Artık çok sıkıldım 27 yaşındayım ve ciddi boyutta cinsel isteğim var bu çevremdeki insanlara karşı asla değil yanlış anlaşılmasın mesela bir ortamdayım kendi kendine istek geliyor bir şeyin tahrik etmesine gerek yok hergün mastürbasyon yapmak zorundayım ve bu içe bir şeyler sokarak oluyor yoğun da olsam bu şekilde lütfen dalgaya almayın ciddi bir yorum istiyorum ben cok sıkıldım bu durumdan biriyle yaşadım cinsellik sırf istekliyim diye cinsellik yaşayacak milletle değilim bu durumda olup herhangi bir ilaç tedavisi gibi bir yol izleyen var mı ben artık çok zorlanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen de aynı sorundan muzdaribim. Her gün yapmazsam başka şeylere odaklanamıyorum. Kendimi işime veremiyorum. İleride benim kadar istekli biri bulamayacağım diye de çok korkuyorum. Yer yer iki saatimi bu işe harcıyorum ve tek seferde bitiremiyorum. Hep birden fazla kez yapıyorum. Hayatımdan büyük bir vakit çalıyor. Zamanım ksıtlıysa birkaç dakikada bitirebiliyorum. Buna alıştım artık çünkü bir kurtuluş yok maalesef.
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama bu yaşadığımız bence normal değil yapınca devamı istiyor beden zaman kısıtlıysa da iki dakika hallediyim diyor insan açıkça bi tuvalete gidip yaptığım bile oldu ve bu artık midemi bulandırıyor
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Bu konu hakkında biraz araştırma yapıp çözüm üretmem gerek.
- +1 yıl
İkimizin de hatta.
- +1 yıl
Birkaç makale bulabildim. Ne kadar faydası olacağını bilmiyorum. Sorunlar genellikle cinsel isteğin yetersiz oluşu olduğu için yeterli kaynak da yokk 🤦♂️
En İyi Cevaplar
Evet zor hele hanımlar için daha zor, sana tavsiyem orayı fazla düşünmemek için 10 bin adım at, millet boyunu posinu görsün, güleç ol, evde plates yap, arkadaşlarınla parkta kafede sohbet et, der çalış gece yatarkende q posta mastürbasyon yap böylece daha az alevlenirsin, kesmiyorum biriylede oral yap, detay isterseniz gör
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, birçok ilacın yan etkisidir aslında cinsel istekte azalma, özellikle antidepresanların. İstek, hormonal olduğu için, bu durumu baskilayacak olan ilaçların başında, östrojen baskılayan ilaçlar gelir,, ancak hormonal düzeni ciddi şekilde bozar
00 Yorumla
+1 yılBeslenme düzeni de bu durumu etkiliyor olabiliyor. Libido arttıracak şekilde beslenme ve libidonu bastırmak isteyince aklına tecavüzcüleri getir. Muhtemelen o zaman azalacak ve anlık soğuyacaksındır. Ama zor durumdayken yap bunu, sürekli bunu düşünürsen seksten soğutabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeslenme düzenim aslında çok sıradan düşündüm bunu enerji verecek şey yemiyorum çok kahve ve kola tüketiyorum sadece
- +1 yıl
Bence onları azalt, kola da şeker var ve kahve de dinç tutar falan belki etkilidir. Hem fazlası zararlı zaten 🌸
Soran+1 yılOnlar hep hayatımdaydı deneyeceğim haklısın güzel yorum İçin teşekkür ederim 🤩
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, oncelikle icinde bulundugun durumu cok iyi anliyorum. Kendini kotu hissetmeni de anliyorum cunku toplumumuzda nedense bu tarz istegi yogun olan kadinlara tuhaf bakan gerici bir zihniyet var. Kendini herkese vermek istememen de takdir edilecek bir sey bence.
Yardimci olmaya gelince icine bir sey sokman gerekiyor demissin. Bu cogu kadindan farkli ve seni tatmin olma konusunda sansli kilan bir durum. Ne kullaniyorsun bilmiyorum ama g spotuna denk geldiginden emin misin? Bu daha doyuracak bir orgazm olmani saglayip istegini bir sure daha iyi azaltacaktir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu ilaçla ya da başka seyler bastıramazsın düzensiz bir seks hayatı oldugundan ne sokarsan sok bir penisin verdigi hissi vermez erkegin dokunusu arar vucudun... günde 10 defa da boşalsan yine o an seks yapmayı istersin..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVücudun bişeyler yaşamak ister artık cinsellik falan 27 yaşında tatlı birisin sanırım hayatında biri yoksa kalbinde olup bişeyler yaşayabilirmyiz müsade edersen
03 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya
- +1 yıl
Sende sağol yaa hanfendi tamam tanımıyosun görmedin ama kabul edersin sanmıştım
- +1 yıl
Sen beni nasıl anladın hanfendi senin cinsel isteğin artmış doğal olarak
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Dostum bunun tek tedavisi seks biriyle sevgili olarak yaşarsan duyguda olur ve daha rahat hissedebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşantı bana ters fakat evlilik de ciddi bir konu insanlara güven yok
Soran+1 yılBu isteği farkedince o iş menfaate döner hiç bulaşmıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDostum bende doldum tastim sen yine iyisin hemen evlenirsin falan ben napayim evlenmek istiyorum kız arkadaş yok kızlarda bana soğuk yapior ben engelliyim bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun senin de
Cevap sahibi+1 yılSaolasin artık oturup agalayacam yaw sen olsan benimle ciddi dusunurmuydun
Dönem dönem olur bu vücudunun istediği şeyi ver ne kadar süredir böylesn
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 8 aydır
+1 yılBende zorlanıyorum evlenmek en iyisi ama ne aday var ne yapıyorsun evlenebilecek maddiyat kaldık evde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenincede oluyor hele birde libidosu dusuk birine denk gelirsen dusun yataginda biri var tum tecizatlari uzerinde ama sen ona yaklasamiyorsun bunun izdirabi suankinden daha kötü
00 Yorumla
+1 yılKonuyla alakasız ama bütün abazalar burada gibi bi his var içimde ahhahhahha
00 Yorumla
+1 yılbence kötü bir şey değil, seni tutan ve baskılayan şeyleri bırak bence
00 Yorumla
+1 yılSiz manyak mısınız doğal birşeyi ilaçla bastırmaya çalışıyorsunuz
00 YorumlaBu sağlıklı olduğun anlamına gelir bence herhangi bir şey yapma isteğin geldikçe gider. Bu duruma yapabilecek doğal bir yöntem yok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu durdurmanın en etkili ve tek etkili yolu düzenli bir cinsel hayat
00 YorumlaBunun için tek çözüm ya evlilik ya da partner. Ben partner buluyorum, yollar ayrılıp, anlaşmazlıklar yaşanana kadar devam. Şimdi de yeni partner arıyorum İstanbul dan 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı durumdayım. Çare aradım ama bulamadım maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende onum çaresini her hafta yaparak buldum mastürbasyon satmıyor bir zaman sonra
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO güvenilir kişi olmaya talibim açıkçası
Hakkını veririm fazlasıyla hemde Perşembe gidicem birilerinin hakkını vermeye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben. Asiri zorlanıyorum
315 Yorumla- +1 yıl
Cinsel istekte zorlanmana gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBir çaresi yok ayrıca. Ben bu soruyu defalarca sordum
Soran+1 yılHer an böyle olmak çok kötü
Cevap sahibi+1 yılEvet beni psikolojik olarak da çok etkiler asabiyet falan yapiyo
Cevap sahibi+1 yıl@carretta yok
Cevap sahibi+1 yılGeçici azaliyo
Cevap sahibi+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yıl@carretta 13 yaşından beri çekiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@carretta ee heralde yani ama hakkını veren olmadı
+1 yılDuzenli seks olmalii ahni durumdayimm ne yazikki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun isteklerini bastırman gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen düzenli cinsellik çözer bence
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilecek insan yokki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun çözümü ve yöntemi basitte yapar misin bilmem
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılOruç tut veya evlen
Soran+1 yılOruç yine bi nebze evet ama Ramazan’da da cok zor geçti evliliğe gelince güven cok zor
Cevap sahibi+1 yılBende zorlanıyorum bu konuda kendimi tutamıyorum ama çözümler bunlar ya zinaya düşme tehliken varsa mastürbasyon yap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstek sorunun ne zamandır var peki
00 Yorumla
+1 yılBul birini düzenli yap
00 YorumlaŞap kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Soran+1 yılŞap dediğin işe yarıyor mu bakıcam açıkça ileri boyuta ben gidemem başkasıyla
+1 yılYardımcı olabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılYorum bekliyorum
- +1 yıl
Burdan olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey yok maalesef
00 Yorumla Bende sen gibiyim
00 Yorumla
+1 yılMesela yüzeysel sevis
00 YorumlaBu yaşa kadar nasıl durdun sevişmede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş hayatında mısın? güvenecek biriyle dzenli yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno izliyomusun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmanı istiyor vücudun artık