Sevgilimle geçen hafta ayrıldık, ikimiz de seviyorduk ama bizden olmayacağına karar verip ayrılma kararı aldık. 1 hafta sonra temelli şehir değiştiriyor ve ömrümün sonuna kadar göremeyeceğim belki onu. Sevgili olmasakta yeri bende çok büyük, gitmeden son kez kamp yapalım hoş ayrılalım dedik. Aramızda cinsellik vs olmayacak ama içimizde de bir şey kalmasın sonrasında diye konuştuk. Evet bu çok saçma belki ama sevgili olamayacağınıza emin olup onunla iyi ayrılmak istemek mantıklı mı? Sizce bu bana daha mı çok acı verir?
Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Boş ver o orada Kalsın yeni birini bulmalısın daha güzel olur
Kendimizi öyle kandırabiliriz güzel örnek ya seviyorsan anlaşıyorsan neden ayrılıyorsun kardeşim belliki mutlusunuz
Temelli başka şehire gidiyor ve ciddileşmek için en az 5 yılımız var. Yakındayken kavga dahi etsek telafi ediyorduk ama uzakta öyle olmayacak ki temelli gidiyor buradan. Çirkinleşmeden mantıklı düşünüp bitirelim dedik kısacası. Soğuyup ayrılmayı beklemedik severken ayrıldık
Çok olgun olmuş lakin mesafe engel değildir aşk fedakarlık ister her ne olursa olsun evli olsanda yatağa baş koyduğunda bir acaban olcak bende olduğu gibi
Ben de engel olmayacağını düşünüyorum, çabalardım da yıllarca sevgim yeterdi ama o öyle düşünmedi. Fikrini değiştiremeyince ben ayrılalım dedim. Oturup konuştuk anlaştık. Tüm ilklerimi yaşadığım insan, hayatımın en kalıcısı olan insan ve onu çok sevdim. Asla kötü hatırlamak istemiyorum ve içimde bir şey kalmasın istiyorum. Uzun bir süre de kimseyi hayatıma almadan kariyerime odaklanacağım, o zamanlarda şehirden gitmiş olacak. Zamanla alışacağım umarım
Umarım ama maalesef öule olmuyor ki zaten gerekli fedakarlıkları yapmışsınız hakınızda hayrlısı
Teşekkür ederim. Belki gururum zedeleniyor böyle yaparak ama garip bir duygu, ne onunla oluyor ne onsuz oluyor. Orta yolunu bulmaya çabalıyorum kendimce. Umarım gözünde değersizleşmem :)
Ya varın siz gurursuz olun işte o zaman olmaz ise rahat olursun acaban kalmaz ama o seviyorsa acaba ile yaşar eşine bakar seni görür ama bu sen için geçerli olmaz
Mantıklı bir eylem değil bu, ancak duygularının önüne geçemedin sanırım?
Son kamp da bir s2ş patlar çocuk mutlu ayrılır 10 numara ilişki rabbim herkese böyle ayrılık nasip etsin amen ins bütün kutsal kelimeler
Cinsellik olsa bile kime ne kanka 3. kişilere takılmadan keyfinize bakın derim
Saçma ve o tatilde cinselik olur
Cinsellik olmayacak yani ayrı çadırlarda kalacağız ama son kez yapmak istediklerimizi yapalım, hayatımızda iyi hatıra olarak kalalım dedik. Düzelmiceğimizi de biliyoruz. Cinsellik yaşayıp kendime acı yüklemem sonrasında
Derdiniz ne merak etim ne kavgamız var
Temelli başka şehre gidiyor beklenmedik bi şekilde ve karakterlerimiz farklı. O rahat bense daha disiplinli biriyim. Yakında yürüyordu bi şekil ama uzaktan olmayacağına karar verdik. Sevgimiz de yetmezdi buna zamanla. Çirkinleşmeden hemfikir olup bitirdik
Bir anda seni düşünmeden bu kararı alıp gitmeye kalktiysa değilsin gitsin sende değer verip tatile falan gitme bence
Evet bu beni gurursuz yapıyor belki ama haklı haksız aramadan sadece içimden geleni yapmak istedim ve bunu ona ben teklif ettim, şaşırdı hatta fikrini ne değiştirdi böyle diye. Bilmiyorum çok mu küçük düşerim gözünde? Ben sadece aklımda bir şey kalmasın ve onunla istediğim şeyi son kez yapayım diye düşünmüştüm
Yapma bırak o sana dönecek ağlayacak ama az dişini sık
Dönmeyecek şekilde ayarladı hepsini konuştuk, resimlerimizi vs her şeyi silmiş bile. Sevgili olarak hiçbir şey bırakmadık. Başka şehire de gidiyor zaten nasıl dönsün ki 😔
Dönücek ama ilgilenmemen lazım hayatına bak hiç alakadar olma onla
Öyle mi oluyor erkeklerde? Kampa gitsek temelli bitirip geri dönmez mi?
Hayır sadece ben hisederim hisllerim küvetli 🙂
Hahaa olabilir inanırım ama olgun biri olsa haklısın, o daha 22 yaşında yani gittiği şehirde temelli hayat kuracak. Bıraktığı yerdeki bana tekrar döneceğini sanmıyorum. Resmim bile kalmamış zaten. Dönse de ben istermiyim emin değilim. Şimdi kesin gitmiyim mi bu bana zarar mı olur yani?
O sana geri gelecek bende burdayım sende görüşecez sende o tatile gitme bekle ve önemseme
Of abicim ya beni can evimden vuruyorsun ama :)
Bekleeeee beni bulamasin belki ama bir hata yapmasan ayakalarina kapanacak demişdi dersin
he he olmaz :D masum masum kamp yaparız xD
aşırı sacma
seks olmadan da bıtmez
Cinsellik illaki olur adım gibi eminim
Evet bu çok saçma
Ne aptlca bir seçim
Anormal