Sevgilimle düzenli bir cinsel hayatımız yok ama birlikte olduğumuzdada çok kısa sürüyor o 5 dakika içinde mâlum olayı oluyor.. Sonrasında da devam etmek istiyor bu seferde tabi ilkinden biraz daha uzun sürüyor ama max 10 dakika artıyor. Bu sorun ileride düzelir mi. Fazla tahrik edici olduğumu söylüyor. Düzenli bir ilişki hayatı olunca bu durum düzelir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Düzelmez neyse odur ben ve birlikte oldupum partnerlerde her defasında uzun sğrmesinden şikayetci oluyorlar bebde de geç boşalma sorunu var ilki nodmal 10* 15 dk ama sonrasında 2. 3. Yarım saati grçiyor renkler ve zevkler işte sana az geliyor kimine yetiyor ama düzelmsz bu durum memnun değilsen değiştirmlisin
04 Yorumla
Soran+1 yılBu durumdan memnun değilim ama kendisi aşık olduğum beyfendi. O yüzden bu durum aşkın önüne geçemez beniim için. Sadece merak ettim ileride bu düzelir mii diye
- +1 yıl
Arada aşk var ise illaki yeterli olmalı, ama sorunun cevabı hayır düzelmez ancak geciktirici kremler ve spreyler mevcut en azından senin tatmin olman ve rahatlaman açısıdan böyle bir alternatif yöntem denetebilirsin rahatlayamadığını bu sürenin sana yetmediğini söylediğinde anlıycaktır
Soran+1 yılZaten oda kısa sürdüğünü anladığında morali bozuluyor. Bana soruyor ve strese giriyor bu durumdan. Ben asla bu konuda üstüne gitmedim hiç bir şey demedim de. Kendisi hâlimden anlıyor o an sadece. Evet alternatif yollar işe yarayabilir dediğiniz gibi teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini biraz tutması lazım
bu durumu ona kırmadan söyle
benim zevk almam da önemli zaten beni seviyosan bunu sen de istersin de
asla seni aşağalamiyorum çok etkileniyosun benden bundan gurur duyuyorum ama biraz daha dişini sıkmaya çalış de
mesele çok konsantre olmasın başka bir şey düşünsün boşalmaya yakın
böyle böyle geciktirebilir benimki öyle yapıyor01 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkür ederim çok güzel anlatmışsınız. Evet dediğiniizi deneyecegim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılFazla umut bağlamamak lazım, ilişkiniz yeni mi başladı? Ilk ilişkilerse normal olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır 2 senelik bir ilişki
- +1 yıl
Düzeleceğini sanmıyorum böyle devam eder.
+1 yılbencil insanın karakteri değişmez. hiç düzelme bekleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüzelmez büyük ihtimalle ama tedavi vs görebilir istiyorsa benim erkek arkadasımın 40dkkyı geciyor ort
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Duzelmez aksine daha erken gelmeye baslar yaslandikce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoyumu yaşayamayan her kız o aklında yaşananmamışlığın özlemini arar
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaslında bir kızın sekste mutlaka yaşaması gereken şey önce mutlaka sevişerek oral ile orgazmı tatması gerekir bu ona kendisinin kadın olduğunu özel olduğunu fiziğinin erkek tarafından beğenildiğini gösterir ve mutlu eder ve seks sırasında da mutlaka erkekten önce tekrar orgazm olabiliyorsa o cinsellikten doymuş olarak ayrılır tadının damağında kalmasına sebep olur
Soran+1 yılGüzel yorumlamışsınız. Işte o benden önce erkenden gelince haliyle benim o anlık dediğiniz gibi tadım damağımda kalıyor. dahaa benim ondan erken geldiğim bir durum yaşamadık.
Cevap sahibi+1 yıldemekki sen hala orgazmı yaşamamışın ve tatmamışın onla ve aslında tadılması gereken seks kadar önemli olan sevişmek deilmidir bi erkek kızı penisiyle doyuracağını zannediyorsa çook yanılıyor
Cevap sahibi+1 yılsevişmeyi bilen bir erkek kadar içine girerken nefesini tutacağın bir penis senin aradığın şey değil mi
Soran+1 yılYok ön sevsme konusunda bir sıkıntımız yok beni kendisi tatmin edebiliyor birlesme olmadanda. Ama işte birleşme oluncada kısa sürüyor o biraz sorun olan kısım.
Cevap sahibi+1 yılsevişerek seni orgazma ulaştırıyor mu aslında açık yazamadığım şeylerde var ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılön sevişme 20dk; giriş çıkış 10 dk olsa sana yeter. zamanla düzelir. ben de öyleydim
00 Yorumla
+1 yılBunu öğrenmen için zaman geçmesi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Terapi almazsa düzelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl10 dakika ideal bir süre
01 Yorumla
Soran+1 yılKısa bir süre bana göre.. o anı keyifle yaşamayı seviyorum. O 10 dakika ön sevsme olmalı zaten bana göre
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Genelde böyle devam eder bnce
00 Yorumla
+1 yılPeki oral olunca fark ediyo mu
03 Yorumla
Soran+1 yılOralde daha geç boşalıyor. birleşme olduğunda çok etkilendiğini ve çok sıcak olduğunu söylüyor ondan öyle olduğunu idda ediyorr
- +1 yıl
Soran+1 yıl21 yaşım
Devam edin , sıklaştırın çözülür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem