Gerçekten sevip, ölüp, bitip de neden tek gecelik mide bulandırıcı şeyler yapar , sonrasında hiç mi pişmanlık yok. Yüzüme gülüp seni seviyorum demeye rahatlıkla devam etti. Hatta benle evlendi 🤣 ben iğrenç mesajları yeni gördüm arkadaşına parasını veriyim sende s.. k demiş gitmezse geliyim de devam ediyim demiş, bu kadar iğrenç biri olduğunu bilmiyordum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tek bir konuda irade gösteremeyen birisinin başka konularda da aynı iradesizligi gösterme olasılığı yüksektir. Konu sevgi ve sadakat olduğunda o kişinin söylemlerinin bana göre ciddiyet payı yoktur...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bence erkekleri tanımadan evlenmişsin. Ama seninki bir tık ileri gitmiş. Yani aynı kadınla birlikte olunmaz , racona ters.
07 Yorumla
Soran+1 yılToplum aldatmayı erkeklere mal ettiği için bu böyle oldu ama bir kadın da aptal değil ki hep ömrünü aynı şeyi yaşamakla geçirsin isterse kadın da aldatır sanki bizde istek yok mu da karşıdaki erkek bulunmaz bi varlık mı kendisine yapılmayacağını zannediyor
Cevap sahibi+1 yılAma kadınlar istek konusunda erkeklerden 10 kat fazla olmasına rağmen 10 kat daha iradeli oldukları için mevzu kapanıyor. Ve kadınlar adım çıkar korkusunu çok daha derin yaşıyor. Erkek yapınca zampara oluyor , kadın yapınca ne dendiğini biliyorsun zaten. Erkekte aldatıyor ama sonuçta başka bir erkekle birlikte olmuyor yine bir kadın var işin ucunda. Sayı eşit yani baktığında. Sadece erkek daha aptal yakalanır. Ayrıca çoğu boş boğaz bunu dillendirdiği için cezasını çeker. Ama kadınlar bu sırrı mecburdur saklamaya. Ve kadın daha kıymetli olduğundan dolayı gideri olmasa bile bulması çok kolay ve daha fazla bulur. Çünkü erkek iradesiz ve düşkündür.
Ben karakterine değinmek istedim aslında. Yani başka bir arkadaşımın birlikte olduğu biriyle ben asla olamam. Yani bunu biliyor olmam yeter. Seninki biras midesizmiş. Grup olayına da düşmanım çünkü buna benziyor. Bu tarz kişiler bence swinger bile yapabilir. O yüzden böyle bir teklif bile gelebilir , tabi onun edebine bağlı bir durum.
Soran+1 yılGrup yok ama işe gidince arkadaşıyla mesajlaşmış. Zaten o midemi bulandırdı. Bende farklı biriyle yaşamak isterdim tamamen baskıdan. Evlendiğim kişiyle oldu sadece. Tek kişiyle aynı hissi yaşayacaksın diye bişey yok belki başkalarıyla başka başka heyecan olacaktı ama yok bunu erkekler kendine mâl etmiş onlar yapar diye
Cevap sahibi+1 yılBen de evliyim denedim sonra pişman oldum yine denedim yine pişman oldum. Ama mikrobik durumlardan korktuğum için çok içinde olamıyorum bu durumların. Yani bir pişman ama tekrar yapıyorsun. Bu iş böyle sürüp gidiyor. Düzenli bir şey olmaması gerekir. Ve çok gizli hatta mümkünse hiç alakasız bir kişi olmalı. Ayrıca sadece seni isteyen biri olmalı. Başka birileri ile olup sana mikrop vermemeli. Kendini bilmeli , risk olmamalı ya da çok iyi korunmalı. Yani bir sürü dezavantaj var. İp üstünde yürümek gibi bir şey.
Soran+1 yılZaten korunsan bile yine de geçen hastalıklar var temasla geçebiliyor uçuk vs. 😉
Cevap sahibi+1 yılYa onlar basit işte , sıradan tipler herkesle olabilir bunu göz ardı etmemek gerekir. HPV HIV hepatit gibi virüs tipleri var. Yani çok zevkli bir olay ama buna değmez. Ayrıca yapacağın kişide günahına değicek yani. Tutupta sadece bunu yaşamak için beyinsiz ya da sorunlu biri olmayacak. Tutulmamalı yani ben seviyorum ediyorum diye bağlanmayacak.
Cevap sahibi+1 yılEşini merak ettim , sana karşı nasıl. Yani istekli ve dominant mi yoksa senin hakkını başkalarına mi yediriyor
+1 yılMaalesef bu zamanda zevkler saflığın önüne geçti, aşk sekse yenik düştü.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven erkek sırf seks için aldatmaz. Ama kadınlar badboy erkekleri seviyorlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genelde seks için aldatır zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverse aldatmaz. Bu kisi esin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken yapmış ben eski mesajlardan gördüm şu an eşim maalesef
Cevap sahibi+1 yılSevgiliyken de pek sevmiyormus aldattigina göre. Simdi nasil peki
Soran+1 yılYoo sürekli ilgileniyodu evlenecem diye ölüp bitiyodu şimdi de işten eve evden işe evliyken bi sıkıntı görmedim
Cevap sahibi+1 yılAranızdaki cinsellik birliktelik nasil peki sorunlarıniz var mi
Soran+1 yılSevgiliyken tam anlamıyla cinsellik yoktu şimdi iyi
Cevap sahibi+1 yılPeki simdi neyden rahatsız peki sevgiliyken yaptigi seylerden mi
- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAçık ve net aldatır
00 Yorumla
+1 yılsende onu mutlu et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatır
00 YorumlaMal olunca insan...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı