Kucağımdayken yüzü bana dönükse memelerin birini yakalayıp emmek seksin ateşini arttırıyor. O kendine has kokusu ve yumuşaklığı, uç kısmının sertleşip dimdik oluşunu dilinde hissetmek müthiş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
meme emmek farklı bişey ben şahsen emmeyi sevmem, ama okşamayı öpmeyi uçlarını hafiften ısırıp çekmeyi çok severim ama daha çok avuçlarıma alıp sıkıp okşamak daha hoş ve daha haz veren bir eylem, emmek pek hoşuma gitmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Belden yukarısıyla ilgilenmeyi hiç sevmiyorum ama partnerimin mutlu olduğunu hissedersem seviyormuş taklidi yapıyorum. G*tünü saatlerce yalayabilirim 😂
Bok kokusu sevion herhalde
Hahaha afedersin tuvaletini yapmadan ilişkiye girmeye kalkacak kadar saftirik insanlada bişeyler yaşamıyoruz. Onun dışında her işin bir tekniği var 😂
Yok ne yaparsan yap orada koku olur
Yanılıyosun.
Kucağımdayken yüzü bana dönükse memelerin birini yakalayıp emmek seksin ateşini arttırıyor. O kendine has kokusu ve yumuşaklığı, uç kısmının sertleşip dimdik oluşunu dilinde hissetmek müthiş
meme emmek farklı bişey ben şahsen emmeyi sevmem, ama okşamayı öpmeyi uçlarını hafiften ısırıp çekmeyi çok severim ama daha çok avuçlarıma alıp sıkıp okşamak daha hoş ve daha haz veren bir eylem, emmek pek hoşuma gitmiyor
Memeleri emmek Tam benim işim çok hoşuma gidiyor hopur hopur yiyesi geliyor
En sevdiğim şey memeleri ağzıma almakla yetinmem çok zevk alırsam tokatlarım onları
Çok tatlı hoşuma gidiyor emerken vajina okşarsam daha da fena oluyorum
cinselliğin bazı kuralları var yaşanması gerekiyorsa sevmeye gerek yok ve daha nereler emiliyor nereler
Knk sevmezmi ya bayilir o an kendinden gecer emerken
Gerçekten de öyle ama göğüsler önemli
Memeyi de vajinayı da emmeyi yalamayı seviyorum hemde çok
Zevk hissediliyor ve sonrasında daha aşağılara inmek istiyorsun
En cok oraya yumuluyorlar
tabii ki bence sadece meme değil her yer emilmeli
Alalım görüşlerini @SonDildarbesii
@uykucumaymunnn tabi ki seviyorummm :) uçlarını damağımda ezmeyi :) emmeyi
@SonDildarbesii farkındayımm😄😊
farkında olman gayet güzel kücük hanım @uykucumaymunnn
Göğüsten göğüse değişir
Ben bayiliyorum bebek gibi hissediyorum kendimi🤭