Beni aldatan sevgilimden hamileyim, ona bunu nasıl söyleyeceğim?

Beni aldattı, şu an 11.5 aylık sevgilisini (öncesinde benden aldığı erkekten hamileyim) beni yatakta o şekilde bırakıp gitti, kız onu aldatmış onu kıskandırmak için geldi ve ben bunu bilmiyordum , benim bekaretimi aldı 2 gün ilişkiye girdim ve gitti onun üzerine test yaptım ve kan tahlili verdim hamileyim yani daha bebeğim çok küçük , kürtaj yapabilirim ama kıyamıyorum onun ne günahı var adam başkasıyla beraberken onunla evlenmeyi düşünüyor bunuda sonradan birisi aracılığıyla duydum ama şöylede bir şey var ki Bana daha öncesinde demişti böyle bir olay olursa (yani hamile kalırsan) bana söylemeden asla bebeğime zarar verme diye. Ne yapacağımı bilmiyorum anneme söylemeyi denedim ama oda büyük bir tepki vereceğini düşünüyorum ben bir anneyim şuanda ne yapacağımı bilmiyorum çocuğum zarar görsün istemiyorum benim , sevdiğim adamın günahlarının bedelini o ödemesin bem 21 yaşımdayım o 26 yaşında uzman çavuş zaten bebeğime bakabilirde ama öğrenirse bunu o kızı bıraksa bana gelse hayatımı bana zindan ederse ya evlenirken aldatmaya devam ederse yine. ya da Sahip çıkmasa, bebeğimden vazgeçemem zaten 4 gün önce işimden de istifa ettim aile evindeyim. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Sadece tek bildiğim hayata bugün yaşamak istiyorsam bebeğim için yaşıyorum ve sürekli ağlıyorum. Adamla bayağıdırda konuşmadık, şu an bebeğime bişey bişey olmasından da çok korkuyorum. Bu olayı 2 gündür öğrendim yavrum daha küçücük bu şoku atlatamadan nasıl çözeceğimi düşünüyorum ya söylersem beni terk ederse bebeğimle :( sonuçta eskiden seviyordu beni ya o sözü bile yalansa.. 😔 Söyle sahip çıkayım lafı yani
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece konuştum onunla önce şoka uğradı tahlil sonucunu gösterince çok mutlu oldu. Bırakacak onu ve ilk izinde nikahı kıyalım dedi ailesini bu hafta içerisinde benim yaşadığım yere göndericek ister aile evinde kalırsın istersen bizimkilerde kal düğüne kadar dedi zaten evin tek oğlu 2 kız kardeşi anne babasıyla yaşıyor hamilelik sürecini atlatırsak her şey güzel olucakmış🥰 zaten seneye sözleşmesi bitiyor evide var tek sıkıntı galiba kocamı bu sürecimde çok sık görememek olacak ama olsun bebeği
Güncellemeler
+1 yıl
Ve beni kabul etti. 6 yıldır sevdiğim adamı 1.5 yıl sadece sevgilimdi şimdi kocam olacağına en azından bu vesileyle olacağını bile düşünemezdim herkese teşekkür ederim kimisi güzel yorumlar yaptı kimisi hoş görnedi ama sadece aşıktım benim tek suçum buydu , ben böyle olsun hiç istemedim
Beni aldatan sevgilimden hamileyim, ona bunu nasıl söyleyeceğim?