+1 yılAslında seksin kendisi bir duygudur bütünüdür sevgi, şehvet, tutku, istek, arzu vb yani gerçek bir seks bence duygusuz olmaz diğer türlü yani sadece bedenlerin birleşimi ile yapılan eylem bence seks değil çiftleşmedir. Yani bence gerçek iyi bir seks için duygu daha doğrusu duygular şart.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Duygu gerekmez hatta duygu ile yapılan seks saçma olur seks ihtiraz ve vahşilik gerektirir tabi bokunu çıkarmadan hatta intikam gibi sınırları zorlayarak tüm enerjiyi atıp sonrası sarılıp muhatrşemdi diye bilmek
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlınır Aç oturdugun sofrada yemek secmezsin
19 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim 😄Eğer cinsel açlık yaşıyorsan libidon artık duygularının önüne geçmiş ise seks yaparsın çünkü ihtiyaclar duyguların önüne gecer
- +1 yıl
Yani nasıl anlaşılıyorsam ve anlamak istiyorsan😂😂
- +1 yıl
Açken sen sen değilsin bunu unutma😂
Nedense bu sahne geldi aklıma😃😃
https://m.youtube.com/watch?v=ETkq1jxrUQs - +1 yıl
Eig için tesekkurler 😊 Güno
- +1 yıl
🤗dhenk you efenim
+1 yılİnsanı ruhen ve bedenen karşılıklı mutlu eden bir cinsellik için duygusallık ve sevgi gereklidir ama sadece “penisin cinselliği” söz konusu olduğunda, gerçek bir cinsel doygunluğa ulaşmak mümkün olmaz.
Erkekte de kadında da duygusallık gereklidir.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOndan da zevk alınır ama duyguyla yapılan seksin zevkiyle kıyaslanmayacak derecede düşük bir zevktir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zevk her türlü alınır ama duygu ile olan daha iştahlı olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAlınabilir duygu derken aşk sanırım.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSeks zevk verir de, duygu hissetmediğin biri ile yaşanan seks sonrası içtenlikle öpe, koklaya, sarılabilme durumları olmaz.
Karnın açtır yemek yemişsin ve doymuşsun.
O kadar.
Aşk duygusu ile yaşanan cinsellik tadı damakta kalan lezzetli bir yemek gibi.
Bir daha, bir daha yemek istersin yeniden acıkmak için..10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Duygudan kasıt aşk veya sevgi mi yoksa arzulamak da dahil mi? Sadece istemek o seksi zevkli kılar tabii
12 YorumlaAlınmaz. Duygu şart sekste. Benim için öyle tabiki bence her kadın için de öyledir. Ama erkekler daha farklı düşünebilir. Sindirmek önemli, sevdiğin insanın ter kokusu bile güzel geliyorsa duygusuz olmuyordur yani.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa alırsın fakat bir eksiklik hissedersin, duygusuz yapacağım seks bana çok vahşice gelir, sanki sadece dürtülerimle hareket ediyormuş gibi hissederim. Duygu lazım seks yaparken, duygusal seks yapmaktan yanayım.
10 Yorumla Ana temanın gidip gelmek olduğu, mekanik bir seks türüdür. Sonra sabah uyandığında, ilk soru "ne yaptım ben" olur. Hadi gel izle bakalım yanında uyuyanı büyük bir keyifle, hadi mutlu ol nefes alıp vermesinden.
10 Yorumla
+1 yılSoru çok acık zevk alınırmı tabikide her iki tarafta zevk alır fakat aşkın duygunun olmadıgı sexe kıyasla seviyesi biraz daha düsük olur,
Sexe dayalı ilişkilerde bu durum söz konusu değildir10 YorumlaBen duygusal adamım hatun
Kadınımin kalbini öpmeden
Kalçasıni avuçlayamam30 YorumlaDuygudan kasıt bence illa sevgi olması gerekmiyor zevk almak için, zaten çekicilik tahrik olma vs de duygu
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. O tatmin olur ama ne kadar zevk alınır orası? Hoşlantı bile olsa duygu olmadan yapılan sekslere inanmıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Aman yok be işin bitene kadardır ihtiyac gibi düşün 😁😂
20 Yorumla
+1 yılSeks yapıyorsan bir duygu vardır zaten bu aşk sevgi olmak zorunda değil tutku veya libido vardır
20 Yorumla
+1 yılNe demişler, tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın. Bu tamamen sizin elinizdeki bişey 😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kesinlik ile alaınmaz, sertleşme olsa bile anında gider. Robot ile seks yaptığını düşün.
10 Yorumla
+1 yılDuyguları kenara atıp sadece seks yapmak gerektiğini dün gece öğrendim
10 Yorumla
+1 yılAsla. istek arzu ve birbini mutlu etme cabasi yoksa seksin onemide yoktur
10 Yorumla
+1 yılSeksten her şekilde zevk alınır net duygu olup olmaması önemli değil
10 YorumlaAlınır ama sadece zevk alınır. Duygu olan bi seks mutlu hissettirir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Seks duygu olmadan yapılırsa ne anlamı kaldı ki. Görev kağıdı da imzalasin bari tam olsun
10 YorumlaAnlık zevk alır geçersin. Ama aşık olduğunu biriyle yaparsan 24 saat etkisi altından çıkamazsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Duygusuz bir seks ancak zorla olandır derim bu da tecavüze girer yani isteksiz seks zevk vermez ızdırap olur.
10 YorumlaNeye göre duygu? Sekste zevk duygusu vardır zaten :) karşılıklı haz alırsan tatmin olursun. Senin duygudan kastın aşk sevgi sanırım, ikisini birbirine karşrtrma. Sevmeyince aşık olmayınca bizim kızlar zevk alamıycanı sanıo bu çok komik:D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAfedersiniz hayvandan farkımız olmaz o zaman. nasil mide varsa bazı erkeklerde bunu yapıyor ve burada anlatıyor iyi bir şeymiş gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparayla seks yaptığım kadın ilkkez böylesine mutlu oldum demişti
10 Yorumla🤣🤣🤣 para karşılığı seks yapanlarin yaptığı gibi. Alınmaz tabi ki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim partnerim fizik ve hijyem yönünden iyiyse duygusal olmasına gerek yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Duygu sevgi aşk ise zevk alınabilir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılAlınır niye alınmasın 😀
11 Yorumla
+1 yılİsteğin yüksek olduğu bir zamana denk gelirse alırsın
10 Yorumla
+1 yılDediğin gibi görev gibi olur bence..
30 Yorumla
+1 yılZevk alınır ama duyguyla yapılanla tatmin olunur.
30 YorumlaSeks için duyguya gerek yok arzulamam yeterlidir
20 Yorumlaevet alınıyor baya baya
10 YorumlaAlınır tabikide ama her şey oldu bittiye gelir.
10 YorumlaBen almam, alanı da anlamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor.
Ama bazıları için imkansız değil.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAlan varsa mide sahibi olmayan insanlardır net!!
10 Yorumla Çoğu insan sadece görevini yerine getiriyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Kiminle yaptına bağlı ,
10 YorumlaArzulamak beğenmek yeterli
10 Yorumla
+1 yılDuygu herşeyde olması lazım zevk almak için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben alıyorum. Ama duygu olunca dahada zevkli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn çok duygusuz seksten zevk alıyorum şahsen.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. duygusuzz s. ss boş bi deliğe koymaya benzer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki kişi arasında ki çekime bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişi bilirsen öyle bir alırsın ki
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArzuyu yüksek tutarsan zevkten ruhunu bile teslim edersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlınır, eskorta gidince de zevk alıyoruz sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygu olacak ki tadı çıksın 🥰
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Duygu olmadan yapılan seks yavandir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Alsamda tutkulu olmaz devami gelmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlınmaz
45 Yorumla- +1 yıl
@Laubali10 tamamen haklıyım
- +1 yıl
@Laubali10 🙄
Doğru kişiyle yapılırsa alınır
10 Yorumla
+1 yılO anki cekime bağlı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevk alınır
10 Yorumlaevet alınıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. istek varsa alınırrr
10 YorumlaDuygusuz seks sadece mastürbasyon etkisi yaratır.
10 Yorumla
+1 yılAlınmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat