5 buçuk yıllık ilişkim var ama artık eskisi gibi hissedemediğimin şüphesini yaşarken 2 hafta önce benden hoşlanan biriyle konuşmaya başladım ve sexting yaptık, bu kişi daha önce aldatılmış böyle durumlara çok sinirleniyo çok hassas ve benim sevgilimin olduğunu bilmiyo. Sevgilimin olduğunu öğrenirse çok kötü şeyler yapabilir o yüzden dürüst olup söyleyemiyorum. Bu yaptığımın yanlış bir şey olduğunun farkındayım o yüzden biriyle ilişkiyi kesip diğerine tamamen kendimi adayıp artık sadık kalmam lazım. 5 buçuk yıldır ilişkim olan kişiyle ayrılmayı düşündüm ama bunu yapmaya cesaret edemiyorum çünkü çok iyi biri ve o kadar çok şey yaşadık ona son zamanlardaki hislerimi anlattım ve bunu düzelteceğini her şeyin daha güzel olacağını söyledi ama ben beklemedim ve onu aldatmış oldum. Yeni konuşmaya başladığım kişiyi seçersem iyi olur mu bilmiyorum ona karşı bir şeyler hissediyorum ama bazı mantıksal yönlerden doğru kişi olmadığını düşünüyorum. şu an yapmam gereken şey 5 buçuk yıllık ilişkimi seçip diğer kişiden sevgilim olduğunu söylemeden bir şekilde ayrılıp sevgilime sadık olmayı mı seçmek yoksa iki kişiyi de bırakmak mı? Bu arada nasıl ayrılabileceğimi bilmiyorum çünkü ikisine karşı acayip suçluluk hissediyorum ve onları kaybetmek çok üzüyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYenisini herhangi bir zamanda bulabilirsin zaten eskisine her şeyi toparlaması için bir şans verebilirsin. Ben eski tadı olacağına pek inanmıyorum bu saatten sonra. Bir halt etmişsin artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisinden de uzaklaşmalı mıyım yani
- +1 yıl
Bence evet. Temiz bir sayfa başlat madem pişmansın.
En İyi Cevaplar
Koca 5 buçuk yılı 2 haftalık çocuğa heba etmişsin. Neymiş sevgimden şüphe ettim de şöyle de böyle de...
Ve hala dönüp acaba napsam diyorsun.
Kendin nasıl tanışıp o duruma bize sormadan geldiysen aynı şekilde bize sormadan kararını ver.045 Yorumla
Soran+1 yılson cümle çok iyiymiş hak ettiğim de bu zaten ama bu çözümü kendimden çok onları nasıl daha fazla üzmem diye arıyorum
Soran+1 yılkarar vermedim ama versem de iki ilişki sağlıklı yürümez gibi çünkü böyle iğrenç bir şey yapan iğrenç bir insana dönüştüm o yüzden doğru olan ikisini daha fazla üzmeden onlardan uzaklaşmam olur ama 5 buçuk yıllık ilişki sürdürdüğüm kişiye nasıl çok acı vermeden ayrılırım bilmiyorum diğeriyle daha kolay olur çünkü 2 hafta bile olmamış dengesiz insan der iyi olur
Soran+1 yılama ayrılırken ona vereceğim üzüntü onunla kötü bir ilişki yaşamanın verdiği üzüntüden daha az olacağı için bu ayrılığın acısına katlanabilmem gerekli. Benim yaptığım bu hareketi hak edecek biri olmadığı için uzaklaşmam iyi olur. Çözümü buldum artık uygulaması kaldı ve en zoru da bu
Soran+1 yılÇok tanımadım ona da dedim beni tanımıyosun neden bu kadar yakın davranıyosun diye o da hissiyat falan dedi sürekli benden hoşlandığını dile getirdi sürekli güzel şeyler söyledi fikirlerimizden konuştuk tercihlerimizden konuştuk ve oraya vardı
Soran+1 yılalışkanlık haline geldi diyemeyiz çünkü ilk defa aldattım ve bu kişi benim ilk sevgilim zaten. Ben böyle bir şey yapacağımı düşünmezdim kendime de yakıştırmıyorum o yüzden bunu yapar yapmaz suçluluk duymaya başladım ve düzeltmeye çalışıyorum
Soran+1 yılşu an sevgilimi aldatmış oldum ve bu sağlıksız bir davranış. Birçok aldatan kişinin gelecek ilişkilerinde de aynı sorun olabiliyo ama ben bu davranışın devam etmemesi için ilk hatadan çözüm bulmaya çalışıp bir daha tekrarlamamak istiyorum
Soran+1 yılo yüzden hastalık gibi devam edebilir dedim kendimi düzeltmeden
- +1 yıl
Şimdi, öncelikle hatanın farkında olman güzel. Her ne kadar tepki vermiş olsam da, olsakda bu durumu savunacağım anlamına gelmiyor. Yaptığının yanlış olduğunu değiştirmez. Ama tüm bunun yanında kendine şunu sormalsn. Acaba sxtng benm hoşuma gitti, bundan keyif aldım ve beni kutlu eti deyip devam etme ihtimalin nedir? Çünkü 5 buçuk yıllık ilişkinde de sanırım bazı yakınlaşmalar yaşadın galiba. Önce bu soruya cevap bulman lazım ve net şekilde emin olman lazım
Soran+1 yılbeni savunma zaten savunulacak bir tarafı yok bu durumun. sexting yaptığım kişi ciddi anlamda benden hoşlanıyo ve sevgilimden ayrılıp onunla birlikte olmayı düşündüm ama yapmış olduğum bu şeyin verdiği suçluluk duygusuyla ve sevgilimin çekeceği ayrılık acısını düşünerek onunla güzel bir ilişki yaşamayı engellemiş oluyorum. Yani onunla yanlış zamanda yanlış durumda tanışmış oldum. Aynı şekilde sevgilimi seçip o kişiden uzak durup yaptığım hatanın verdiği suçlulukla bir daha böyle bir şey yapmam ama bu sefer de yine zamanında böyle bir şey yapmış olduğum için sevgilimle de ilişkiyi eskisi gibi devam ettiremeyebilirim yani çözüm ikisinin de benim gibi birinden uzak durması olur ama onları çok fazla üzmeden nasıl ayrılabilirim bulmam gerek
- +1 yıl
Bak, sen 5 buçuk yıllık ilişkinde ki düştüğün anlık boşlukta bu kişi. İle tanışıp birlikte oldun. Ve o an kısa Bi süre olduğu için ve sana yakın davrandığı için kendini ona kaptırdın. Böyle devam edeceğini düşünüyorsun haliyle.
5 buçuk yıllık ilişkinde yine aynı hislerle başlamadı mı? :)
Soran+1 yılhayır 5 buçuk yıllık ilişkim aynı hislerle başlamadı daha masum hislerle başlamıştı 16 yaşındaydık ve şu an 22 yaşındayız ikimiz de kişilik olarak değiştik haliyle ve birbirimizi anlamamız zorlaştı çünkü birbirimizi bu şeklide tanımadık bunları şu an onu suçlamak için söylemiyorum gayet normal bir durum ama benim ayrılmaktan korkup benden hoşlanan biriyle konuşmaya başlamam çok yanlış bir hareketti ilişkim düzelecekse bile düzelemez artık. kendimle beraber 2 iyi insanın hayatını mahvettim çözüm bile çözüm değil kötünün iyisi. Neyse bunların faydası yok olan oldu o kişiler bunu öğrense benden nefret ederlerdi o yüzden doğru olan bir an önce onlardan uzaklaşıp bir daha bu tarz bir hata yapmamak. Teşekkür ederim bana yardımcı olmaya çalıştığın için. Normalde yapmam gereken psikoloğa gitmekti ama durumum olmadığı için bir kişiyle konuşmaya ihtiyacım vardı yardımcı oldun.
- +1 yıl
Anlıyorum seni. İnsan sarrafıym ve insanları iyi analiz edebilirim diyebilirim sana. Kısa yoldan çözmek istiyorsan
1- mesajlarına cevap verme,
2- 5 buçuk yıllık ilişkinde ki kişiye hata yaptığını, bu yüzden snnle devam etmenin yanlış olduğunu anlatmalsn.
3- 2 haftalık çocuğa yazıp cvp bile verme. Arsys onu sokma
Soran+1 yılsevgilimden ayrılırken ona dürüst olmam onu daha çok incitir o yüzden artık ona karşı bir şeyler hissetmediğimi ve yaşamış olduğumuz tüm yılların bana çok şey kattığını söyleyip ayrılmamızın gerektiğini söylesem daha iyi olmaz mı
Soran+1 yılçünkü o kadar hata yapmışım bari onu en az üzecek şekilde ayrılıyım
Soran+1 yılneden dürüst davranmadım ki der miyim bilmiyorum ama aldatılmanın acısı çok daha büyük olduğu için hayatı boyunca travma yaşayabilir diğer türlü ayrılmam onun için daha atlatılabilir olur. Diğer çocuktan hoşlandım ve onunla ilişkiye başlamak isterim ama yanlış bir şekilde tanıştım ve sevgilim ayrılık acısı çekerken o kişiyle ilişki yaşayamam ona kendim gibi davranamam çünkü suçluluk duygusuyla
- +1 yıl
Aslında hoşlanmadn. Kendin çelişkidesn ve bu çelişki durumu sana iyi ve seni etkileyecek şekilde yakınlaştığı için hoşuna gitti ve bu durumun hep devam edeceğini düşünüyorsun aslında :) İşte sorun tam da burası.
2 haftayı iyi analiz et. Dediklerim konusunda sağlıklı düşününce sende aynı durumu yaşayacaksn. Dilersen yazabilirsn bana. Konuşuruz detaylıca
Soran+1 yılİşin özeti yapmam gereken sevgilimden ayrılıp 2 haftadır konuştuğum kişiye olan hislerimi gözden geçirip onunla da ona göre yol çizmek o zaman. Çok teşekkür ederim aradığım böyle bir konuşma şekliydi tekrardan bir sorunum olduğunda size danışırım iyi günler
- +1 yıl
Bi alt yoruma dikkat et. :)
Bazı şeyler tecrübedir. Senin durum biraz tecrübesizlkten sanırım. Yani 2 haftalık çocuk için hala his demen de ayrı muamma :)
Bi kere yanlışın şurada 2 haftalık çocuk kimdir, niyw bunları ona açıklama gereği duyuyorsun?
Sen çocuktan hoşlabmadın ki sana olan yaklaşımından ve yaşadığın şeyden etkilendin. Aynı durum yine olacak. :) sonra ise durumun bambaşka hal alacak belki de.
Soran+1 yılevet o durumun farkındayım bana söylediği sözler ve beni sevme şekli beni etkiledi yani onunla ilişki yaşamak istemem bunu yaşama isteğim de olabilir bu şekilde sağlıksız düşünceler içindeyim kendimi biraz daha tanımam gerekiyor sanırım
Soran+1 yıl2 haftada bu kadar ilerleme kat etmiş olmakta normal bir durum değil dediğin gibi analiz edip onunla olan konuşmaya da devam edip etmemeye karar vermem gerek sonra da bir daha böyle bir suçluluk duygusu yaşamamak ve terbiyesiz olmamak için temiz bir sayfa açmam gerek
- +1 yıl
2 haftada bu durum geldiğin birğylr veya seni 2 haftada bu duruma getiren birisi yine bu durumu yaşamak isteyebilir. Bunun istemeyeceğini bilemezsin. 2 haftada o noktaya gelmen ise tamamen seni tanıması, nelerden etkilendiğini bişmesünden kaynaklı bence ki 2 haftada sxtng noktasına gelmişsnz.
Soran+1 yılevet ilk başta o da çok yakın değildi sadece artık güvenebileceği birini bulmak istiyormuş ve beni yakın bulmuş tabi dünyanın en yanlış seçeneği olmuş oldum onun için de. Sonra bir sürü şeyden konuştuk birbirimizi tanımaya yönelik konuştuk güzel iltifat ve sözleri artmaya devam etti ve bu duruma gelmiş olduk
Soran+1 yılbu yanlışlarımı düzeltmek için ne yapabilirim bu arada şunu da belirtiyim ben bu konuştuğum kişiye 3. gün dedim ki seni umutlandırmak istemem ilişki kurmak istemiyorum şeklinde reddettim sebebi de daha o zamandan yanlış yola düşeceğimi bilmemdi o yüzden ona böyle mesaj atıp kurtulmak ve sevgilimle bir şeyleri düzeltmeye çalışmak istedim. Sonradan onunla konuşmak hoşuma gittiği için tekrardan mesaj attım ve bu noktaya vardı o yüzden kendime daha çok kızıyorum kurtulma imkanını bulmuşken tekrardan mal gibi bunu devam ettirmek istediğim için
Soran+1 yılblöf mü bilmiyorum sadece aldatmamak için kendimi zapt etmeye çalıştım
Soran+1 yılkonuşmanın başlarında ondan uzaklaşmak daha kolaydı şimdi bu kadar ileri gidip sexting yaptıktan sonra seni istemiyorum veya ilişki istemiyorum demekte aşırı saçma olur ilişkimin olduğunu söylesem de ayrı bir sorun olur biraz da bunlar yüzünden durum karışık zaten
Soran+1 yılbunun ne kadar kötü bir durum olduğunu gördükten sonra bir daha böyle bir şey yapacağımı düşünmüyorum sadece şuanki durumu düzeltmem gerekli ve sexting yaptım diye neden devam etmek zorunda olmıyım bence bu yaptığım çok ileri bir durum. Tek gecelik ilişki yaşamak veya sadece cinsel birliktelik yaşamak istediğim bir durum değil o kişi de bunu biliyo öyleymişim gibi görünmeye çalışmamda işe yaramaz
- +1 yıl
- +1 yıl
@uyumamlazim ne oldu?
- +1 yıl
- +1 yıl
@uyumamlazim hayat böyle işte :) Yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
Her zaman var ;))
- +1 yıl
@uyumamlazim nedir yapacak? :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@uyumamlazim seçenek olur ama değerlendirmek istersen :) istemediği için yok dedim:)
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bır insanın kanında kaşarlık varsa bu kısıyle ilgili degıldır bugun onu aldattın yarın ondan da sıkılıp gıdıp baskasıyla olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bunun hastalık gibi bu şeklide devam edebileceğini biliyorum ve bunu düzeltmek istiyorum o yüzden şimdiden bir adım atmalıyım
+1 yılSana tek bir şey: umarım ikisi de en kısa sürede bunu fark eder ve sonsuza dek senden uzaklaşırlar
110 Yorumla
Soran+1 yılbunu fark etmelerini istemem çünkü bu ikisine de travma yaratır ama bunu fark etmeden daha az üzülecekleri şekilde benden uzaklaşmaları iyi olurdu çünkü yaptığım şey çok iğrenç
- +1 yıl
Bunu fark etmeleri senin gibi insanlara güvenmemelerini sağlar. Ve sen kendini daha da aşağılık hissedersin.
- +1 yıl
Sakin düşünüp yazıyorum. İkisini de bırakmalısın ve gerçekten kendine odaklanmalısın. Neden böyle yaptın? Sen bu davranışı yapacak biri miydin? Buna ne sebep oldu? Sendeki ne değişti? Bir süre düşünmelisin. Maruz kalmak istemediğin bir hareketi yaşatmamalısın. Lütfen ikisinden de ayrıl. Buna alışman ve artık sana ayıp gelmemesi en zararlı olandır. Kendimizi erdemsizlikten korumalıyız
Soran+1 yılEvet ikisinden de uzaklaşmam onlar için iyi olur ve onlar için iyi olanı seçmek isterim. En mantıklı yol bu ve ikisinden de düzgün ve az kırıcı olacak şekilde ayrılabilmem gerekir ama ayrılığın her türlüsü çok kırıcı ve onlara bunu yaşatmaktan korktuğum için nasıl ayrılabilirim bilmiyorum. Yine de çekecekleri ayrılık acısı gerçekleri bilmelerinden daha az üzücü olacağı için doğru olan çözüm bu sanırım. Artık sevmemin de bu durumda bir önemi yok çünkü böyle sevmek olmaz olsun
Soran+1 yılSakin kalıp cevap yazdığın için teşekkür ederim bu bana daha çok yardımcı oldu
- +1 yıl
İnsan ne okuduğuna ne izlediğine zihnini nelerle meşgul ettiğine dikkat etmeli. Sosyal medyada çok vakit geçiriyor musun? Seni ne buna itti? Eğer ikisinden de en kısa sürede ayrılmazsan çok büyük hakka girmiş olursun ve karakterine bu leş kokusu giderek siner. Kendini o noktada bulmak istemezsin
- +1 yıl
Rica ederim. Sen ruhuna daha iyi davranmayı hak ediyorsun. Umarım kalbin ışığını bu şekilde kaybetmez. Kal sağlıcakla
Soran+1 yılSosyal medyada çok vakit geçiren biri değilim ama beni buna itenin sevgilimle olan ilişkimin duygusuzlaşması ve uzak mesafe ilişkisine dönmüş olmamız olabilir. 2 yıldır benimle çok buluşmuyodu. İlk önce sebep virüstü ve ben bunu anlamsız buluyodum çünkü açık alanda yine buluşursun sevdiğini bir şekilde görmeye çalışırsın ama o 15 dakikalık mesafede bile buluşmadı dedim tamam sağlığımı düşünüyo beni seviyor. Sonra yavaş yavaş buluşmaya başladık ama benim elimi bile tutmuyodu sanki ilişkiye yeni başlamış gibiydik. İlişkinin yürüyebilmesi için bu sorunumu ona anlattım ve yakında her şeyi düzeltmeye çalışacağını söyledi ama aylardır ilişki bu şekilde devam ediyodu. Biri bana mesaj atınca da heyecanlanmış oldum ve ilgi ve heyecan isteğinden yanlış yola girmiş oldum. Çünkü sevgilimle sorunum olmasına rağmen ondan ayrılamadım, ayrılmaya cesaret edemedim ve daha kötü oldu
- +1 yıl
Senin duygularını ve üzüntünü anlıyorum. Seni böyle ilgisiz bırakan eski sevgilinden acilen ayrılmalısın. Yenisini ise aldattığın için bırakmalısın. O bu konuda acı yaşamış bir insan. Bunu kimse hak etmiyor
Soran+1 yılhaklısın ikisinden de doğru bir şekilde konuşarak ayrılıcam
+1 yılGelde güven işte Allah'ım sen verme başım belaya girer yav bence sen ikisindende ayrıl düzenli ilişki kuma sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen duygularını yonlendiremeyen birisin sağlıklı değil davranislarin düşüncelerin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve bunu düzeltmek istiyorum nasıl düzelteceğimi bilmiyorum o yüzden burdan yardım almak istedim
- +1 yıl
Burdan yardım alamazsın şöyle yani bu işlerden anlayan terapist gibi destek alabilecegin biri olmalı zaten çoğunluğu burdakilerin ilişkilerden anlamiyor sana vereceği tavsiyeler öneriler saçma olucaktir kendi iliskilerinde yaşadığı şeylerden
Soran+1 yılterapiste gitmem iyi olabilir ama gidebilecek imkanım yok o yüzden burdan yardım edebilecek 1 kişi dahi olsa çıkar diye düşündüm
Bunun neresi acil kežo
01 Yorumla
Soran+1 yılGünlerdir böyle bir şey yapmış olmam içimi kemiriyo o yüzden benim için acil düzelmesi gereken bir durum bu yüzden acil birilerinin görüşüne ihtiyacım vardı
Sexting yapan seninle yatar sana yol verir
00 Yorumla“Artık sadık kalmam lazım”.. Yazık sana
00 Yorumla
+1 yılAlıştınsa sadık oan zor bi süre sonra yine isten
03 Yorumla
Soran+1 yılsadık olabileceğimi düşünüyorum çünkü suçluluk duygusunun vermiş olduğu utanç beni durduruyo ama yeni konuştuğum kişiyle ileri gitmiş oldum ve çok zorluk yaşamış birisi olduğu için ne derim de bırakırım bilmiyorum
- +1 yıl
Bi anda karar verip icinden cikman gerek o halde
- +1 yıl
ya da tost gibi secenekler var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri