Daha çok arkadaş gibiydik. Yakınlaşma olacağını düşünmedim ve tüyüm var mı orada diye kontrol etmedim de ama yakınlaşınca biraz tüy olduğunu fark ettim ve çok utandım. Ne kadar kendimi geri çeksem de oral yaptı vs. Hiç dert etmiş gibi değildi. Yine de tiksindi mi diye çok utandım. Mesaj attı eve dönünce cevap bile vermedim utandığım için. Türk de değil zaten tiksinmişse aa bi türk kızla olmuştum şeyinde kıl vardı der diye unutmaz da çok taktım kafaya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir türk kızı vardı daha çok arkadaş gibiydik fakat ne olduğunu anlamadan birden kendimi şeftalisinin önünde buldum, bulunca fırsatı kaçırmadım yaladımda yaladım, bir yabancı olarak türk kızlarının bu kadar kolay olduklarını hiç bir zaman unutmayacağım, bir de şeftalisi hafif tüylüydü, bu kız belki de şimdi hiç bir şeyi değilde bunu kafayı takmış olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
+1 yılYabancıların genelde umrunda olmuyor böyle durumlar o yüzden hiç takma kafana, bir şey olacağını sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYazdım zaten başta cevap vermemiştim ama heralde rahatsız olsa tekrar buluşmak istemezdi sanırım.
+1 yılYabancilar boyle seylere takmazlar bile rahat ol utanilacak birsey yok
14 Yorumla
Soran+1 yılCevap verim mi sence? O kadar saçma hissediyorum ki şu an ağlayasım var ya. Kafasını ittikçe eğilmesi falan. Belki de tiksindi ama bak tiksinmiyorum demeye çalıştı.
- +1 yıl
Tiksinse neden yapsin ki? Demekki tiksinmemis ayrica yaz konus. Sacma sapan tripelre girme
Soran+1 yılKonuştum zaten ya. Sağol.
+1 yılbizlere sıra gelince kırkı kırk yarar elin şeyine oral yaparsınız bizimkine gelince mangalda kul bırakmazsınız gavurun pis şeyin yalamış yutmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy çok kötü bende sırf bu yüzden oralı reddettim 2 günlük tüyler vardı okşadı rahatsız olmadı çokta istemiştim ama sırf onun için reddettim
116 Yorumla- +1 yıl
Ee sende temiz tut :)
Soran+1 yılBu erkekler hem cahil hem her halta yorumu var tepem atıyor. İki gündür yeni çıkan kılın alınabileceğini sanıyor. Kendileri tıraş bile etmedikleri şey için kadından ağda bekliyor falan. Başta utanmıştım şimdi gram umrumda değil. Sen de utanma. Yazdım çocuğa konuşuyoruz. Pasaportum bitti yenileyinve ben de kış gibi gidicem o taraflara.
Cevap sahibi+1 yıl@walkerrr34 2 günlük çıkan tüy alınır mı aptal mısın
Cevap sahibi+1 yılHiç sorma kendileri orman gibi gezer ama konu sen olunca laf ederler
- +1 yıl
İki günlük olduğunu soruda belirtmedigin için bende müneccim olmadığım için bilemem. Ayrıca şahsına yapılan bir eleştiri de karşı tarafı karalamaya çalışman da aciz olduğunu gösterir. İkiniz de skimin tadına çok baktınız anlaşılan ki kıllı olduğunu bilip konuşuyorsunuz hahahsh
Cevap sahibi+1 yıl@walkerrr34 2 günlük olduğundan bahsetmemiş miyim🙂 istersen bi daha oku ben oraya yazmışım sen okumamışın senin okuma anlama kapasiten bu kadarsa benim yapabileceğim bişey yok çok güldüm cidden
- +1 yıl
Yazdığından haberin yok bide beni okuyup anlamamla eleştiriyor gülerim ağlanılacak haline hahah
Soran+1 yıl@walkerrr34 ahraz seni sen daha görüş sahibi ve soru sahibini ayırt edemiyorsun. Kaldı ki ikimiz de yeni çıkan tüyleri ifade etmişiz ve birbirimizi anlamışız. Fındık kadar beyninle bir de haklı çıkmaya çalışıyorsun. Keşke ardındaki yuvarlak kadar geniş bir zihnin olsaydı.
Soran+1 yıl@walkerrr34 ayrıca sen önce imla kurallarını öğren. Senin yazdığından haberin yok
Cevap sahibi+1 yılHahaa erkek beyni işte bunlarda gram akıl yok bide kadınlara laf ediyo mercimek kadar beyniyle
- +1 yıl
Hahaha sizi yellozlar ikiniz de olmayan beyninizle başkalarını eleştiriyorsunuz ya harbi güldüm size yazdıklarınız sizin ne kadar çukurda olduğunuzu gösteriyor. Hep aynı terane çirkefleş bilip bilmeden iftira at hiç tanımadığın gçrmedipin birini aşağıla üste çok hahaha bi gidin işinize bakın. Görende atomu parçalıyorlar zannedecek siz anca sizi pohpohlayan iki zavallı serserinin altındaki oynaş olursunuz vesselam.
Soran+1 yıl@walkerrr34 zavallısın ve hala üste çıkma çabası içindesin. Hayatın o kadar rezalet ki hep ya varoşlarla ya da sadece ücret karşılığı bir kadınla yakınlık kırabileceksin. Bu günleri unutma güzel bir anı olur senin için. İki kızla konuştum diye. Akılsız insanlara saldıran sensin
Soran+1 yıl@walkerrr34 yazmayı öğren önce.
- +1 yıl
Hahaha zavallı olan sensin ki hiç tanımadığın bir insana acizlipinden dolayı iftira atıp çamur atıyorsun. Ücret karşılığı kadınlarla birlikte olacak kadar enayi değilim senin gibi yollular yeterki yrk görsün üstüne atlıyor. :)
Cevap sahibi+1 yıl@walkerrr34 önce adam ol erkekler yapınca güzel kadın yapınca ahlak bekçisi mi oluyorsunuz siz terbiyeni takın bi kadına laf uzatmadan kendine aynada bi bak
- +1 yıl
Onu önce sen düşün hiç tanımadığın birine iftira atma çirkeflik yapma cinsiyet ayrımı yapmam ben
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çok takma kafana oral yaparken anlamışsındır zevk alarak yapıp yapmadıgını
00 YorumlaAdam bir Türke oral yapıyorum diye tüyunun bile farkına varmamıştır. Nereliydi
00 Yorumla
+1 yılYa arkadaş kıllarınızı Niye kesmiyorsunuz ya çok itici bir durum
00 YorumlaKafaya takmana gerek yok bazıları beni gibi tüylü sever ama sadece özel bolgede olmalı
00 Yorumla
+1 yılO kadar kıl olsun ne varki yeterki koku olmasın zevki yaşamaya bak oral gibisi yok
00 Yorumla
+1 yılBen yabancıların bu gibi şeyleri dert edeceğini düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bunu demiş de neden yabancılar daha rahat anlamadım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendin için temz olmayan kız kendisine önem vermiyordur başkası için mi yapmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılHem cahilsin hem ahmak. 1- ordaki kılları aldığımız için sürekli enfeksiyon ölüyoruz zaten 2- çok kısalardı alınacak gibi değillerdi. Bacak kışlarını bile almayan onu geçtim dişlerini bile fırçalamayan bir cins için fazla iddialı sözler.
Cevap sahibi+1 yıldişlerimi nerden bildin
+1 yılO durumda bence pekte dikkat etmemiştir, az tüylüyse bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılyalarız yalarız sıkıntı yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. oral yaptıysa tiksinmemiştir. Rahat ol
00 Yorumlatıksinse oral yaparmı
00 Yorumla
+1 yılYok ya erkekler çok takmaz. Nereliydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol taksa oral yapmazdı
00 Yorumla
+1 yılZevk almış mı sen ona bak
01 Yorumla- +1 yıl
Bedava Seyi bulan kilami bakacak...
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok be takmamistir meraketme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar zamandır almamıştın ki çok mu uzundu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şahsen tüylu şeftaliye bayılırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sorun olmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılOlay tam olarak ne😁
00 YorumlaMerak ettim seni tatlı komik sevimli kız 😅😅
01 Yorumla
+1 yılöyle seviyodur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kılsız daha iyi
00 Yorumla
+1 yılDert etse yalamazdı
00 Yorumla
+1 yılEvlimisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakar mısın lütfen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası