Albeniliğim var beraber olduğu kızdan iyiyim kadınsıyım ama oda sarışın yeşil gözlü. Ben esmerim ama kadınsı hatlarım daha baskın. Onu bırakıp bana geri döner mi? Cinsel anlamda bana karşı zaafıda var başka erkekle olmamı istemiyor bunu kendine yediremiyor diye daha öncesinde dönmüştü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gormem lazim ikinizide
Doner ya da donmez derim
Fotoğraf attım bakalım şansımı Denicem :)))
Seni istiyorum deli gibi diyor ama bana sahip olduktan sonra bırakmasınıda istemiyorum
Bana mi dur gormedim ya
Kusura bakma bakip hemen durustce fikrimi solucem sana
Yatağa atar atmaz soyundu ama onu yapamadı ben engel oldum ona
Sen ona attigin fotoyu gostersene bana
Eee engel ol hemen istedigini verme kiymete bin
Şöyle söyleyeyim sşyah bemimağır gösteriyor kırmızı ruj fslan sürüyorum boyum 157 kilom 48 ama vücut hatlarım kadınsı duruyor Benim göğüslerde 90 beden fakat kalçam yok bacaklarım çok ince
Foto gösteremem yorumla işte
Tarifteki pek cekici gelmedi bana
Boy ve kilon nasıl peki ıliskiye girmeyi mi istiyorsun
157 boy 48 kiloyum ama göğüsten kurtarıyorum benim kalçam yok
90 beden giyorum
Göğüslerin biraz fazla büyük gibi duruyor boyuna göre vücut olarak dikkat çekiyor musun
Çekiyorum. Hayatıma giten girmeyen herkes etkilendiğini söylüyor ama sanırım bel ölçülerimle alakalı. Ama göğüslerimde bence küçük değil ki dikkat çektiği apacık belli
Evet bellidir. Birliktelik yasadigin oldu mu peki
Hayır
Düşünüyor musunuz peki
Evet beni deli gibi arzuladığını ve istediğini söylüyor
Boy kilon ne cinsellik ne kadar ileri derece yaşıyordunuz
Sadece sürtünüp sokmaya çalıştı o an adam bayağı istekli ben engel oldum korktum çünkü
Neyden korktun bakire misin tam birleşme olmamış ondan dolayı gelmeye bilir ama beğendi ise vücudunu unutamaz tabi ki yardımcı olman lazım aklında kalman lazım gerekirse etkile tekrar niye ayrıldınız
Bakireyim
Beni hala istiyor ama gelecek konusunda bir şey bekleme diyor aklında sevgilisi var
Eski sevgilisi mi yoksa sevgilisi varken senle mi takılıyordu istiyorsan uğraşır aşık ederiz çok mu yakışıklı bu ne işi yapıyor
şu an hayatında kadın. Beni aldatarak ona gitti
O daha mı güzel ve aranızda duygusal bağ var mıydı yoksa sadece cinsellik miydi
Yaşlar kaçtı bide şu etken var maalesef o sarışın sen esmer kimi erkekler de sarışın hastalığı var
Gizliden çık bi
İkiside sarışın yeşil gözlü
tamam
Burçlarınız ne
Skcii bir erkek olmalı, canı kimi isterse onu skr simdi, dönerse senindir zaten, dönmezse sen onunsun her zaman.
Yani döner biraz daha tadar sonra yine gider tadın güzel demekki
Dönmese bile delikli boncuk yerde kalmaz
Ee bu nu sanal yaptir ozaman
Hayır vana verdi cevabımı ondan vazgeçicem
Hislerim varken Sadece bu şekilde olmasını istemiyorum
Bakiremisinjz?
Evet
Suanda vsrmi. birseyler his gibi suanda yani kendinizi tstmin edemiyorsaniz yardimci olabilirim
Ona asığım ve çok Arzuluyorum oda aynı Şekilde ama bunda ötesi olmaz bizden artık aşk anlamında olmaz diyor hayatındaki kızı seviyormuş
Herşeyi yasarız ama benden ciddiyet bekleme dedi kalbim çok kırıldı
Himm ozaman exsi olsana
Birde yardimcj olayimmi istersenn
İstesem onunla olurum ne saçmalıyorsun
Gerek yok beni tarmin edecek kapımın ardında bir sürü erkek var ben onu istiyorum
Ol onun ol yardim etmek her zaman suctur bu dünyada yardimlasma yok :)
157 boy 48 kiloyum fiziğim gerçekten güzel bir erkeğin tam isteyebilceği gibi ama kullansa bile kullansın istedim oda bana dayanamıyor ama bu lafıyla mantığımı kullanmasam onuda istemicem
Ortaokul arkadaşım bana yalvardı adeta yemin ederim lisede platonik olduğum çocuk kapımda köpek oldu ama ben bi erkeği başta kolay kolay arzulayıp sevemiyorum sevsemde bırakamıyorum, bıraksamda0 bu kez eskisi gibi olmuyor
Tamamdir kanka basarilar umarim. hakkinda hayirlisi olur yardim etmem suc olarak teskil edildj iyj eglencler diyorum ben