daha önce ilişkisi olmuş 3 defa oldu dedi çok üstelemedim ben, performansının iyi olması için 3 defa yeterli midir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl30 yıllık evli olup ilk günden beri 10 dakikada işini bitiren erkekleri düşünürsek bu soruya vereceğim en iyi cevap cinsel isteğin yanında cinsel istek kadar tutkunun da olmasıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPerformansının iyi olması için tecrübeden ziyade kendini kontrol edebilmesi ve karşısındakini onemsemesi önemli cinsel tecrübesi olan her erkek yatakta iyi olur diyemeyiz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılKendini kontrol edebiliyor mu seni düşünüyor mu açık açık konuşabiliyor mu isteklerini düşüncelerini seni anlıyor mu ten uyumu var mı üstüne cullanmamali seni şiir sayıp okuyabilmeli birde elindekini kullanmayı biliyor olmalı işlevi önemli dediğimiz kısım tam olarak o
00 Yorumla
+1 yılHerkesin iyi olmasini bekleme cogu bosalmayi zevk sananla dolu... aslinda seks 1ke bosalma yda yapinca bitsin değildir. Hucrelerinde hissedip hissettirebildigin sevisme anidir. Herkes bu ani her partnerle yakalayamaz.
00 Yorumla
+1 yılBazılarına 1 bazılarına 10 bazılarına 100 yeterli olur bakalım sana ne cıkıcak
10 Yorumla
+1 yılBen ilk ilişkimde bile iyi performans sergilemiştim. Bence tecrübelik çok bir şey yok. Çünkü olay belli yani.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum her erkeğin iyi olacağını. 45dk -1 saat arası bslma süremin olduğunu soyleyince çoğu şaşırır
00 Yorumla
+1 yılYeterli değildir, defalarca yapmış olsa bile performansı düşük olabilir, başka bir durum bu sayı be performans
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber olmakta performansin bir ilgisi yok ancak beraber oluşma sayısı ile tecrübe kazanılır fakat ben Beraberliğimin Sayısını unuttum gelci çeterede tutamam herhalde ben kendime tecrübeli diyemiyorum her ilişki yeni bir heyecan yeni bir tecrübe
00 Yorumla
+1 yıl3 seks deneyimiyle ancak heyecanı azalmıştır tecrübe için 15 20 en az
10 Yorumla
+1 yılalakası yok bilgisi yetersizse ve sana istediğini sormuyorsa isterse 30 kadınla olsun
00 YorumlaTecrübeyle alakalı olduğunu sanmıyorum yetenek bana göre
00 Yorumla
+1 yılBunu bilemezsin ki her seferinde iki dakikada gelmiş de olabilir
00 Yorumla
+1 yılHer zaman degil. Tecrubesi oldugu iyi oldugu anlamina gelmez
00 Yorumla
+1 yılBeklş bir sayısı yokki o işi önemli olan isteyerek
yapması00 Yorumla
+1 yılHerzaman olmaz ten uyumu vs
00 Yorumla
+1 yılSüper olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim harikadır abartmıyorum ;)
00 YorumlaBelli olmaz
00 YorumlaBen sabaha kadar devam ederim
00 Yorumla
+1 yılsenin nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetmez sadece heyecanı gider o kadar
10 Yorumladeğil
10 YorumlaEvettt iyi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı