Kocamdan çok soğudum, çaresizim. Ne önerirsiniz?

Yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor, beni annesi ve eski sevgilileriyle kıyaslayıp her seferinde onları üstün tutuyor, sürekli p*rno izliyor,"Ben bir erkeğim, ihtiyaçlarım var, hesap mı vereceğim?"diyor.(Onu cinsel anlamda hiçbir şeyden mahrum bırakmıyorum.) Eskorta gittiğini yakaladım, yarım yamalak bir özür diledi sadece. Fiziksel şiddeti yok ama alayları, azarları, sürekli çocuk gibi küsmesi, en ufak bir şey için günlerce konuşmaması, yanımda kocam varken yapayalnız hissetmem, devamlı hakaretlere, eleştirilere maruz kalmak ve hiç sevilmemek beni tüketti. Ben baba evinde bulamadığım huzuru onunla bulurum sandım ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Evlenmeden önceki bütün o şefkatli, merhametli pozları koca bir yalanmış. Boşanmak istiyorum. Bunu ona birkaç kere açıklamaya kalktım,"Sen kim beni boşamak kim?"minvalinde sözlerle yine alay etti benimle. Kaçarak evlendim, ailemden annem dışında kimseyle görüşmüyorum. O da babama karşı çıkıp arkamda duramaz, biliyorum. Üstelik bu adamdan bi' de çocuğum var benim. Henüz çok küçük olduğu için olup bitenleri anlayamıyor ama burada kalmaya devam edersek bir gün büyüyecek ve anlayacak, kötü bir psikolojisi olacak, en korktuğum belki benim gibi mutluluğu yanlış yerde arayıp babası gibi yanlış bir adamla evlenecek... Gelin görün ki kızımı ve kendimi bu hayattan nasıl kurtarabileceğimi bilmiyorum. Ailesiz, mesleksiz, parasız ne yapabilirim? Lütfen bir akıl verin, çaresizlikten gebermek üzereyim.
Kocamdan çok soğudum, çaresizim. Ne önerirsiniz?