19 yaşındayım o da 24. Bir çocukla tanıştım. 2 ay boyunca dümdüz flörtleştik. Ama nasıl bir ilgi anlatamam. İki eli kanda olsa yine beni arayıp soruyor. O zamanlar da ben biraz yatağa atmak için mi yapıyor diye işkillendim ama sonra inandım. Ve birlikte olduk. Aslında normal davranıyordu. Ama sonra bir problem oldu ve ben bitirmek istedim. o sa hiç üstelemedi bile. Barışmak istediğimde de barışması. Sizce beni artık beğenmiyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dopaminerjik sistemle alakalı bir durum. İnsan bir şeyi elde etmeye çalıştığı süreçte en fazla dopamin üretir ve haz alır. Elde ettikten sonra dopamin üretimi yavaşlar. Şu an kendine farklı hedefler koymuş olmalı, senlik işi bitmiş maalesef.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılEe okunan bir kitabi yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdır. Artik onun gozunde cinsel objesin bunun farkinda ol ona göre hareket et
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama cinsellik için bile bir şey yapmıyor
- +1 yıl
Soğumuş demek ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tadını aldı mnyaklasti. Türk erkegine çok olur bu. Zkene kadar deli gibi koşturur sonra nasıl bir psikolojiyse bir anda gariplesir. Rekabet ortamı yaratmak" kıskandırmak işe yarayabilir.
00 Yorumlabunu anlamıyorum ben , bir tür dolandırıcılık bu kan emicilik , bu kadar çabuk insan harcanmamalı bence
00 YorumlaMuhtemelen amacı sadece sizinle birlikte olmak için yapmış işini görünce sizi bırakmış
00 Yorumla
+1 yılAyrılma konuna bağlı eğer ki sen kendin isteyerek ayrıldıysan sonrasında belki gurur yapıp seni istememiş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik erkek elde ettikten sonra bırakıp gider o sebebten diyorum hep kızlara güvenmeyin erkeklere teslim etmeyin kendinizi
00 Yorumla
+1 yılBirincil hedefini tamamlamış yol bitmiş o saatten sonra yolu beraber yürüyordunuz yoldan ayrılmışsın oğlanında işine gelmiş yeni rota belirlenmiş geçmiş olsun size
00 YorumlaAlacağını almış sallamaz tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılseks devamlı ihtiyaç duyulan bir şey değil sonrasında neden istemedi
Senden bıkmış canım başka veren var
00 Yorumla
+1 yılHedefine ulaşana kadar ilgi göstermiş maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin ilgisi yatağa kadardır. Ötesi olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam buna varım ilgisiz VS olmasına ama sonra beni kullanmak için bile yanaşmadı bunu anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBakış açısı. Bu tip erkekler kadını et parçası gördüğü için tadına bakıp kaçmıştır
+1 yılAlacağını almış senden. ne diye ilgilensinki
02 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı ama seks devamlı ihtiyaç duyulan bir şey değil mi sonrasında neden uzak durdu ki
- +1 yıl
Salça olmandan cekiniyor.. başka kızların peşinde. baska av. baska vajina.. sen elindesin. istedigi zaman ilişkiye girer seninle.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen neden ayrılmak istedin
00 Yorumla
+1 yılTekrar üstüne cikmalisin
20 Yorumla
+1 yılHadi geçmiş olsun..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri