Ne zaman evliliğe niyet etsem birileri bu evliliği engellemek için harekete geçiyor ve engelliyor, ne olacak halim?

Ben kimi beğensem illa ki birileri bu işi bozmaya çalışıyor. Genellikle beni o kişiye layık bulmayan kişiler oluyor resmen kusur arıyorlar bahane üretmeye çalışıyorlar. Ben eğitimli iş güç sahibi , geliri iyi olan , aileden de varlıklı biriyim, gayet de güzelim yaşımdan çok genç görünüyorum bakımlıyım, bakireyim hakkımda hiç dedikodu bile çıkmamıştır geçmişim temiz. Ama nedense ben kimi beğensem illa kıskanç birileri çıkıyor. Genellikle kendimden bir tık üstte kişileri tercih ediyorum. Yani varlıklı, yakışıklı, efendi namuslu erkekleri. Bu kişilerin genelde ailesi gelinim bizim seçtiğimiz okumamış işsiz parasız pulsuz ezik bişey olsun düşüncesindeler benden çekiniyorlar etiketim onları korkutuyor. Annesi kızkardeşi hemen başka kızı istiyor. Bazen o erkeğin kız kankası olayı bozmaya çalışıyor, bazen erkeğin yengesi bozmaya çalışıyor çünkü parasal olarak bekar adamı yoluyorlar ve ezik aptal sessiz gelin istiyorlar akıllı okumuş güçlü gelin onları endişelendiriyor, kadın bana diyor siz olmazsınız uygun değil sen ondan 4 yaş büyüksün diyor eee sen de kocandan 3 yaş büyüksün diyorum bozuluyor.
Eski erkek arkadaşımın kız kankası bana sen ondan bin kat güzelsin işin gücün eğitimin ondan iyi ona fazlasın niye onla evlenmeye çalışıyorsun evde mi kaldın dedi şok oldum.
Bir diğer erkek arkadaşım çok para kazanıyordu arsa almış göcekte yazlık villa yaptıracaktı ben de arsayı sat İstanbul'da villa yaptır yazlığı yılda 2 hafta kullanacaksın değmez İstanbul daha karlı yatırım olur kullanırsın dedim. Annesi ve ablası kardeşi falan hemen onu ikna edip ayrılmamıza neden oldular neymiş ben onu yönetiyormuşum onun yazlık yaptırmasına niye karışıyormuşum, doldurdular onu benden soğuttular ayrıldık gidip onu görücü usulü ev kızıyla nişanladılar. Nedir bu yaşadıklarım yaa?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne "cinsel yaşamı" yaa? niye değişiyor bu kategoriler ben bu kategoriyi seçmemiştim
Ne zaman evliliğe niyet etsem birileri bu evliliği engellemek için harekete geçiyor ve engelliyor, ne olacak halim?
Cevapla