Cinsel Yaşam İlişki sırasında partneriniz size başka bir isimle seslense ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Seks yaparken sevgiliniz size başka bir isimle seslenseydi ne yapardınız İlişki sırasında partneriniz size başka bir isimle seslense ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ÇanakAnten Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Cinsellik dürtüsel bir şey, tam o esnada olursa hafife alamam. Bir tekme koyarım kendini yerde bulur. Sonra uğurlar olsun. 4 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. altımdakinin bendeki yerine bağlı öylesineyse iyice * bırakırım ama değilse ağzına biber sürerim çok kötü olay çıkar 1 0 Yorumla
gizliemekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Muhtemelen son ve şiddetli seksim olurdu o kişi ile... 1 0 Yorumla
Ahmetkurt1071 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl karşılık ver sende ona bir berkecan de sende ona o sana merve derse :) ikiside kötüler 1 0 Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Bi güzel düzer , canım sıkıldığında çağırır yine düzerdim 1 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kalkar giderim eğer kendimi kaybedip te boynunu kırmadıysam ve bütün bağlarımı da keserim bütün köprüleri yakarım o peynir çeşidi ile. 0 0 Yorumla
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Dinamitle koca bir binanın yıkılışını gözünüzün önüne getirin. Aynen öyle olurdu. 1 0 Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Voovv insan baya kötü olur tabi ciddi ise fb falansa sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yaptigim oldu ama sarhosken farketmedi ama baya soguk ter bosaldi ensemden 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl penisimi çıkarıp giderim git ismini sayıkladığın kişinin penisini ye derim 1 0 Yorumla
berksinsi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Gidiyom ben ya derim 😅 1 0 Yorumla
52_ORDULU_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl Arkasına geçer saçlarını tutar dikerim 1 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İçinden çıkar bırakır giderim 1 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Onunla yaşadığım son seksim olurdu 1 0 Yorumla
Gayetmutlu Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Seslenemez,, ben varken bana seslenecek 1 12 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Diyorki senin üstünde ama aklında başkası var 😅 Yorumla Gayetmutlu +1 yıl @Lessismore_ seslenecekse hitap ettigi kisiye gitsin Yorumla Lessismore_ +1 yıl İşte nasıl gonderirisin o an tepkim ne olur Yorumla Gayetmutlu +1 yıl @Lessismore_ yarıda keserim seslendiği kişiye gitmesini soylerim Yorumla Lessismore_ +1 yıl Sadece yarıda kesmek mi büyük tepki yaa 😅 Yorumla Gayetmutlu +1 yıl @Lessismore_ başkasının ismi ile hitap etmek o anda bana tepki olmazmi peki Yorumla Lessismore_ +1 yıl Düşünsene domaltmis seni önüne git gel kendinden geçmiş adam napsin 😒 Yorumla Gayetmutlu +1 yıl @Lessismore_ söyledim ya yarıda bırakırım kiyafetlerini toplar defolur birdaha da gelemez sayikladigi isme gitsin Yorumla Lessismore_ +1 yıl Kutun kapali 😬 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Uyudun mu? Yorumla Gayetmutlu +1 yıl @Lessismore_ uyumadim ama görüşüm bu şekilde Yorumla Lessismore_ +1 yıl Meram ettirdin kendini gizemli kadın napiyim Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl direk kalkar giderim. çok ayıp bir durum 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. in ustunden elinde kalsin 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl atardım üstümden ve bi daha aramazdım 0 2 Yorumla SeductiveDusky +1 yıl 😆 oo sertlik ha bayılırım Yorumla Richardgör +1 yıl @SeductiveDusky sertlik değil, terkediş Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. ooo tehlikeli durum :D 0 0 Yorumla
mgy1986 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Bende ona başka isimle seslenirim 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gelip burada soru sorardım 😂😂 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Koca pipi derdi 0 0 Yorumla
AkrepDunyası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl onuda çağır derdim. 0 2 Yorumla SeductiveDusky +1 yıl 😆😆😆 en kötüsü bu bence Yorumla AkrepDunyası +1 yıl @SeductiveDusky ne yapıyım ama baksana soruya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Cinsellik dürtüsel bir şey, tam o esnada olursa hafife alamam. Bir tekme koyarım kendini yerde bulur. Sonra uğurlar olsun.
altımdakinin bendeki yerine bağlı öylesineyse iyice * bırakırım ama değilse ağzına biber sürerim çok kötü olay çıkar
Muhtemelen son ve şiddetli seksim olurdu o kişi ile...
karşılık ver sende ona bir berkecan de sende ona o sana merve derse :) ikiside kötüler
Bi güzel düzer , canım sıkıldığında çağırır yine düzerdim
kalkar giderim eğer kendimi kaybedip te boynunu kırmadıysam ve bütün bağlarımı da keserim bütün köprüleri yakarım o peynir çeşidi ile.
Dinamitle koca bir binanın yıkılışını gözünüzün önüne getirin. Aynen öyle olurdu.
Voovv insan baya kötü olur tabi ciddi ise fb falansa sıkıntı yok
Yaptigim oldu ama sarhosken farketmedi ama baya soguk ter bosaldi ensemden 😂
penisimi çıkarıp giderim git ismini sayıkladığın kişinin penisini ye derim
Muhtemelen duymamış gibi yapıp devam ederdim.
Son olurdu.
Gidiyom ben ya derim 😅
Arkasına geçer saçlarını tutar dikerim
İçinden çıkar bırakır giderim
Onunla yaşadığım son seksim olurdu
İsmimi söyleyene kadar devam ederdim.
Seslenemez,, ben varken bana seslenecek
Diyorki senin üstünde ama aklında başkası var 😅
@Lessismore_ seslenecekse hitap ettigi kisiye gitsin
İşte nasıl gonderirisin o an tepkim ne olur
@Lessismore_ yarıda keserim seslendiği kişiye gitmesini soylerim
Sadece yarıda kesmek mi büyük tepki yaa 😅
@Lessismore_ başkasının ismi ile hitap etmek o anda bana tepki olmazmi peki
Düşünsene domaltmis seni önüne git gel kendinden geçmiş adam napsin 😒
@Lessismore_ söyledim ya yarıda bırakırım kiyafetlerini toplar defolur birdaha da gelemez sayikladigi isme gitsin
Kutun kapali 😬
Uyudun mu?
@Lessismore_ uyumadim ama görüşüm bu şekilde
Meram ettirdin kendini gizemli kadın napiyim
Birdaha muhatap olmazdım
Yuhhh yani o ne leyn..
direk kalkar giderim. çok ayıp bir durum
in ustunden elinde kalsin
atardım üstümden ve bi daha aramazdım
😆 oo sertlik ha bayılırım
@SeductiveDusky sertlik değil, terkediş
ooo tehlikeli durum :D