Çikmazdayim aci̇l yardim edebi̇li̇r mi̇si̇ni̇z?

5 buçuk yıllık ilişkim var ama artık eskisi gibi hissedemediğimin şüphesini yaşarken 2 hafta önce benden hoşlanan biriyle konuşmaya başladım ve sexting yaptık, bu kişi daha önce aldatılmış böyle durumlara çok sinirleniyo çok hassas ve benim sevgilimin olduğunu bilmiyo. Sevgilimin olduğunu öğrenirse çok kötü şeyler yapabilir o yüzden dürüst olup söyleyemiyorum. Bu yaptığımın yanlış bir şey olduğunun farkındayım o yüzden biriyle ilişkiyi kesip diğerine tamamen kendimi adayıp artık sadık kalmam lazım. 5 buçuk yıldır ilişkim olan kişiyle ayrılmayı düşündüm ama bunu yapmaya cesaret edemiyorum çünkü çok iyi biri ve o kadar çok şey yaşadık ona son zamanlardaki hislerimi anlattım ve bunu düzelteceğini her şeyin daha güzel olacağını söyledi ama ben beklemedim ve onu aldatmış oldum. Yeni konuşmaya başladığım kişiyi seçersem iyi olur mu bilmiyorum ona karşı bir şeyler hissediyorum ama bazı mantıksal yönlerden doğru kişi olmadığını düşünüyorum. şu an yapmam gereken şey 5 buçuk yıllık ilişkimi seçip diğer kişiden sevgilim olduğunu söylemeden bir şekilde ayrılıp sevgilime sadık olmayı mı seçmek yoksa iki kişiyi de bırakmak mı? Bu arada nasıl ayrılabileceğimi bilmiyorum çünkü ikisine karşı acayip suçluluk hissediyorum ve onları kaybetmek çok üzüyo
Çikmazdayim aci̇l yardim edebi̇li̇r mi̇si̇ni̇z?