Güzelim eşinle evlenmiş 5 yıl berabersin bazı sorunlar olmuş adamın kafası karışmış o işleri ihmal etmiş, çevrendekilere bu durumu fırsat bilip sana niyeti bozmuş, yardımcı ayaklarıyla senin bu bosluktaki durumundan yararlanmak için atakta, sana kurumunda bir arkadaşta öyle bir kadınla ilişki yaşıyordu, bize anlatiyordukiralik yer ayaklarıyla emlakcilardan anahtar alıp bu kadını düzuyordu bunuda anlatırdı. Bu kadına biz ve diğerleri hep farklı bakardık herkeste bilirdi. Bu çalıştığın yerde tehlikeli, millet mutlaka farkeder huzurun bozulur, kimsede senin gibi birisiyle çalışmak samimi olmak istemez, yapacaksan o çevre değil farklı bir çevreden biriyle yap derim. Ondan önce eşinden özür dile eski güzel günlere tekrar dönmeye çalışın, sorunlarını el ele verin birlikte çözün, aslında sorunu çözmenin bir yoluda iyi bir seksle tüm sorunlardan kurtulup gerginlikler almaktan geçiyor, bir ata sözü var hayvanların yorgunluğunu han alır, insanların yorgunluğunu a. m alır diye adam elindekini değerlendirme seni güzelce halletmek sorunlarından daha rahat kurtulacak, bu işte anahtar sen ol eşinle diyaloga geç tüm sorunları çöz normal ilişki ve iletişime geç, çevrendeki fırsatçılara yeşil ışık yakmadı yuvani dağıtma onlar senden alacağını alır haftada bir bu işi nasıl yaparız diye senin kafanda karıştırır dert birden iki olur, birde çalışma arkadaşlarınla olur ve sana yazık olur. Başka sorun olursa yazabilirsin önemli olan sorunu sağlıklı çözmek olmalı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi eminim seni yargılayan topa tutan çok bilmiş, evliliği hiç yaşamadığı halde yorum yapan gereksiz kişiler olacak. İçindeki duyguları çok iyi anlıyorum. Bu duyguları yaşamayan asla bilemez. Evet bizde biliyoruz aldatmak iyi bir şey değil ama insan o noktaya zorla getiriliyor. Vurdum duymaz eşler bu noktaya getiriyor. Boşan diyecekler, her şey dışarıdan göründüğü kadar kolay olmuyor. 10 yıllık evliliğimde o kadar çok şey yaşadım ki. Milletin verdiği akıl bana hikaye geliyor artık
018 Yorumla
Soran+1 yılhah sonunda anlayan biri neymiş boşan... bekara boşamak kolay. ya bu adam benim kocam ve bunu zerre hissettirmiyor bunun neresi normal ya?
Cevap sahibi+1 yılMümkün değil anlamaz işte boşan diyenler. Oturdukları yerden akıl veriyorlar. Ömrü hayatında sivilce sıkmaktan başka dertleri olmamış çünkü. Bu sitede dikkat ediyorum da evlilikle ilgili sorunların altına yazılan yorumların çoğu boşan oluyor. Her şey göründüğü gibi olsa keşke. Evlenmek çok kolay sanki. Emek vermişsin kocam demişsin ama adam sana kadınlığını hissettirmesin. Eee neymiş boşan. Napalım yani sürekli evlenip geri mi boşanalım doğru kişiyi bulana kadar. Böyle mantık olmaz. Senin yaşadığın durumu bizzat yaşadım. Bunun zorluğunu bekar da bilmez yaşamayan evli de bilmez
Soran+1 yılarada bu şekilde anlayışlı yorumlar da çıkıyor en azından..
Cevap sahibi+1 yılİçindeki hisleri biliyorum anlıyorum çünkü. Kaç yıllık evlisin?
Soran+1 yıl5 yıl
Cevap sahibi+1 yılDile kolay 5 yıllık evlilik heba edilmez. Sen eşine öpmek için bile yaklaşsan yüz çeviriyor demi. Öpse bile yalandan böyle öp de git der gibi mi yapıyor.
Soran+1 yılbazen öyle kavgalı sabah işe bırakıyor dünyanın en sahte öpücüğyle sırf öpmüş olmak için. çok sıkıldım gerçekten
Cevap sahibi+1 yılBiz 1 yıl ilişkiye girmedik. Hep of pof diyerek yattı uyudu. Öpmek istesem of dur dedi. Kıyafet parfüm mekan derken neler yaptım neler hani belki havası değişir diye ama nafile. Bende aldattım. Artık olmadı yani çözüm yok. Hepimizin istekleri var çünkü
Soran+1 yılona da cidden içim el vermiyor ama aklım çeliniyor insanım ya hayatım heba oluyor fırsatları kaçırıyorum gibi hissetmeye başladım. değmiyor sadakatime değmiyor
Cevap sahibi+1 yılBenim de içim el vermiyordu ama karşımdaki öyle güzel ilgi gösteriyordu ki. Erkek olduğumu anlıyorum onunla sohbet ederken bile. Böyle direk ruhuma ruhuma konuşuyordu. Durumumu biliyordu dinliyordu. Bende sonra ona açıkca söyledim istediğimi biraz konuştuk sonra oldu
Soran+1 yılaynen böyle işte kadın olduğumu hissetmek istiyorum kocam bunu yapmıyor. off hiç istemezdim düşürdüğü hallere bak ama.
Cevap sahibi+1 yılKimse istemez ki. Keşke herkes eşiyle hep mutlu olsa. Birbirini anlasa dinlese. Ona ait hissetse ama olmuyor işte. Bazen çok uğraşsan da elinden bişey gelmiyor bu daha çok sıkıyor canını
Cevap sahibi+1 yılİş yerindeki kişi nasıl birisi?
Cevap sahibi+1 yılİş yerinde ki çocuk ile mi aldattın? Fiziksel olarak mı
Soran+1 yılevet iş yerindeki ve evet aldattımm
Cevap sahibi+1 yılSıkılmış merminin geri dönüşü olmaz. O mermi çıktıysa namludann asla pişman olma. Mutlu olduysan sadece keyfini sür. O çocuk sağlam mı peki ağzı sıkı mı?
Cevap sahibi+1 yıl@İndeepth eyvallah
Adam ortak derdinize çözüm arıyor senin aklın hala sekste. Bence sorun sende ve aklına nasıl gireceğini bilmiyorsun. Önce suyunda ilerleyip yavaş yavaş gazını alman lazımken, direk olsun bitsin istiyorsun. Bu kafayla evlilik olmaz.
011 Yorumla
Soran+1 yılevlilik hakkında ne bilirsin sen ya? rica ediyorum evli olmayanlar evlilik hakkında ahkam kesmesin
Soran+1 yılçıkarım yeteneğin çok kötü gözlemi bilemem.
Soran+1 yılbekara boşamak kolay. evlenincw görecem seni
- +1 yıl
Ben bekarlığımda da olduğu gibi tatmin edeceğime eminim. Benim öyle senin kocan gibi dertlerim yok. Olsa da bu kadar dert etmem. Evliliğim sağlam olur, çünkü karımı benimle uyum sağlayacak kişi olarak tercih ederim. Akıllı bi kadın seçer beni de diye tahmin ediyorum. Yine de büyük konuşmamakla birlikte göreceğiz. Boşamakta da problem yok. Anlaşmalı boşandığınız zaman, iki tarafında kaybı olmaz. Çocuk yoksa bir süre birliktelik yaşamış bireylerden farklı olmazsınız.
Soran+1 yılbence de büyük konuşma yine ben kimsenin kötülüğünü istemem bana 1 yıl önce deseydin hadi ordan hayatta yapmam derdim. maalesef hayat bizi hiç olmayacağıızı dişündüğümüz konumlara sürüklüyor.
- +1 yıl
Bak durumuna bende üzülüyorum. Evet bekar insan istediği ile yatabiliyor ama sen evlisin ve başın bağlı diye ne kocanla yapabiliyorsun ne de başkasıyla anlıyorum seni de. Ancak evlilikte tam olarak bu işte, yeri geldiğinde idare edebilmek, hayatı paylaşabilmektir. Ama eğer kocanda seni idare etmiyorsa sende haklısın, seks yapmak istiyorsun, birinin seninle ilgilenmesini istiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Boşanmayı talep et kocandan öncelikle bence.
Soran+1 yıl5-6 ay oldu tartışıldı kavga edildi neden böyle konuşuldu ve kocam iplemedi. ben ne kadar yanındaysam o o kadar ilgisiz. boşanmak belki düşünülebilir ama onun da isteyeceğini sanmıyorum kaldı ki şu an mümkün de değil.
+1 yılAklı başında bir kadın olduğun belli. Bence pişman olacağın bir şey yapmaktansa kocanla tekrar konuşmayı dene ve bu durumdan yani ilgisizliğinden rahatsızlığını net biçimde anlat. Yok yine anlamıyorsa konuşalım.
04 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim zaten kavga da ettik o da benim anlayışsız olduğumu söyleyip duruyor. bence değilim aksine onun kafası dolu diye ben dağıtmak istiyorum ben uğraşıyorum ama aldığım tepki üzücü. çok kavga ettik yani bıktım dedim umursamadı.
- +1 yıl
O halde meselende haklısın. Çocuğunuz var mı peki? Yani evliliğiniz ne kadar kök salmış onu anlama açısından sordum.
Soran+1 yıl5 yıldır evliyiz hayır çocuk yok ama düşünüyorduk yapcaktık artık
- +1 yıl
Sakın yapma bu saatten sonra. Çünkü aranızda sevgi bağı zayıflamış. Çocuk, alacağın kararları çok etkiler. Ama aldatmak çok keskin bir dönüştür. Buradakilerin gazına gelme. İyice düşün. Çünkü senin asıl özlediğin şey ilgi, yakınlık, başka bir erkeğin bilmem neresi değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Yazılanlara kulak asma 1 ay nedir bi kadın 1 ay boş bırakılmazz , canın çekiyorsa iş yerindeki çocuğa ver kurtul ama şundan emin ol istediğin zaman vereceksin vermediğin zamanlarda seni taciz etmeyecek rahatsız etmeyecek sağda solda bunun yaygarasını yapmayacak bunlardan emin ol önce sonra ver gitsin senin de zevkin senin de hayatın var
01 Yorumla
Soran+1 yılkocamın suçlu olduğunda hemfikiriz hiç değilse diğerinden emşn olmadan yapmam zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bir erkek kadınına kadın olduğunu hissettirmiyorsa ve bu şekilde tepki veriyorsa aldatılmayi hakediyordur. Aynı şeyi kadın yapsa erkek çoktan aldatmışti. Gerçekten zor bir durum. Peki 1 aydır olmadığını soyledin, bundan öncesinde nasıl bir cinsel hayatınız vardı?
015 Yorumla
Soran+1 yılbirkaç aydır zaten iş gibi yapılıyordu. artık o da yok. ondan öncesinde uyumluyduk güzeldi.
Cevap sahibi+1 yılAçık konuşmak gerekirse bu saatten sonra düzeleceğini hiç sanmıyorum. Her ne olursa olsun bir insan bunun yoksunluğunu hisseder. Hele ki erkekten bahsediyorsak.. Buna rağmen yine de seni s. kmiyorsa umudunu kes derim. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ya mastürbasyonla kendini tatmin edeceksin ya da aldatacaksin. Bu okuduklarını unutma, hak vereceksin.
Soran+1 yılo kadar üzdün ki beni şu an ben işleri düzelsin normale dönebilir diye düşündüm hep.
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ama bir erkek mantığıyla düşünür müsün? Ortalama libidoya sahip bir erkek 3-4 günde bir etkilenmeye başlar. Senin gibi bir karısı var istediği zaman istediği kadar birlikte olabileceği, ona rağmen 1 aydır böyle. Normal mi? İş falan gerçekten hikaye. Gerekirse 3-5 saat az uyur yine de s. kmeden bırakmaz. Bırakmamali yani normali bu. Acaba çok mu monotona bagladiniz? Sen nasılsın peki genel olarak? Yani azdırıcı mısın? Onu buna teşvik etmek konusunda nasilsin kıyafetler dışında ne söyleyebilirsin?
Soran+1 yılbu zamana kadar başarılı olduğumu düşünüyordum birdenbire ne değişmiş olabilir? bilmiyorum hiç.
Cevap sahibi+1 yılArtık başarısız olduğunu düşündürmek gibi bir niyetim yoktu. Sadece ihtimal dahilinde mı diye merak edip sordum. Ki değilmiş yani. Geçen gün yeni aldığın kıyafetleri giyip resmen davet etmen bile insanı tahrik eden cinsten. Arzulanmak bile bir erkeği etkilemiyorsa başka ne etkileyebilir ki? Peki şu işyerindeki çocuktan bahsetsene. Mesela neden o çocuk?
Soran+1 yılçünkü peşimde uzun süredir farkındayım ilgileniyor her gereksiz şeyimle. bana da artık bu ilgi tatlı gelmeye başladı ondan bu çocuk
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Peki sen bu ilgisiz kaldığın süreçte kendini nasıl tatmin ettin? Daha doğrusu soruyu kişisel olarak algılama, evli kadınların mastürbasyon yapıp yapmadığını ve bundan zevk alıp almadığını merak ediyorum.
Soran+1 yılmastürbasyonla. o anda zevk alıyorsun herkes gibi. ama yeterli değil aradığın bu değil geçici bir tatmin
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni, haklısın. Bir diğer merak ettiğim şey de bu çocuğu mastürbasyon yaparken hayal edip etmediğin. Çünkü cevabın evetse aldatmaysa aldatmak vakti gelmiş demektir.
Soran+1 yılhayır düşünmedim pek ama mesela artık yakın temasta olduğumuzda ondan etkilenmeye başladım önceden yoktu bu hoş gelmeye başladı baya.
Cevap sahibi+1 yılPeki karakter olarak nasıl birisi? Diyelim ki gemileri yaktın ve seviştiniz. İkinizin arasında kalır mı? Yoksa gevşek bir tip mı?
Soran+1 yılaramızda kalır gibi geliyor bir yandan da arkadaşlarına anlatası gelebilir diyorum yani emin değilim
Cevap sahibi+1 yılEğer ufakta olsa bir şüphe varsa hiç girme o topa. Yaşadığınız şeyin tek seferlik olduğunu düşünürse gevşeklik yapması olası. Fakat ona yaşatacaklarinin devami olacağını düşünürse kimseye bir şey anlatmaz bence.
Cevap sahibi+1 yılNasıl aldattığını paylaşacak mısın?
Söylediğine göre genel bir problem değil sabretmelisin. Bu konuyu da açıkça konuşmalısınız bence. Eğer şimdi aldatırsan alışkanlık haline gelir ayrılığa kadar gider.
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnunda aklında biri mi var acaba.
O da sizden sıkılmaya başlamış olabilir mi?
Hayat sizin karar sizin.
Sonunda uzuleceginiz birşeyi yapmadan önce iyice düşünmenizi tavsiye ederim.01 Yorumla
Soran+1 yılşüphelenirdim diye düşünüyorum o ihtimal yok gibi
Aldatmak hiç iyi bir şey değil tabiki heleki iş arkadaşı yakından biri ile hiç düşünme adın çıkar laf yapar adım çıkmaz laf yapmaz deme çıkar seni elde edene kadar her şey tamam böyle olacak der ama elde edene kadar
00 Yorumla
+1 yıl
Evlisin hatırlatalım. 1 AY kocan hasta olsa başkası ile mi yatacaksın trol müsün wk ya. 00 Yorumla
+1 yılAblacım aldatma seni kişiliğine alakalı bir durum zina bir pisliktir kendini bir pisliğe yakistiriyorsan geç bile kalmışsın, herkes hesabını Mahşeri kubrada Allaha verince kocandan değil bunun hesabını sana soracak şimdi tercih senin
03 Yorumla- +1 yıl
Ablacım hadi diyelim o kişi ile bir ilişki yaşadın o ilişki o yasadignla kalacakmış sonra unutacakmisin ömür boyu beyninden atacakmisin yarın karnına çocuğunu aldığında ya da bununla yuzleseceginde ohhh ne güzel yaptımmi diyeceksin ben sana abin olarak şiddetle rica ediyorum şeytana uyma iyi olsa sana yaklaşamaz evli olduğunu bile bile yarın gider seni reklam bile yapar ozaman km kimi dinler bilemessin Allahtan korkun lütfen yaaa lütfen
- +1 yıl
Yazıklar olsun yaşasın senin gibiler için cehennem
- +1 yıl
A** nin ateşi sogdumu şimdi 5 dakkalikzevk için rezil olacaksın inşallah yaptığın ortaya cikar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bencillik işte biraz zaman ver. Hamile olunca kocan seni aldatsın o zaman bu mantıkla. Yeri zamanı diye bişey var yahu sabırsız mısınız ilgili manyağı diyince de kızar kadınlar.
26 Yorumla
Soran+1 yılkocamdan ilgi beklemem kadsr normal bir şey olamaz aynı evdeyiz her günümüz birlikte ama bana ilgisi yok bu ne saçmalık annesiyle de aynı hayatı yaşardı ben annesi miyim
Cevap sahibi+1 yılSana vermediği ilgili başkasına mı veriyor sanki sen kendine bahane arama aldatmak istiyorsan aldat bunun için kocanı suçlu göstermeye çalışma adamın zamana ihtiyacı var anlayışlı olmak gerek.
Soran+1 yılne kadar zamana? aylardır böyle 1 aydır da hiçbir şey yok bu normal bir şey değil. başka işleri sorumlulukları olduğu gibi karısıyla ilgilenmesi de sorumluluğu. ben moralim bozuk kafam dağınık bugün kocamı sevmiycem demezdim yemek yapmam demezdim.
Cevap sahibi+1 yılBu bir sorun evet ama çözüme ulaşmak yollarını bulmak gerekir. Öncelikle bu durumu eşinizle görüşmelisiniz. Tatlı dil güzel üslup çok önemli. Eşinizi etkileyemiyorsanız sizde yanlış birşeyler olabilir. Önce bu yolu bulup çözüme ulaşmaya çalışın. Ama içinizde aldatma merakı varsa bunun eşinizle alakası yoktur.
Soran+1 yıleşimi etkileyemiyorsam mı? yine suçlu kadın oldu. size bir şey anlatılmaz sizden akıl beklenmez.
Cevap sahibi+1 yılYa anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. İsteğiniz gibi yapın tavsiye verdim ben sadece ama eşinizi suçlamayın bunun için diyorum.
+1 yılAldatacak aldatmaya meyilli beyinsiz insanlar neden evlenir anlamis degilim onunla evlen o da seni aldatsin zaten duzgun adam olsa seninle mesafeli olurdu sen de dunden razisin zaten geberin aptallar
00 Yorumlaaldatmak konusunda alsa haklı olmazsın. bu durumu göstererek ayrılabilirsin daha sonrasında kiminle ne yaparsan yap. veya her şeyden iletişim kurmaya çalış olmuyorsa anlaşmlaı olarak ayrılın
00 Yorumla
+1 yılGeçici birşeydir ama 1 ay da hiç bir şey olmaması bide sen de olsun diye uğraşırken ama şeytana uyma sen
03 Yorumla
Soran+1 yıldeğişmez artık böyle gider demişler
- +1 yıl
Yok ya öyle şey mi olur deseydin benim canım istiyor dayanamıyorum diye
- +1 yıl
Değdi mi memnun oldun mu
:D çok garip hayatlar var ya daimiyat sıkar yıpratır insanı yeni şeyler giyince eşin üstüne mi atlayacak sandın
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman aldatacak herkes bu mudur?
işyerindeki çocuk, sen aç olduğun için sana öyle geliyor, biraz zaman ver veya açıkça söyle, en büyük sorunumuz maalesef İLETİŞİMSİZLİK.
02 Yorumla
Soran+1 yıliletişimsizlik falan yok bin kere kavga ettik bu yüzden çok sıkıldığımın farkında , umrunda değil.
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılO hataya düşme derim boşan ayrıl ne halt edeceksen öyle yap kimseyi zorla nikahının altında tutmuyorlar. adliyeler senin gibilerin dosyalarıyla dolu
01 Yorumla
Soran+1 yılkolaydı
+1 yılNasıl aşağılık bir kadınsın sen yaaa.
İstemiyorsan Boşan git dilediğine yat.
Ama evliyken yapmak serefsizliktir10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adam evi için çalışıyor sen orspuluk için bahane arıyorsun seni gtunden skse hakli
03 Yorumla
Soran+1 yılkarısına 1 aydır hiç dokunmayıp 5-6 aydır hiç ilglenmeyen erkeğe erkek denir mi?
Soran+1 yılkarısıyım benimle evlenmiş. artık başka şansı yok ilgisini çekmiyorsam evlenmeyecekti.
Sen insan değilsin bence. Kimse aldatılmayı hak etmez. Madem şikayetin var konuş olmadı sen üstüne çık adamın. Baktın ki olmuyor boşan
00 Yorumla
+1 yılBize derdini anlaticana eşine anlatsana iletişim kurmaya çalış bu sebepten aldatacaksan yazık sana gerçekten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen çocuğa niyet etmişin belki de mutlu ettin aklına takıldı sordun bakalım linç edecekler mi diye. :D
00 Yorumladertler de s... ik gibidir en büyüğü bende sanırsın peki neden tatlı geldi çocuk daha mı fazla ilgi gösteriyor adamcağızdan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılSenin istediğin sadece seks ise şimdilik idare et , adam tekrar işlevsel hale gelirse aldattığın için pişman olursun, illaki çakısı bi gün çalışacak
00 Yorumla
+1 yılBu kocalar niye böyle garip,, ilgi gistermezsen, ilgi gosteren kişilere çok rahat meyil eder kadınlar..
00 YorumlaVay be insanlar 1 ayda eşlerini aldatmayı düşünebiliyor.😶
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay değil 5-6 aydır tatsızız 1 aydır hiçbir şey yok
- +1 yıl
Ablacım neden boşanmıyosun ozaman hayır yani niye kendini o*osbu yapıyosun ki
+1 yılHerkesin yasadigi durumlar. Peki istiyormusun gercekten
11 Yorumla
+1 yılAldatmak çok büyük günah, eşin ilgisizleşti diye hemen aldatmamalısın.
10 YorumlaBen de insanım dediğin an eyleme geçmeye niyetlenmişsin zaten
01 Yorumla
+1 yılYap da catkapi olur olmaz zamanlarda evine gelsin isyerinde ellesin falan, seni devamli sıkıştırsin, elbet bi gun biri gorur adin cikar
01 Yorumla- +1 yıl
Neden ben degil 6 garantiydi
+1 yılNormal ilgisiz kalan herkes yapar bunu. zaten yapıyorda
00 Yorumlasevdigin erkek aldatilirimi hic nekadar çok kötüsün her sey sexmi mal kari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş arkadaşım yeni boşandı. Eski eşi 3 senedir aldatıyordu. Bana her şeyi anlattı. Pandemide iş yeri de boş olunca biz yakınlaştık ve gerçek kocası oldum. Şimdi boşandı ve rahat rahat görüşüyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu arzuyu kocan tatmin etmezse sınunda başkası edecek.
01 Yorumla
+1 yılAldatma gibi bir ihtimal karakteri 100de 100 olan insan içn olmaz🙂
00 Yorumla
+1 yılHaklisin ama yakin zamanda baska penis alirain icine
00 Yorumla
+1 yılSana ne desek tatmin olursun? Almak istediğin cevap nedir
00 YorumlaSen bunu dusunduysen coktan kafada bitmis aldatırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıraya girebiliyormuyuz var mı öyle bir liste?
Bu işin edepsizce bir şakası. Bahane bulma , eğer sen bu lafı diyorsan aldatmış sayarım seni.02 Yorumla
Soran+1 yılbahane değil yaşamayan bilmez
Cevap sahibi+1 yılYa sen ne diyosun ben neler yaşadım bı bilsen. Senden farksız değilim ama herkes eleştiriyor. Bende öyle yaptım işte sana.
Git boşan sonrada es cort ol sen de rahatla hem beleş de olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı. İlgi bittiği yerde ilişki bitmeli. Aferin böyle devam. Aldattığın dalgi keserse oradan başkasına. Kucaktan kucağa gezmek yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇoktan haketmis neyi bekliyirsunki ihtiyaçlarını karşıla sende istiyorsun eminim ikinizde ilkinizden sonra bi kereyle yeninmezsiniz birbirinizi hakediyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYemeyenin malını yerler benim senin gibi boşlukta olan evli kadınlarla ilişkilerim oldu nasılda hırslı ve istekli sevişiyorlar bilemezsin intikam alır tarzda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanfendi bosanin madem imkaniniz varsa bunu yapmayin kimseye
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMadem aldatiyorsun yakisiklisiyla aldatsaydin iyisiyle bari
Cevap sahibi+1 yılBen uzuldum ya bu duruma
Soran+1 yılyapılacak bir şey yok maalesef
Cevap sahibi+1 yılbana oyle kadinlar bana bakmiyo evli kadinlar nedeni cekici değil miyim diye mıdır sizce
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yani esin haketmis bunu uyusursan zevkine bak 1 ay uzun bir sure evlilikte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi peynir çeşitlerini Allah ıslah etsin boşan hemen
azıcık ihmal edilince aldatacaksan o adama yazık rezil00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendiyse bir zahmet yatakta karısını mutlu etsin ben bu erkekleri anlamıyorum
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 aydır yapmamanızın nedeni ne yorgun mu hissediyor
Soran+1 yılyorgun tatsız bıkkın
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğinin yorgunum bahanesi olmamalı
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yıl28 yaşındaki karısının ihtiyacı olduğunu düşünemeyecek kadar düşüncesiz peki senin libidon 1 aydan beri yapmadığınız için mi böyle yoksa hep mi böyleydi
Cevap sahibi+1 yılİş yerindeki kişiyi cinsel olarak arzulamaya başladın mı peki
Soran+1 yılböyle hayal edecek kadar değil ama yakın temasta olmak hoşuma gidiyor yani evet etkilemeye başladı
Cevap sahibi+1 yılİlgi duymak arzulanmak çok hoşuna gitmiş
Cevap sahibi+1 yılÇok yaş farkı var mı onla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninki çoktan haketmiş aldatılmayı. Gençsin sağlıklısın, senin de ihtiyaçların var sonuçta...
03 Yorumla
Soran+1 yılonun da ihtyacı zaten bu kadar uzatması bıktırdı beni genel olarak çok ilgisiz bana karşı
Cevap sahibi+1 yılBilirim. Aynı şey benim eşimde de var. Yaklaşık 4 aydır hiç tık yok. İsteklerime hiç cevap vermiyor. İlgi alaka sıfır. Şimdi aldatınca ben mi suçlu oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi yapmışsın. Böyle eşler aldatılmayı sonuna kadar hakediyor. Umarım kadınlığını doya doya yaşamışsındır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir aydır bir şey yapmıyorsanız başkası vardır buraya yazıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç şüphelendiğim bir olay olmadı ama
Cevap sahibi+1 yılHiçbir erkek bir ay yapmadan durmaz
Soran+1 yılbaşka biri olduğunu sanmıyorum bana karşı ilgisiz sadece
Cevap sahibi+1 yılİlgisini nasıl çekmeyi düşünüyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlt taraf kaşınmaya başladı yani yakında yaparsın böyle giderse sonra da bırakamazsın bir daha benden söylemesi
01 Yorumla- +1 yıl
Artık devamlı verirsin eleman arkadan da kaydı galiba 😅
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldogru diyosun , hatta direk boşanda adama yazık etme kurtulsun senden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmaya bahane arama 😀 hazırda biri olmasa niyetin olmasa düşünemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim artık zor duruyorum soğudum aldatmak istiyorum 😡
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl aldattın
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevkine bak bende de durum benzer
122 Yorumla- +1 yıl
Sende durum ne
- +1 yıl
Ksden öğrendiğim bişey vars aç bırakmıycan djdmmfmf
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma boşa gerekirse ucuz olma dertleşmek istermisin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıljmerak etım anlatmak ıstermısın
Canım demek ki aldatmaya meyilin var bence bahanelere sığınma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kocamda aynı ayda 1 kez oluyor bizimde
91 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldilersen bu şehvetini atmak için buradan bilgilerini vermeden sanal seks yap beğenirsen bu şekilde tatmin et kendini, diğer türlü riskli olacaktır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya çocuğu boş ver de kocana artık istiyorum de ve çık üstüne bekleme yani,
00 Yorumla
+1 yıleyşanlar dün de vardı bu gün de var yarında olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek olamadığınız için olacaklar tabii
- +1 yıl
ne b*k yerseniz yiyin. Sonra ağlarsınız sevmiyor beni kullanıyor diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapacağım ama kendimi nasıl haklı çıkartırım sorusu
10 Yorumla
+1 yılAyrıl lan o zaman hayvanlık yapma şer*fsiz karı
30 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem