Seks yapmanın illa sevgiyle bağlantısı olduğunu düşünüyor musunuz yoksa sadece tutku arzu gibi şeylere mi bakıyorsunuz?
Önce ben cevap vereyim; sevgi şartı aramıyorum. :)
Önce ben cevap vereyim; sevgi şartı aramıyorum. :)
Kişiden kişiye değişir, bazıları için fark etmez ilk gördüğü kişiyle ilk gece sevişebilir, bazıları için belli bir zaman geçmesi gerekir
Cevap
18Cevap
Sadece esimle olacagi ve onla da karsilikli birbirimizi sevecek oldugumuz icin mumkun degil zaten cinsellik durumu soz konusu olunca kadin erkek iliskileri bktan seviyeye inip sirf onu yasamak icin sacma sapan kavramlar turer oldu fb tek gecelik o bu su millet artik sevginin de bahane olarak one surulmesini istemedigi ve bunu da bildigi icin her gecen gun yeni bir sey turetecek bunlar iyi gunler daha
Arzulama ve çekim olduysa gerisi okadarda sorun değil bence. Aksine sevgi aşk oldumu cinselliği öldürüyor.
Seks yapmak için sevgiye aşka ihtiyaç yok, ha aşkla yapilan seks daha tutkulu oluyor orası ayrı, ama illaki gerek yok duygusal bir bağ olmasına
Gayet mümkün. Seks yapmanın şartı, karşılıklı cinsel çekimdir, aşık olmak değil.
Sekse duyguları alet etmem. Seks tensel bir zevktir. Ruhun duyguların yeri yok sekste.
Sevgi şartı aramak gerekmez cinsellik çekimi var ona karşı cinsel bi arzun varsa yapmalısın ve benim öyle beraber oldum çok kişi partnerim ve o daha da ateşli oluyor
Mümkün tabiki. Ne yapacağız her sevişmek istediğimizde yanımızdakine aşık mı olacağız 😄
Şehvet illa sevgi ile olmaz ya o an olur tutkulu biçimde biter ama eksik kalır işte
Sevgiye gerek yok tutku şehvet arzu yeter
Hayvanlar gibi sevşme dediğin olay
mümkün
Tutku şart erkek sevgiye bakmaz
Ben beğensem yeter sevmek zorunda değilmm
Ben her türlü yaparım sevgi aşk olmasada
her erkek icin mumkun
Mümkün
Mümkün olur yeriz
Hayır mümkün değil
Sevgi şarttır