide norml
- +1 yıl
Bi terslik var Allah Allah
Soran+1 yılVllgi bende anlamadım
+1 yılHani bize
00 Yorumlaİntikam gibi olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılNe iğrenç birisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİntikam almış
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyin intikamı ya ywzan kendisiydi ve iki buçuk senedir yazdı etti ben engel attım gerek sildim o hiç silmemis numaramı şimdi tam fırsatı salagin
Cevap sahibi+1 yılİşte sen o kadar yüz vermediğin için engellediğin için şimdi de o aynısını yapıyor ve senin ona gitmeni zorluyor
+1 yılZamanini bekliyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım