+1 yılBu Zana’na kadar durmuşsun beklemişsin bir süre daha bekleyebilirsin. Ciddi ise işi resmiyete dökün bakalım kabul edecek mi? Eminim etmeyecek. Pişman olacağın bir şey yapma derim. Neden imam nikahı varda resmiyet yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok gizemli bende zaten o yuzden hemen olmuyorum onunla birlikte cunku suphelerim var baskasiylada imam nikahli gibime geliyor biriyle konusuyor gibi ondan emin olamadigim icin bekliyorum
- +1 yıl
Bekleme icraata geç resmiyete dök veya onu bazı şeyleryaparak düşüncelerini öğrenmeye bak. Aldatılıyor ve sadece bir heves zevk için senin yanındaysa ayrıl... kadın değerli olmalı kendini değerli hissetmeli.
Soran+1 yılSizce nasil ogrenebilirim cok sakliyor kendini
- +1 yıl
Artık ilişkinizin resmiyete dökme zamanının geldiği i teklif et. Kabul etmeyecek. Bir aile olmak istediğini söyle
En İyi Cevaplar
+1 yılBen sunu anlamiyorum sende istiyorsun sende onu kullanmis olmuyor musun? Su kullanmak kelimesini kullanmayın kendinizi obje olarak görmeyin.
Onu yasamadan bilemezsin. Ve karakterine bagli. Bazi erkekler cepte görür, köprüyü gectim diye yorumlar yuzundeki maskeyi cikarir. soguk davranir
Bazilari da daha cok baglanir. Bunu yaşayınca gorebileceksin03 Yorumla- +1 yıl
Evlilik durumu karışık ise, net değilse o zaman yasama.
Soran+1 yılBana deger veriyor gibi yapip duygularimi kullanip kullanmamasindan bahsettim
- +1 yıl
Peki evlilik icin meseleler var demissin onlar neler. Onlari halletmeden bence buna kalkisma
Seni koruyup kollaması, sana değer vermesi olumlu güvenverici sinyaller ama ilerde ne olacağını kimse bilemez tabi, ama eğer kendini daha tamamen hazır hisetmiyorsan, onunla birlikte olmayı biraz daha erteleyebilirsin diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kardeşim Kişilik Karakter Meselesi her insan bir olmuyo maalesef ama yaş farkı fazla gibi. geldi yokmuydu yaşıtların ama mutlu olucak sensin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Eyvah eyvah büyük tuzağın içinde olabilirsin dikkat et
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela gorusleriniz cok onemli benim icin vazgecerim eger bisey dikkatimi cekerse
- +1 yıl
Benim arkadaşlarımın yaş ortalaması çok yüksek. o yüzden çok tanıdım öyle insan. bu adam evli mi? veya yeni mi boşandı bilmiyorum. ama davranışlarına dikkat et. neden aileler bilmeden imam nikahı kıyıldı? Seni sekse daha kolay ikna edebileceği için mi böyle bir yola başvurdu? Yaşam tarzı nasıl seni ne kadar seviyor? Ailelere haber verilecek mi evlenecek? Bu soruları sor. istediğini aldıktan sonra imam nikahını bozmak çok basit her ne kadar yükü ağır olsa da
Soran+1 yılBana kiyamaz gibi cunku bana oyle kotuluk etmez birakmaz beni seviyor ondan eminim ama ne kadar seviyor ya da bu sevgisi elde edene kadarmi bilmiyorum. Onun disinda cok gizemli başkasıylada imam nikahli gibi birisiyle konusuyor sanki ayni is yerinde calisiyoruz birkac kere yakaladim gizli sakli biriyle konusuyor ve 35 yasina kadar nasil bekar durabilirki muhafazakar aile yapisi var kendide oyle
10 yaş büyük birine aşık olarak bokuu yemişsin zaten boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYasli durmuyor 33 felan gosteriyor
+1 yılOnunla evlenmeyi istiyorsan ona hemen teslim olma. Seninle ciddi düşünürse sabırla bekler seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAileler bilmeden imam nikahı oluyor mu imam nikahi oyle mi oluyor 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılAilelerin bilmesi sartmi oluyor
Cevap sahibi+1 yılAmac bu değil mi zaten ikinizin bilmesi zinayi kaldırmıyor 😀
Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Peki evlilik falan düşünüyor mu
09 Yorumla
Soran+1 yılO isler o kadar karisik ki
Soran+1 yılOnun meseleleri var
Soran+1 yılBilmiyorum ama zaten sanirim ona teslim olmiyicam cok gizemli
Soran+1 yılOyle yapicam
+1 yılAilelerin bilmediği imam nikahı 😂😂😂
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle işi bittikten sonra anlarsın bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatimi mahvetmez bırakmaz beni bilir bunu kaldiramiyacagimi
Cevap sahibi+1 yılHiç aldanma bir erkek olarak söylüyorum seninle yatakta işi bittikten sonra yüzünü bakmazsa birde anlarsın o zaman her yüzüne güleni iyi sanma
Soran+1 yılBu farkli merhametli bana bu kotulugu etmwz gibi ama dikkate aliyorum herkesin gorusunu
Cevap sahibi+1 yılBen sadece fikrimi söylüyorum resmi nikahına almadan yapmasaniz keske eğer pişman olacak biri olursa o sen olursun ya da korunun ki çocuk olmasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılYediğinle kalacaksın gelip ağlatacaksın burada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalışırsa düzenli olarak seks yapabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTadına bakar sana doydumu bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkatli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanır çakar bırakır bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKullanıldın.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar