İlk gece için tanıdık kadınlar geline ne tavsiyelerde buluyorlar yakında evleneceğim çok araştırıyorum böyle konuları bende nişanlımda bilinçli bi gece yaşamak istiyoruz aslında bu cahil insanların söylediklerinin hiçbirini önemsemeceğim sanırım çünkü hepsi cahil bana göre mantıklı bi tavsiye vermeyeceklerine eminim yaşamış olanlar var mı ne gibi tavsiyeler duydunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
En yanlışı bu konularda başkalarının yorum ve önerilerini dinlemektir... Ne güzel söylemişsin ikimiz de bilinçliyiz diye, başkalarının hatalarını, aceleciklerini, kötü anılarını, bire bin katılmış abartılarını; belki de kendi sorunlarını, belki de hissizlik, belki acı, belki keyifsizliklerini dinleyip bunlarla stres yaşamak çok gereksiz.
Biribirinizi tanıyın dinleyin, ne istediğinizi bilin zaten şekillenecek ve gayet hoş geçecek geceniz...02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce duymuştum biri demiş ki sık dişini biraz bişey olmaz yani acıda duysan sesini çıkarma gibi bir anlam çıkıyo aşırı cahilce geldi
s +1 yılAşırı cahilce zaten, gelecek yorum ve yönlendirmelerin 90%'ının da bu seviyede olacağını düşünüyorum şahsen...
O birine, "teyze siz sevişmiyor güreşiyorsanız bari bunu ortalığa yayma" diyemedikten sonra bu sevimsiz hatıralarını dinlemek çok gereksiz insanların. Güzel ve değerli bir an için insanın gereksiz yere içine soru işaretleri düşüren şeylere hiç gerek yok sanki...
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç kimseyi dinleme. Eşinle bu konuyu evlenmeden önce konuş istersen böyle böyle yapalım diye maksat birbirinizi tanımak açısından iyi olur ve ilk gece yabancılık çekmezsiniz. sekste nelerden hoşlanırsın neye karşısın hepsini açık açok konuşun derim.
00 Yorumla
+1 yılSenin 4 duvarın bundan başkasına ne? Başkasını ne ilgilendirir. İsterse ilk gece geçersin mutfağa yemek yaparsın istersen oturup pisti oynarsın. O anki ruh halin...
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki orası öyle ama böyle saçma sapan adetler var ya hani o güne kadar konuşulmayan hatta ayıp sayılan bi durum olmasına rağmen o gün herkes geline bi anda böyle saçma sapan bilgiler sunmaya başlıyor erkekler arasında konuşuluyor mu ilk gecesini yaşayacak erkeğe bilmiyorum ama düğünden önce kadınlar arasında konuşulan bi durum o güne kadar hiç konuşulmamış ama o gün gelin saçma sapan düşüncelerle dolduruluyor
- +1 yıl
Millete ne yahu benim. iliskimden ilk grcesinden onlara ne öyle bir surda terslyeceksin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Kimseyi dinlemeyin kendinizi ana bırakın gerisi gelir, zaten seviyorsa seni her türlü kabul eder utanma durumu da olmaz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. bunu internete sorgulatmadan direk kendini bilginle cevaplasana
Cahil ne demek?02 Yorumla
Soran+1 yılKimi kızlık zarı diyecek kimi kan akması gerek diyecek böyle yalan yanlış bilgilerin neyi doğru böyle düşünceleri olan insanlar bana göre cahildir kimsenin bunun dışında doğru bilgiler bildiğine ve bana aktaracağına inanmıyorum açıkçası
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılTavsiyem şudur eşinin sana çok nayif ve sabırlı olması ve seni hazır duruma getirmesi gerekmektedir aceleci olmak seni zor duruma sokar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evliliklerde çevrede ki kadınlar böyle tavsiyeler mi veriyormuş?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Şimdi herkes bilinçli İnternet de o kadınlar dan daha doğru bilgiler var
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı ilişkiyi anlatıyor bilgili olanlar nasıl yapacaklar ilki ne kadar sürecek felan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkma kendini birde ilk ilişkiden sonra 2 gün bekle denilir enfeksiyon önlemek açısından
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tavsiyeye gerek yok ki aceleci davranmayın bol bol ön sevişme yapın yeteri kadar ıslanma oluncada giricek içeri hepsi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyi dinleme eşimi öyle doldurdukları için dört ay uğraştık
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi vajinismus mu vardı ki
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittik öyle de çıkmadı
Soran+1 yılPsikolojik o zaman sonra oldu mu peki
Cevap sahibi+1 yılEvet psikolojik tamamen doldurmalar yüzünden.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardımcı olmaya çalışırım sormak ıstegin birseyler varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kaleye geçicen bacakları açacanDamatta seri penaltı atışları yapacakBu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılKanka önce eşin oral yapıp boşaltın seni ardından da öyle girsin baya kaygan olur ve seni boşalttığı için ikinizde de stres olmaz
00 Yorumlailk gece mi kaldı artık onlar eskidendi
00 Yorumla
+1 yılHiç Araştırmadan hemen başla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılher söylenene kulak asma
00 Yorumla
+1 yılgit evindir kurul
harika bir gece olur00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıkma kendini rahat ol falan filan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ne tavsiye edebilirler 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSen anlamazsın kadınlar anlar
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim o yüzden sordum 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılYat kaldır bacağını hepsi bu ne tavsiyesi olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Biraz fazla abartılıyor bu ilk gece meselesi.
00 YorumlaEsinizin tecrubesi yoksa 2inciyi istemiceksiniz
00 YorumlaKorkma büyükse ama kork :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktik mi istiyosu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026