+1 yılinşallah sorununun cinsel değilde tamamen psikolojik olduğunun farkına kalkıpta gül gibi ilişkiyi bitirmeden varırsın zira eğer dediğin gibi alfa erkekse aşağıda ki s*lağın dediği gibi ''sözde anlayış'' (gerçekte g*vatlık diyoruz biz ona belli ki kendinde de var o durum) göstermeyi bırak seni oracıkta öldürmezse de sadece terk ederse çok şanslısın demektir. kalkıp buraya abazalara yazana kadar git bir psikolog gör ya da ayrıl sevgilin olacak şanssızlık abidesinden bekar hayatı yaşa onla bunla adama yük olma bari.
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışlı olmak zorunda
- +1 yıl
zorunda derken? hayırdır göbekten bağlı mısınız birbirinize? ne anlayışı seni elin heriflerine peşkeş çekmesi mi anlayış g*vatlık ne zaman anlayışlı olmak oldu arkadaş siz çok mu p*rno izliyosunuz bir de zorunda diyor afedersin de niye zorundaymış yapmazsa kafasına mı sıkacaksın hoş erkek olan zaten böyle bişeye evet diyene kadar o şarjörü üstüne boşaltmalarını yeğlerdi ya ayrı konu o da
Soran+1 yılSöyledim ona
- +1 yıl
hayret yaşaman ilginç eğer trol değilseen ki bence kesin öylesin böyle kısa kısa cevaplar ki bitek de bana cevap vermişsin, valla kendi bilir paşam g*vat olmak istiyosa kendi kararı sen zaten ruh hastası bi peynir çeşidi olmaya karar vermişsin zaten ağzından grup lafı çıkan kadın erkek insanların arasına değil pavyona, geneleve aittir.
Soran+1 yılKabul ediyorum ben kasarım
- +1 yıl
insanın (pardon ağız alışkanlığı ) kendini bilmesi de bişeydir diycem de sen şu saatten sonra dünyayı falan kurtarsan da aynı değersiz orta malısın o yüzden ben yanarsam sevgilin olacak garibana yanarım senle harcadığı vakitte kendine ne kötülük ettiğinin farkında değil
Soran+1 yılBenim suçum ne benden bagimsiz gelisen bir istek bu istemeyi ben secmedim ki
- +1 yıl
evet de sana başta ne dedim sorunun cinsel değil psikolojik ki gördüm senin gibi isteği olanları daha önce olay hiç bi zaman cinsellik çıkmadı en sonunda git bi psikoloğa artık baban mı ilgisizdi başka bi travma mı bağlanma sorunumu artık neyse git çzödür ya da bırak çocuğu da kendisini aldatmak isteyen biriyle olmasın
Soran+1 yılPsikolijik degilmis iste.
- +1 yıl
nerden biliyosun gittin mi psikoloğa
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yahu söyledim dağ gibi adam dizlerinin üstüne çöküp yutkunmaya başladı vicdan azabı çekiyorum ama başkalarıyla birlikte olmak istemekte ne var diye sormuşsun Bi de daha olayın yanlışlığını farkında değilsin empati kuramıyorum ve sadık kalmıyorsun ve sorun psikolojik değil mi diyorsun esim var başkalarıyla olmak istemenin? Du Bi düşünelim o dağ gibi adamın boynuzlu gezmek istemiyor olabileceği, normal Bi insan evladı gibi maalesef sevdiği insanın sadece kendisinin olmasını isteyebileceği, g4vat falan olmadığı için kadınını başka heriflere paylaşmanın ona iğrenç ve acı verici geleceği aklına bile gelmiyor mu? Bu sevgili artık troll olduğundan iyice ilgilenmeye başladığım soru sahibi, senin empatiden de vicdandan da genel olarak ahlaktan da sadakat ve bağlılıkdan da her şart altında yoksun açgözlü ve bencil biri olduğunu gösterir ve bu soruyu gerçekten soruyorsan nesi var diye sende hiç bişey yoksa bile anti-sosyal kişilik bozukluğu başlangıcı çok net şekilde var madem vicdan azabı çektiğini idda ediyorsun herife son Bi İNSANLIK yapta ondan ayrıl bekar hayatı yaşa kimin altına yatmak istiyorsan bunu o garibanı aldatmadan boynuzlamadan onu kendi pisliğine bulaştırmadan yap azcık insaf olsun içinde
Soran+1 yılBugün yanıma geldi, seni bırakmaya dayanamam istediğin kişi ile yatmakta özgürsün dedi ne yapacağım yine bilmiyorum bu sefer gerçekten üzüldüm
- +1 yıl
ne mi yapacaksın şu an bunları sadece kaybetme korkusundan söyleyip ilerde çok pişman olacağını ve büyük olasılıkla da travma sahibi olup çok büyük zihinsel yara sahibi olacağını bil o çocuğun eğer illa birileriyle yatasın varsa o çocuğa kendisi için yapamadığı iyiliği yap ve onda sen ayrıl en azından o kadar değer vermiş ol o çocukcağıza çünkü dediği şeyler sağlıklı ve mantıklı düşünen birinin lafları değil ona yapacağın en büyük kötülük olur onunla kalmak tutup başkalarıyla yatmasan bile çünkü bir kere öğrendi böyle bi isteğin olduğunu ve bu hep içini kemirecek kendini değersiz hissedecek hiç bir insana bunu yaşatacak kadar vicdansız olma değmez ondan ayrıl ne istiyosan öyle yaşa ve onla bütün bağlarını da kes ki o da devam edebilsin hayatına yoksa o çocuk ne yaparsa kendine veya başkasına suçlusu sen olursun AYRILMAK YAPILACAK DOĞRU ŞEY.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo gayet normal bence. Bir kadını tek eşliymiş gibi düşünmek anormal bana sorarsan. Kadınlar asıl biz erkeklerden daha fena. En mükemmelide olsa herşeyin bir sonu var.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Tek kişiye bağlı olmak istemiyorsun sebebi bu dostum
10 Yorumlainsanlar maymun iştahlıdır daimiyat sıkar yıpratır hergün makarna yenmiyor maalesef :D siz kadınlar sadakatsızsınız macera aramayı seviyorsunuz maalesef :D plaka neresi yardımcı olayım
00 YorumlaHaklısın tabii ki En az 3-4 kişi olmalı Seninki boş kalmamalı arada bir grup da yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi?
Bu tamamen karakterinle ilgili. Ve küçük de olsa partnerinin de etkisi var. Bu durumunu onunla paylaş. Belki beklemediğin şekilde anlayışlı davranır
00 YorumlaSana duble penetrasyon (DP) lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Senin k*şar olman iyi olmamış ama
14 Yorumla
Soran+1 yılHeeeeee erkekler isteyince doğasında var, biz isteyince kaşar.
Soran+1 yılİnsan doğası gereği zaten tek eşli değil.
+1 yılAllah dan belanı mı istiyon 😀açç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu imkan bulsan yaparmısın sadece fantezimi?
00 Yorumla
+1 yılgrup isteiği hepimizde var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Doyumsuzsan, doyur kendini sanal falan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer anlamda doymak önemli
00 Yorumla
+1 yılgrup yap erkeklerle
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapcak bişey yok istediğinle olacaksın
00 YorumlaGrupmu istiyosun?
00 YorumlaBunun bir çözümü yok
00 Yorumla
+1 yılİsteğini gerceklestirmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun mantıklı bı çözümü var