Cinsel Yaşam Kızlar erkeklerde küçük popo mu seversiniz yoksa büyük dolgun popo mu? cadıgirl44 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kızlar erkeklerde küçük popo mu seversiniz yoksa büyük dolgun popo mu ;) ? Güncellemeler+1 yıl azıyomusunuz ;) Kızlar erkeklerde küçük popo mu seversiniz yoksa büyük dolgun popo mu? Cevapla Dolgu Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl popoya bakmıyorum erkeklerde şahsen benim için önemsiz 1 4 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl şeyinemi bakıyon ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır ben daha çok yüz tipine saçlarına ellerine ve kişisel özelliklerine bakıyorum Yorumla cadıgirl44 +1 yıl bakiremisin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benim resmen götüm yok ya :) puf squat para etmiyor :)) 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. normal dicem de seçeneklerde büyük küçük demişsin küçük diyelim... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Goccaman seviyorlae ben sırf küçük diye terk edildim 1 4 Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl terkeden canım. Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl sa-lakmış dicektim canım dedi.. Yorumla cadıgirl44 +1 yıl erkeğinkimi büyük olması lazım kızın kimi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kizinki sonradan büyür de erkeğe çare yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl aslında sevişirken küçük olması daha güzel bazen çekiciliği bazı şeylere yol açıyor 0 8 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl sokarmısın ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sokmadan önce işe yarıyor vajina güzelse pek gerek kalmaz ama kız isterse incesi ve sonrası olması gerekenleriyle oluyor bazen Yorumla cadıgirl44 +1 yıl japonların vajinası küçücük oluyo iyi zevk verir ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl alamaz ki onlar sen analına almayı seven birisimisin bi kız arkadaşım anala çok karşıydı ama yapınca vazgeçemedi dediğim gibi girilmeden önce yapılması gerekenler var ama Yorumla cadıgirl44 +1 yıl vurmalık bir gotse bırakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zayıf kız neden bilmiyorum da büyük olanı daha rahat alıyor gerek anal gerek vajinadan sendeki nasıl Yorumla cadıgirl44 +1 yıl sende alıyormusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç eğilimim yok ben sevişmeye eğimliyim sınır olmasın orgazm ve boşalmaların tarifsizi sevişerek oralle olanı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıkı ve orta boy sjshdjsh 2 3 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl kaslı ve orta boy mu ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evette, o ne pp dir yaa psikolojımı bozdun ahahhaaha Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Kaslı istemek için ona ayak uydurman gerekiyo fizik olarak yoksa kaslı seni ne yapsın Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Popomuz bize kalsın sizin işinize yarayan kısımla ilgilenin herkes kendine dusenle ilgilensin lutfen 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Buyuk tabiki içine alıcak bopucak bişey olması lazım 0 0 Yorumla
52_ORDULU_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl Ben kadınlarda küçük popoyu seviyorum 0 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Yuvarlak çıkık kalkık olsun çok büyük olmasın 0 0 Yorumla
TesettürlüBacınız Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Koca popolu erkekler 1 1 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl ağazının tadını biliyosun ;) Yorumla
selinaymarji22 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Kaslı popo 0 1 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl o zaman dolgun seviyorsun Yorumla
Buck_Fuddy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Dolgun popo tabii ki 0 1 Yorumla Buck_Fuddy +1 yıl Kızlarda :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
popoya bakmıyorum erkeklerde şahsen benim için önemsiz
şeyinemi bakıyon ;)
hayır
ben daha çok yüz tipine saçlarına ellerine ve kişisel özelliklerine bakıyorum
bakiremisin?
evet
Benim resmen götüm yok ya :) puf squat para etmiyor :))
normal dicem de seçeneklerde büyük küçük demişsin küçük diyelim...
Goccaman seviyorlae ben sırf küçük diye terk edildim
terkeden canım.
sa-lakmış dicektim canım dedi..
erkeğinkimi büyük olması lazım kızın kimi?
Kizinki sonradan büyür de erkeğe çare yok
aslında sevişirken küçük olması daha güzel bazen çekiciliği bazı şeylere yol açıyor
sokarmısın ;)
sokmadan önce işe yarıyor vajina güzelse pek gerek kalmaz ama kız isterse incesi ve sonrası olması gerekenleriyle oluyor bazen
japonların vajinası küçücük oluyo iyi zevk verir ;)
alamaz ki onlar sen analına almayı seven birisimisin bi kız arkadaşım anala çok karşıydı ama yapınca vazgeçemedi dediğim gibi girilmeden önce yapılması gerekenler var ama
vurmalık bir gotse bırakma
zayıf kız neden bilmiyorum da büyük olanı daha rahat alıyor gerek anal gerek vajinadan sendeki nasıl
sende alıyormusun
hiç eğilimim yok ben sevişmeye eğimliyim sınır olmasın orgazm ve boşalmaların tarifsizi sevişerek oralle olanı
Sıkı ve orta boy sjshdjsh
kaslı ve orta boy mu ;)
Evette, o ne pp dir yaa psikolojımı bozdun ahahhaaha
Kaslı istemek için ona ayak uydurman gerekiyo fizik olarak yoksa kaslı seni ne yapsın
memenin de poponun da küçüğünü, kızların da çıtırını severim.
Popomuz bize kalsın sizin işinize yarayan kısımla ilgilenin herkes kendine dusenle ilgilensin lutfen
Buyuk tabiki içine alıcak bopucak bişey olması lazım
Ben kadınlarda küçük popoyu seviyorum
Yuvarlak çıkık kalkık olsun çok büyük olmasın
Koca popolu erkekler
ağazının tadını biliyosun ;)
Kaslı popo
o zaman dolgun seviyorsun
Dolgun popo tabii ki
Kızlarda :D
Hepsini severim ben
Ben küçük dolgun popo seviyorum.
Dolgun sevmem 😅