44 yaşında nişanlım var. Seneye evleniyoruz. Herkes 10 sene sonra onun cinselligi biter diye söylüyor yani 55 yaşlarında falan ama ben katılmıyorum şu an bile sevisirken oralde falan o kadar iyi ki kadın ruhundan muazzam anlıyor. İnsanların bu söyledikler7 düşündürüyor çok seviyorum her türlü kabulüm ama merak etmiyor da değilim daha ne kadar rahat yaşar cinselligi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl10 sene sonra hem biyolojik hemde sosyal olarak emekli moduna ayrilacsk. Sen gezmek eğlenmek isteyeceksin o da evde miskinlik yapmak isteyecek. Yani demem o ki mutluluk uzun süreli olmayacak. Iyi düşün dogru karar ver.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılYaa biri bana evliligin mantigini anlatabilir mi her sey yasanacaksa neden evlenilir yani bunu benim aklim almiyor biri aciklayabilir mi rica etsem
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Teyze bir git ya yasin basin kac olmus hala aklin uckurunda
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kaç yaşındasın? 44 yaşında bitmiş olan da çok 55 60 da hala aktif olan da.. kişiye bağlı yaş etkili ama daha çok kişisel
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım ben. Şu an oral yapıyoruz sadece ben bakire olduğum için adamda hiçbir problem yok şu an ama ilerde olur diye korkularım var
Cevap sahibi+1 yılya ben de sen 35 ve üstüsün sanmıştım. yaşına göre fark çok fazla ve ilerde cinsellik gerçekten sıkıntı olma ihtimali çok fazla.. sen aktif 50 sine kadar cinsellik yaşarsın adam 70 de olur.. sporla falan 8 10 yaş büyük olması telafi edilir de 20 yaş çok fazla
kızların cinselliği ne zaman bitiyor bu da muamma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanki az önce bunu konuştuk
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal bu tarz ilişkiler çok arttı benim çevremde bile var örnekleri
+1 yılSpor yapıyorsa hiçbir sorun olmaz
00 YorumlaSen kaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl24
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı