Kokmanin kiloyla alakası nedir? Kişisel bakım duydun mu hiç? Terlemeyen insan mı olur? Temiz ten terlese dahi kokmaz, deodorant parfüm ya da duş duydun mu hiç?
Duydum sık sık kullanıyorum sana da tavsiye ederim. Çevremde kilolu çok insan var oturdukları yerde bile sırtı su içinde kalıyor ne kadar kişisel bakımına dikket etseler bile kokuyor. Onlar bu kokuyu almasalar bile karşıdaki kişiler alıyor. Şişmanla zayıf insanları bir tutma koku bakımından kokuyorlar. Seninde kiloyla ne derdin var her kilolu olanlara laf söyleyenlerin altında seni görüyorum git zayıfla sus ya da insanların yorumlarına salça olma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sırf şişman olduğum için reddedildim defalarca. bence şişman kadınlardan hoşlanan bi tek sensin
Body shaming kötü bir durum ama tek hoşlanan ben değilimdir. Ki zaten sırf kilolu veya sırf zayıf diye biriyle birlikte olmam ben
Şişmanla her pozisyonu yapamazsın ve çok terleyip leş gibi kokarlar bence
Zayıf olup korkanlar peki?
Zayıf olup kokanlar peki?
Şişman kadar mı kokucak?
Kokmanin kiloyla alakası nedir? Kişisel bakım duydun mu hiç? Terlemeyen insan mı olur? Temiz ten terlese dahi kokmaz, deodorant parfüm ya da duş duydun mu hiç?
Duydum sık sık kullanıyorum sana da tavsiye ederim. Çevremde kilolu çok insan var oturdukları yerde bile sırtı su içinde kalıyor ne kadar kişisel bakımına dikket etseler bile kokuyor. Onlar bu kokuyu almasalar bile karşıdaki kişiler alıyor. Şişmanla zayıf insanları bir tutma koku bakımından kokuyorlar. Seninde kiloyla ne derdin var her kilolu olanlara laf söyleyenlerin altında seni görüyorum git zayıfla sus ya da insanların yorumlarına salça olma.
Bunu mu çıkardın yorumumdan?
Terbiyesizsin.
Yürü be. Ye ye wcye gitme gel yorumuma salça ol
Böyle bir savaş cikaracagimi bilseydim sormazdim :D
Salça oluyor yorumuma ya sana ne benim yorumumdan düşüncemden allahım ya
Neyse ekonomi bu haldeyken seks düşünecek durumda değiliz zaten shdjsjdjd
Hoşt Varoş güzel laftan anlayamazsın zaten
Eğlenceli bir kapışma oluyor :D
Ye ye jıjma dewamke
Bir tane şişman bulun bana deneyimlerimi aktarayım bu kavga bitsin ahsjaka
Ben kavga etmiyorum benim yorumuma salça olan o
Varoş kezban
Anandr şişko oyoşpu
Ahah seni Kezban
Şişman var şişman var ama balıketliyse zaten zayıftan güzel olur
seninkine şişman denmiyor zayıf olmayan deniyordur.
yoksa obezlerden hoşlanmıyorsundur herhalde.
Şişman kadınlar candır yaaa
eskiden