Cinsel Yaşam Tişört içinden sütyenin belli olması ayıp mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ayıp mıdır Seksi midir? Güncellemeler+1 yıl Neden ayıp sizce? Tişört içinden sütyenin belli olması ayıp mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır değildir. 1 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ayibi mi kaldi millet nerdeyse bir sey giymeyip dolasacak hale gelecek o da normal zaten ayip niye olsun ki demi yani ayip ne yobaz miyiz geri kafali miyiz uryan dolasmamiz lazim her tarafi acmamiz lazim ki hayvanlardan farkimiz kalmasin 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır hiç bir giyim göğüs uçlarının net belli olduğu şekilde ayıp olmaz. Cunku o tarz giyim biraz tahrik durumu yaratıyor. 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yaşanılan yere göre değişir ama epey yaygın. Seksi olmuyor genelde. Çekici de olmuyor genelde. Ama tarz işte yakışana yakışıyor. 1 0 Yorumla
Turiiist Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Ayıp mıdır bilemem ama bence hoş değil. İçin görünecekse sütyen giyme espirisi kalmıyor. Bencesi bu tabi ki. Doğru olan bu diyemeyiz. 1 0 Yorumla
yalnız49 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl Göze hoş görünmüyor bilerek yapmış gibi bir görünüm veriyor 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Sütyenle dışarda gezmek ayıp mı sorusunun cevabıyla aynıdır bence. 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sahil vs için daha uygun bnce ben atlet belli eden tisort bile giymek hiç 1 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Hiç giyilmese daha iyi olur.. Bi defa büyüklük kavramı kayboluyor. 0 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kişiden kişiye göre değişir bence sıkıntı yok 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Değildir özgürlük kadının istediği gibi giyer 1 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Bana kalırsa ayipta değil seksi de değil 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Tabi ki hayır değil tabi ki neden ayıp olsun 1 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayip degil ama tahrik edici 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ayıp olduğu kadar sekside 1 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kadınlara ayıp yok. Ayıp erkekler için geçerli. 1 0 Yorumla
AliKutayCebeli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Beşiktaşta sütyenle gezeni bulamıyoruz artık 1 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her ikisi aynı şey 1 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bence çok seksiii 1 1 Yorumla cesaretyada +1 yıl Renk olarak belli olmasına da gerek yok, bazen sadece askinin gözükmesi bile aşırı seksi geliyor Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ayıp değil güzel 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değildir 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. bence cekici 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yoo neden olsun ya. 1 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır normal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Hayır değildir.
Ayibi mi kaldi millet nerdeyse bir sey giymeyip dolasacak hale gelecek o da normal zaten ayip niye olsun ki demi yani ayip ne yobaz miyiz geri kafali miyiz uryan dolasmamiz lazim her tarafi acmamiz lazim ki hayvanlardan farkimiz kalmasin
Hayır hiç bir giyim göğüs uçlarının net belli olduğu şekilde ayıp olmaz. Cunku o tarz giyim biraz tahrik durumu yaratıyor.
Yaşanılan yere göre değişir ama epey yaygın. Seksi olmuyor genelde. Çekici de olmuyor genelde. Ama tarz işte yakışana yakışıyor.
Ayıp mıdır bilemem ama bence hoş değil. İçin görünecekse sütyen giyme espirisi kalmıyor.
Bencesi bu tabi ki. Doğru olan bu diyemeyiz.
Göze hoş görünmüyor bilerek yapmış gibi bir görünüm veriyor
Sütyenle dışarda gezmek ayıp mı sorusunun cevabıyla aynıdır bence.
Sahil vs için daha uygun bnce ben atlet belli eden tisort bile giymek hiç
Hiç giyilmese daha iyi olur..
Bi defa büyüklük kavramı kayboluyor.
kişiden kişiye göre değişir bence sıkıntı yok
Hayır neden ayıp olsun ki
Değildir özgürlük kadının istediği gibi giyer
Yaşanılan yere göre değişir
Bana kalırsa ayipta değil seksi de değil
Aşırı havalı ve cool oluyo böyle
Tabi ki hayır değil tabi ki neden ayıp olsun
Ayıp değilde absürd duruyor
Tarik edici olmuş olmasın
bok gibi duruyor sadads
Bence çok itici ben sevmiyorum açıkçası
Ayip degil ama tahrik edici
Hoş bir görüntü olduğunu düşünüyorum
Ayıp olduğu kadar sekside
Kadınlara ayıp yok. Ayıp erkekler için geçerli.
Bu kadının ki komik olmuş
Eskiden ayıptı
türbanlılarınki bile belli
Bana çok seksi geliyor
Beşiktaşta sütyenle gezeni bulamıyoruz artık
Yooooo
Her ikisi aynı şey
Bence çok seksiii
Renk olarak belli olmasına da gerek yok, bazen sadece askinin gözükmesi bile aşırı seksi geliyor
Evet.
Ayıp değil güzel
İkiside.
Değildir
İtici
Neden ayıp olsun
Estetik degil
Çok etkileyici
Değil
Yerine göre değişir
Evet
bence cekici