Daha önce seks yapmamış olsaydım nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için çok istemezdim ve zaten milli olmadan önce hiç cinsellik istemez ve düşünmezdim ama 2-3 ay önce bi kızla tanıştım ve ultra güzel ve seksiydi ve ortam kızıydı. Onunla 2 kere yaptık. Ben ona hiç yapmadım demedim ve gerçekten sekste iyi olduğumu anladım çünkü mastta 1 dakikada boşalan ben seksteyken 15-20 dk rahat gelmiyor o his ve zevk de alıyordum. O günden sonra her zaman seks de benim için önemli oldu. Şimdi sevgilim var 1 haftadır. İkimizde üni öğrencisiyiz ama bakire ve vermiyor. 1 haftalık ne bekliyosun demeyin çünkü evlenmeden yapmak istemiyormuş. Abi sürtünüp duruyoruz anca ve bunu da o istiyor diye yapıyorum çünkü ben gram zevk almıyorum ve saçma geliyor. Gözüm dışarıya kaçıyor. Ne kadar süre sevgilim varken mastürbasyon yapcam? Yazdan sonra ayrılmayı düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Sevgilim bakire ve seks yapmıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
İyi anlaşıyoruz ama seks olmadan nereye kadar olacak. Aldatmak da istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yav sen kızla yatmak icin berabersin herhalde kızda ne cahilmis evlenemden olmaz diyen kara cahiller kaldımı hala hayret bir şey
Yatmak için değil sadece ama seks olmadan da kuru kuru oluyor ilişki. O kadar sarılıyoruz, filme bakıyoruz, beraber uyuyoruz ve libido artıyor ama ereksiyon şekilde öylece kalıyorsun ve sonra iniyor. Yapmak istiyorsun yapamıyorsun. Böyle ilişki iyi mi? Ben nasıl evleneyim kızla daha 5 yıl okulum var.
Ben kıza zaten diyorum artık kimse öyle bakirelik beklentisi içinde değil diyorum ama o farklı düşüniyor.
demek ki ailesi cahil onu da öyle büyütmüş
Sence ne yapmalıyım
1. Neden ayrıntı veriyorsun.
2- 1 haftalık kız o seks istediyse onda , sen istediyse sende sorun vardır.
3. Rahat bırak kızı
Bi kac surtunme sonra verir o merak etme
4 gündür sürtünüyoruz abi penisim kırılacak
Ver diyorum vermiyor
Msst yaptırdım onu da yapamıyor. Ağzına da almıyor. Alsa da yapamayacak zaten bence.
Ver demekle verirmi ln sapsik, peynir ekmek ister gibi istenmez. Usulunce yola getirince verir
Reis yola getiriyorum ama yok istemiyor. Ben demeden kendisi yapman istiyoruz ama yapamıyoruz diyor ben de engel olan ne diyorum o da yok yapmam bem diyor
Sadece sabret
Peki ama ne kadar zaman vereyim sence? Sonra ayrıl dersin
Ayrilacaksan simdi ayril, belkide guven vermedigin icin vermiyordur
Ya rseks yapcam diye evlenmek zorunda mıyım neyin güveni ki bu? Daha önce yapmış olsaydı verirdi. Bakire olduğu için vermiyor. Bakire olmayan insan srvgilisiyle seks yapmaz mı ypaarken kesin benle evlenir mi diye düşünür mü yoo o an hoşlanıyoruz sevgiliyiz
Evet kizlar genelde bu dediklerini dusunuyor