Sanal ilişki bana göre sahte ilişkidir sanaldan ilişki kurup realde birbirini beğenmeyen veya ısınmayan olabiliyor sonuç hüsran flörten ileri yaşamayın sevgili olucaksaniz eğer birbirinizi 2 kere görüp sonra karar verip ilişki kurun onun dışında bana göre sanal iliskiler sahte iliskilerdir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanal iilişkiden kasıt tnışma olur sonra bir yerde ki ben hlka açık yerler seçerim ilk görüşeceğim biriyle konuşulur elektrrk alınırsa reel devam edilir zor değil aslında sanal ortamda bu kadar takılıp güvenmemek aptalca bence sadece kendinizi herzaman emniyete alın
06 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de öyle flört edilir ama yüzyüze buluştuktan sonra sevgili olunur
Soran+1 yılDemi bazı insanları cidden anlamıyorum
Soran+1 yılBen kendimi biliyorumda😂sanal ilişkiyi savunanlari anlamıyorum benim için dibimde olucak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sanal ilişki bence sanal fb likten ibaret. Sanaldan sevgi olma duygu olmaz. Canın çeker bir şeyler konuşursunuz olur biter
03 Yorumla
Soran+1 yılSanal cinselik yaşamadım Real yaşadım Real tercihim
Soran+1 yılBakirelik diye bir şey yoktur zaten ayrıca ruhen bakire birisi arzulamaz cinselik tadını bilmeyen birisi nasıl arzulayabilir kekliyorlar seni :) zar fiziken olmaz ruhen olur sanaldan seks yaptığını soyluyorsun bakirelik o değil
+1 yılDürüst olursa kişiler öyle bir sorun yaşanmaz. Sen başka kişilerin fotoğraflarını atıp buluşunca ortaya çıkarsa olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafta herkes farklı çıkıyor sadece fotoğraf anlamda değil elektrik diye bir şey var bazen insan hissetmiyor bile
- +1 yıl
Oda ilişki sırasında canlı görüşme olacak birbirileri ilemher şeyi konuşacaklar. Eğer güven oluşmuş ise uzamadan reel görüşmelidir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanal aslında olmak istediği kişiyi canlndırıuor bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır be yüzyüze buluşunca ya o seni beğenmiyor ya sen onu elektrik olmuyor sonu hüsran insanlar birbirlerini görmeli bence
- +1 yıl
Tabiki görmeli yaşamalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel bakireliğini dokunmadan hayali seks tatmin olma kadın iÇin
033 Yorumla
Soran+1 yılNasıl arzuluyorsunuz ya
Soran+1 yılAyrıca bekâret diye bir şey yok şunu anlayın doğru ilişki ile kızlık zarı bozulmaz
Cevap sahibi+1 yılNeyini nasıl arzuluyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılNasıl oluyor doğru ilişki
Soran+1 yılZamanla sevişme olur yavaş yavaş arzular ortaya çıkar ben hiç sanaldan birini arzulamadim realde birkere birini arzularım onunlada yaşadım birkez yaşadım onca flortum olmasına rağmen onların hiçbirini arzulamadim
Cevap sahibi+1 yılYa sanal ayrı bişey alışsan kopamazsın real den yapamadığın şeyleri hayal ediyorsun
Soran+1 yılAyrıca bakire birisi sanalda olsa ilişki yaşamaz bacak arasında değildir namus zaten kızlık zarı diye bir şey yok yaşadığın kişi bakire değilmiş üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılYav ben bakireliğe önem vermiyorum veren için diyorum olsa da olur olmasa da yeterki benden sonrasında biri olmasın
Soran+1 yılBakireliği önem verse sanaldan yapmazdı :)
Cevap sahibi+1 yılGüven örneğin
Cevap sahibi+1 yılSen mesela hiç oral yaptın mı yaptırdın mı
Soran+1 yılGüven sanaldanda olur :)
Cevap sahibi+1 yılGüven sanalda daha kolay real de sağ da solda der mi birine anlatır mı video kaydı alabilir yA eve götürse sevişirken arkadaşları çıkıp gelse bunlar olan şeyler
Soran+1 yılSanaldanda yayılabilir alakası yok bakire olduğunu düşünmüyorum bakirelik sanaldan seks yapıp realde yapmayan olmiyot
Cevap sahibi+1 yılSs alırsa belli olur süreli atar mesela cinsellik yaşamamış olanlar iÇin çok iyi yeni şeyler öğreniyor örneğin ananas yiyen kadının şey suyunun tadının tatlı olduğunu ve istediğinin arttığını biliyor muydun veya cinsellikten 2-3 saat önce sütlü tatlı yersen sperm tadının şekerli tatlı tadı olduğunu eksi ve tuzlu tadı olmadığını biliyor muydun
Soran+1 yılAynı senin düşüncen de bir erkek vardı 😂bakire diyordu kız bakire çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılNiye bakireliğe taktın ki bakire olsa ne olmasa ne benim için önemli olan iki tarafın zevk alması benim var şu an iki tane yaptığım biri bakire sadece 2 kez anal yaptı diğeri bakire değil benim için ikisi de aynı
Cevap sahibi+1 yılHatta biri ile buluşacağız önümüzdeki ay birbirimize güveniyoruz numaralar var Instagram dan takip ediyoruz zamanla güven oluştu 2 yıldır bakire ile konuşuyoruz
Soran+1 yılBakire olmuyor o anal yaptı diyrosun kadın olmuş artık o zar ile bekaretin ne alakası var
Soran+1 yılOzaman bende bakire olmuş oluyorum önden oldu sonuçta ama yırtılma kanama olmadı zar yapım kalın eğer bakirelik buysa %60 Türkiye'deki kadınların zaten bakire
Cevap sahibi+1 yılYav genel anlamda her kadın bakireliği kızlık sanıyor benim için sorun yok haklı mısın evet çünkü başkasına soyunmuş beraber olmuş kızlık olsa ne olmasa ne doğru ama genel tabiri bu
Cevap sahibi+1 yılNasıl önden yapıp da kanama olmadı çok mu girmedi
Soran+1 yılHayır girdi kızlık zarı kanaması diye bir şey yok zaten eger sert ilişki olmasa kanamiyor tam birleşme yaşadık kanamadı
Soran+1 yılArtı bakire çıktım 😂bu durumda bende bakireyim ozaman hahhahahhahahahhahahaha
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye kızlıkla alakalı o kiminin ki parmakla bozuluyor penis büyük müydü
Cevap sahibi+1 yılFark eder mi yaş kaç ne zamandır sevgilisiniz
Soran+1 yıl24 3 senedir sevgiliyiz boy ile alakalı değil esnek zarlida değilim sadece sert ilişki olmadı birde zarım kalın yarımay tiplerden
Cevap sahibi+1 yılUzun bi ilişki Ne güzel sevindim sizin adınıza ilk kez mi yaşadınız seks esnek zar olup olmadığını nasıl anladın
Soran+1 yılDoktordan biliyorum ayrıca aşırı kanama olan zar tiplerdenim 😂oyuzden kan olayına inanmıyorum canim
Cevap sahibi+1 yılDoktora gidip baktırdın mı sevgilin mi doktor
Soran+1 yılYok normal doktor sevgilim ne alaka aşırı kanama olucak benden ama cinselik yaşadım o nasıl oluyor 😂😂😂😂
Soran+1 yılKanama olması bakire olduğunu göstermez kısacası x kişiyle birlikte olup y kişiden kanayabiliyorda eğer fazla damarliysa her iliskisinde de kanama görülür
Cevap sahibi+1 yıltamam teşekkürler bilgilerin için
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki bazı amaçlar seçimler yaşanması gerekenler için kullanılabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılsanal bazen saklı kalınan arzuların özgürce açığa çıkması değil mi bazen yaşanması gerekenlere uygunlukların küçük bir testi gibi
Soran+1 yılUtanacagin kişiyle ilişki yasanmamali bence utanıp cekiliyorsan guvenmiyorsundur demek
Cevap sahibi+1 yılutanmak başka bişi belki ilişkide sınırların vardır ileri gidilmemesi gerekenlerin vardır ama sen bunu o kişiye belli etmeden sorabilir bakış açıcını görebilirsin sanaldan dört duvar arasında kalınması gereken ve bazı kurallara uylarak yaşanması gereken arkadaşlıklar kurulabiliyor
En güzel ılişki biçimi. Akarı yok kokarı yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılSonu hüsran ama 🤣 en az insan iki kere bulusmali
Soran+1 yılEn azından yüzyüze olan ilişkiler uzun sürüyor
+1 yılSanal bana göre değil, anlamsız geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBanada sanalda flört olur ama sevgili olunmaz en az 2 kere birbirini görmeli insanlar
- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılsaçmalık.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem