Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Ben daha önce seks yapmış olmasını sorun etmem ben yaptım oda yapmış olabilir eşitlik den yanayım. Tabi bu eşitlik düğün ve ev eşyalarının masrafların da aynı şekilde olacak adetler böyle hadi sen öde derse işte o zaman biter ilişki
06 Yorumla- +1 yıl
Hahahah iste TC kadini bunu asla kabu etmez
- +1 yıl
Sen iste isteme, bu devirdeki kizlar sorumluluk istemiyor, her seyin en iyisini ister panpa
Soran+1 yılHarbiden hiç böyle bakmadım olaya hem ayranim dökülmesin hem...
En İyi Cevaplar
+1 yılDirekt şak diye söylerim daha önce seks yaptığımı. Zaten tecrübesiz daha önce hiçbir ilişki yaşamamış biriyle ben evlenmem. Yani eşim olacak kişi de öncesinde ilişki yaşamış olacağı için problem yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılAcıklı hikayelere inanamıyorum bu çok daha iyi dürüst ve güven verici
Soran+1 yıl@BrighLord evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce söyledim o da sorun etmemişti o da benden önce başkaları ile olmuş ben de sorun etmedim. Geçmişi anlattık ve kapattık konuyu 5 yıl oldu evleneli
27 Yorumla
Soran+1 yılMutluluğunuz daim olsun
Cevap sahibi+1 yıl@Hemsir64 sadece bir keresinde çok ciddi kavga etmiştik. O zaman keşke evlenmeseydik demiştim o da evlenmeseydin şimdi nerede olurdun kim bilir dedi. Ben de ona kızdım bu laftan bakire olmadığım yüzünden mi böyle söyledin dedim o da hayır ailenin durumlarından bahsetmek için söyledim dedi (ailem biraz sorunlu ve ilgisiz de) fakat doğru mu söyledi yoksa olay büyümesin diye başka yere mi çekti bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAmin sağ olun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlenmeden önce hckimseyle birlikte olmadgm icn öyle bı yalan a da gerek kalmadı esimdi ilk birlikte oldgm kisi
22 Yorumla- +1 yıl
evlendikten sonra oldu mu peki :)
Bilmem bir şey uyduruyorlar herhalde ya da öyle kabul eden de vardır
15 Yorumla- +1 yıl
Sen bir şey yaşadın mı hiç
Soran+1 yılÇok kişi kabul ediyor muhtemelen ölümü öyle şey diye muhabbette sahlansalarda
Gizli Üye(18-24)+1 yılMilletin başka işi yok senin gibi zar parçasına takıyor
44 Yorumla
Soran+1 yılSaçma bir düşünce bence ben dürüstlüğe takintiliyim birincisi ikincisinde evlenince kocan başkalarıyla olsa bı penis parçası olsun mu diyeceksin
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle diyeceğim
Soran+1 yılEvlenelim ozaman
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDürüst olurum. Bakire olmamam gözündeki kalbindeki değerimi düşünüyorsa zaten bekaret için seviyordur benimde öyle biriyle isim olmaz
26 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum merak ettim sadece millet şahlanıyor cunki kendini suçlu görüyor bence bir şey yaptıysan arkasında duracaksın ve seven de böyle sevsin
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Üstlenemeyeceğin hiç bir şeyi yapmamalısın. Kıvırmaya gerek yok
- +1 yıl
Bekaretini sevmek nedir? Erkekler esini sadece onlar ile olmalarini ister. Okadar seviyor erkek kafasi kadini. Genis migdeliler anlamaz.
Cevap sahibi+1 yılOlduğu gibi kabul edemiyorsan öyledir. Birini sevmek için bi nedenin varsa sevme daha iyi.
- +1 yıl
Ha anladim. Yanliz kadin erkek ayri sever. O yuzden zor dedigin.
Cevap sahibi+1 yılBence kadını erkeği yok herkes için geçerli
Bak bunun hakkında çok yazı okudum ama ne desem yanlış. Ama hepsi söylemiyo. Kimi diktiriyo kimi arkadan yapıp evlenince önden yapıyor bakireyim diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendiniz hiçbir s i K yapamıyorsunuz diye yapanları kıskanmayın
10 Yorumla
+1 yılKocaları çok mu temiz abicim geç bu ayakları kişi kendinden bilirmiş işi
47 Yorumla- +1 yıl
Farzetki çocuğun hiç sevgilisi olmamış eli kiz eline değmemis ama kız eski sevgilileriyle opusmus sevişmiş nolcak
Soran+1 yılTamamda ben bunu sevgililerim den gizlemedim fakat kizlar gizliyor genelde
- +1 yıl
İsteyen istediğini yapar bundan sanane peki ister öpüşür ister sevişir seni ne kadar alakadar ediyo bu durum öğrenin şunu artık ya öğrenmiyosan da kes sesini otur yerine
- +1 yıl
Gizleme sebepleri alicaklari tepkilerden korkmalari bence çünkü toplum olarak o kadar malız ki
- +1 yıl
@Amayeterbe oldu kıza o zaman zenciler grup yapsın evleneceği zamanda tertemiz eline kız eli değmemiş hiç sevgilisi olmamış yolda yürürken yere bakan bir çocuk denk gelsin
- +1 yıl
@Maviyagankar o da o çocuğun bilicegi şey belki sorun etmeyen bilinçli birisidir sen ne diye müdahil oluyorsun ki buna ikisinin arasında bir durum sen eline erkek eli değmemiş kız bulursun konu kapanır
Soran+1 yılOzaman benden sanane bukadar relax cümleler kurup kendin uygulanıyordu
+1 yılniye benim karşıma böyle sorular çıkıyor ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBunda bir işaret var 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen sevdiğim kadını zar uğruna mı seviyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlüğü uğruna ve bunu sordum Şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma benimkisi cidden acikli
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur fakat yalancılar yüzünden inanmak zorlasiyor
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum artik karsindakinin samimiyetine inanip inanmamak size kalmis ama var oyle sfsizler
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu söyluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiktiririm
13 Yorumla- +1 yıl
Ya ameliyat hanedeki doktorda yaparsa?
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama
Soran+1 yıl@Maviyagankar 😀
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam