Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartma sen de kaç defa anne oldun sanki kendine gel aldır ya Allah rızası için ne hayır bekliyorsun o adamdan. ya evlenince hayatını darmadağın olacak bu günlerini mumla arayacaksın lütfen saçmalama kendine gel bebem de bebem sanki nedir yaşın kaç senin elin dölü için çocuk çok yapılır ama hayatıni bir kere verirsen dönüşü yok ya kafan hiç mi basmıyor adam daha seninleyken kırk defa aldatıyor insan yapmadığı şey yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit mi senin için? Anaç ruhluyum zaten psikolojim alt üst olmuş konuşamıyorum kimseyle anlatamıyorum. İlişkiye girmem hata değildi ben onunla beraber olduğunu bilmiyordum hala, çünkü ayrıldılar o gün gözümün önünde sonra kızla maalesef istemeden muhatap oldum konuştum barışmışlar zaten uzak durdum o döl dediğin şeyde şuanda bir canlı ve ona zarar gelmesine elimden geldiğince engel olucam. Adama karşı bariz hislerim belli de sırf bebek için değil , benim çocuğum o. İsterse kabulde etmesin. İlk başta çaresizdim ama şu an karnımdaki benim yavrum. O benden vazgeçmiş olabilir ben geçmicem bebeğimden 😢
Cevap sahibi+1 yılYeni hayatinda sana mutluluklar olacaksa tabi
Soran+1 yılBelki olmayacak ama o cana kıyamam bende babasız büyüdüm çünkü
Soran+1 yılYavrumu bu yüzden yaşatabilmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım o daha cenin doğmuş olsa anladım da adam evlenince terk edio gittiğinde bir insamin hatatina mal oalcaksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Direk ara söyle babası oldgn icn mecbur haber veriyorum de eğer istemiyorsan da bn kendim tek başıma bakarm de aldirmicm habern olsun de çok kötü bı durum yaa
06 Yorumla
Soran+1 yılAile evindeyim işimden ayrıldım
Soran+1 yılCesaretimi bir toplayabilsem söyleyeceğim.. Zaten ayrılmıştık ama birşeye ihtiyacım olırsa diye başka bir telefon numarası vermişti ulaşabileyim diye
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰❤️inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgiline durumunu söyle zaten karekterlii vicdanlı biriyse sana da bebeğinede sahip çıkar, bi insana verilebilecek en güzel şey hediye çocuktur verenin kıymatini bilmesi lazım, inşallah oda senin ve çocugunun kıymetini bilir sahip çıkar
012 Yorumla
Soran+1 yılSen bir hataydın dedi yapmamam gereken birşeydi demişti şimdi bunu söylersem birazda korkmuyor değilim olacaklardan.
Soran+1 yılSonuçta sevgilisi onu aldatmış ve hırsından gelip benimle ilişkiye girdi o
Cevap sahibi+1 yılher şey olacagına varır en son kötü olmaktansa en başta kötü ol söyle kurtul
Soran+1 yılBirde hayatındaki kız biraz psikopat birisi. Onu bırakabilecek birisine benzemiyor Bileklerini kesti sırf ondan ayrılıp bana dönünce benimle konusunca. Bir ara Onuda terk etti. Herşeyin farkında ama adamı bırakmıyor
Cevap sahibi+1 yılTam bi yılan hikayesi, allah yardımcınn olsun
Soran+1 yılPeki sen olsan hangisini seçerdin? Çocuğunumu yoksa evleneceğin nişanlı Sevgilinimi seçerdin
Cevap sahibi+1 yılHer ne kadar sevsemde aşık olsamda Çocugumu seçerdim kesinlikle
Soran+1 yılBebeğim sağlıklı ama aile evindeyim oda suriyede asker. Mesajda haber vericem ama ne olacağını halq düşünüyorum içim içimi yiyor
Soran+1 yıl1-1.5 aydır konuşmuyoruz zaten bebeğimde 1 aylık dediler kusmalarım var. Bitkin ve sinirli hissediyorum kendimi zaten iştede fazla yorulunca istifa ettim. Bu olay üzerinede bunu öğrendim
Cevap sahibi+1 yılHayatın alt üst oldu şu an yani, aile evindesin haberleri yok öğrenirlerse daha kötü olacak belki çok zor ve kötü bi durum inşlllah seni ve bebeğini kabul eder, fazla umutsuzluğa kapılma karamsar olma kendine çok iyi bakmaya çalış çocugun için 🙏
Soran+1 yılBabam bizle yaşamıyor ama muzafakar ailede büyüdüm. Bekar dayılarımla yaşıyorum. Annemede danışamıyorum bu konuyu çok kötüyüm bebeğimim bundan etkilenmemesi için biliyorum sakin durmam gerekiyor ama buna kendimi zorlamam bile zorluyor
Cevap sahibi+1 yılHaydeee hem ailen muhafazakar hemde dayıngille yaşıyorsun bu daha da zorlaştırdı durumu sen biran önce o çocuğa ulaş, herşeyi konuş, kötü de düşünmemeye çalış iyimser ol biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılGeri-zekalı gibi korunmadan ilişkiye girerseniz olacağı bu. Birde içine boşalttın onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAltına yatarken bize mi sordun, şimdi nasıl söyleyim diyorsun. Git naparsan yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAldırma Şansın varsa aldır kaç aylık bebek
18 Yorumla
Soran+1 yıl1 aylık işte 1.5 henüz olmadı ama 1 ayı doldurmuş
- +1 yıl
Yaaa çok kucukmus eğer gerçekten bebeği istiyosan aldırma biz kadınlar çok güçlüyüz ve herseyin üstünden geliriz kendine güven canım ve kendinle gurur duy içinde Şu an bir kalp atıyor
Soran+1 yılEvet :) gurur duyuyorum zaten o daha küçücük. Ve benimde onunda bi suçu yok babasının suçu hepsi. Aldatılınca sevgilisi tatafından hırsından benimle beraber oldu zaten sonra barışıp bana tekmeyi bastı sen hataydın demeseydi belki çok rahat konuşurdum ama bu lafı yüzünden söylemekte içimden gelmiyor çok kırıldım ona. Yanımda kızla ayrılınca aşkımla olunca hata değildi yaptığım çünkü seninim ve seni seviyorum diyip sarılınca bunu yapmasına müsaade ettim
Soran+1 yılBen onu aldıramam bak sende duyunca fikrin değişti. O canın ne suçu var ki 😔? Bebek fotoğraflarına bakınca bebeğimi az çok tahmin edebiliyorum o bir mucize çünkü ve içimde büyüyor
- +1 yıl
Kesinlikle onunda bi canı var sakin yanlız hissetme kendini bebeğinin bir teyzesi var artık❤ nezaman istersen yazabilirsin kapım herzaman açık
Soran+1 yılTeşekkür ederim☺️ yaşıtımsınn ama ne yaşadığımı az çok anlaman bile o kadar güzel bir şey ki.. Sadece o adama aşık oldum tüm hayatımı kararttı ama insanların gözünde suçlu benim , olmasa yatmasan bu çocuk Nasıl oldu dicekler ki diyorlarda. Ben o an kafam yerinde değildi dediğim gibi sadece ona aşıktım benim tek suçum bu
- +1 yıl
- +1 yıl
Knk aradan yıllar geçmiş haliyle merak ettim bebek nasıl büyüdümü
Yüz yüze konuş ya da aldır bebegi
010 Yorumla
Soran+1 yılAsla. Bebeğime zarar vermicem
Soran+1 yılKabul etti beni
Soran+1 yılTabiiki. Ama bu halde düğün istemiyorum rezil oldum olacağım kadar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKorunmayi öğrenin artık
02 Yorumla
Soran+1 yılKorunduk. Ben bakireydim bozmak için ilkinde takmak istemedi hissetmiyorum dedi girişte sonra taktı ama yine hamile kalmışım
- +1 yıl
İlginç umarım trolldur
m +1 yılTrol olmalı böyle bir şey. Lütfen trol olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçek. Kan tahlilinide yaptım emin olmak için
Soran+1 yılAnlık birşeydi geldi bana sarıldı iyi değildi kendimizi kaybettik o gece oldu her şey. Daha bakireydim ama kadın olduğum gibi hamilede kaldım prezervatif kullanmadı bir süre takıkcada fayda etmemiş demekki
- +1 yıl
Anlatma ya vazgeçtim. Benim mezhebim kaldırmıyor. boş ver tamam. her şey istediğin gibi olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl bişi dallas gibisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDua ette kabul etsin ne diyim
00 YorumlaGerçekse cok acı
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef gerçek ve şu an adam suriyede. Başına bişey gelse çocukla ortada kalıcam evlense yine aynı Şekilde. Bekar anneyim :/
+1 yılŞu an ne yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSok agzına
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne