Bu dediklerinizi yapabilicek olsam korkmam zaten dimi neyse
Penis görmekten korkuyorum, nasıl yapacağım?
Bu dediklerinizi yapabilicek olsam korkmam zaten dimi neyse
Farkında değilsiniz belki ama vajinismus rahatsızlığınız var. Bu korkulacak bir rahatsızlık olmadığı kadar tedavisi var. En yakın zamanda Cised kliniklerinden birine gidip terapi görmelisiniz. Cinsel sağlık terapi merkezleri bu konuda ciddi anlamda çözüm sağlayabiliyorlar. Bu vakayı eski bir sevgilim ile kolayca aşmış biri olarak bu yönlendirmeyi yapıyorum. Rahat olun.
Tatlım üzülme yanlız ve sessiz romantik bir yer bul gerginliğini üzerinden atmak için papatya çayı iç ve ikinizden başka kimse olmadığını ve sevgilinle güzel vakitler geçireceğini düşünerek seviş inan hazı yakaladığında korkularından kurtulucaksın
Cevap
31Cevap
Korkma ısırmıyor 😂😂 ne sacma korkular bunlar. Ama siz kadınlarda haklisiniz. Toplum baskısı yüzünden bunlar
Po*no izle hem zevk al hem gormus ol gozun alissin sonra gercegini gorunce cok korkmazsin oradan izlediklerini tecrube diye diye bakar agzina alirken falan zorlanmazsin
Sanaldan bi kac deneme yapin alisirsin sonra reel yaparsınız
Prnise resim ćizip öyle deneyin örnek sevimli bir kahraman olabilir korkunuzu yenmiş olursunuz
Çok sevimlidir okşadikca yaramazlaşır, o kadar sevimlisi bir an önce içine almak istersin
:D :D canavar değil ki neden bu kadar korlkyorsun? ısırmıyor merak etme
İlk seksiniz sırasında ışıkları açmayın
Neden
Çünkü görüp korkarsan vajina kasların gerilir içine giremez Penis
Korkmna gerk yok.
Zaten sen cekinme elini koy surt yavstan em gorursun alisirsin
Mesela neyinden korkuyorsun. Bir sebebi var mı stres vs mi yapıyorsun
bence sevişirken dokunarak hissederek ne göreceğine kendini alıştırarak kendin elinle çıkar
Ne korkuyorsun ya benim ki gibi büyük penis göreceksen kork zaten de ufaklardan zarar gelmez la
şu ana kadar görmediysen çok büyük gelecektir sevgilim çok şaşırmıştı amatör videolar seyredebilirsin
Harika buyulenirsin hemen icine almak isticen
Kirjyxak bisey yok.. neticede az az kontrol se de olur. Anlayışlı biridir umarım
istersen gözlerini bağlatarak yapabilirsiniz zevkte alabilirsin
Önce korkar sonra vazgeçilmez olur.
Kendini bırak o halleder
Önce dokun hiset sonra daha ileri git
Öcü değil ya alışırsın
Korkularının üstüne gitmelisin😅😅
Korkularının üstüne oturmalı bence bu sefer 😂😂
Önce korkularını ele alıp uzun uzun uğraşıp tabi ahaha
Taş at ilk önce vur döv 😂
Haklısın korkmakta çirkin çünkü
Niye çirkin olsun
videoda da mi gormedin, abartma...