Sen baya hazirlikli gidiyorsun belli ki. Sen istiyormusun da boyle diyon, ne de olsa mesafe arani falan koyabilirsin istemedikten sonra. Ilk defa mi olacak yoksa…
Iyi dusun o zaman knk. Gunahina girmiyorum bile zaten beraber yatacakmissiniz ama en azindan yapip da sonra pisman olma yok beni aldatti terk etti birakti ayrildik vs, cok goruyoruz cunku bunlari…
Ya sey kafasında değilim bunu sadece evlencegim kisiyle yaparım gibi degil tabiki oyle olsa guzel olur ama artık duygularımı yasamak istiyom kanka daha opusmedim bile benimki de fazlanrahibe teresa gibiyim
Knk sence ben yasadim mi bunlari saniyorsun. Bende opusmedim, daha sevgilim bile olmadi ama ben esimle yasamak istiyorum, ilklerim onunla beraber olsun, ki zaten dinimiz onu emrediyor helalinle anca yani esin. Inan bende cok merak ediyom acaba nasil bir his nasil bir duygudur o iliski falan nasil bir sey gibisinden vs ama evlenmeden once de yapmam, gunah sonuxta ve esimi bekliyorum, dogal olarak esimi de kendim gibi kendime benzeyen biriyle evlenip onun da ilklerini benimle yasamasini istiyom. Yani sirf bu merak icin kendini yakma derim ama tabi senin kararin. Sonrasini, neler olacak bilemiyorsun ne de olsa…
Kanka valla sasırdım acıkcası dusuncene genelde biliyosun yani herkes cok hızlı yasıyo bu seyleri sana katıldıgım bi cok sey var ben acıkcası din konusu icin aynı dusunmuyom senle ama saygım sonsuz tesekkur ederim bu arada yorumların icin hayırlısı diyorum en son sjdjdjdk umarım iyi insanlarla karsilasiriz ne diyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence evet fazla kötü. Tamam kadındı şeyler giy demiyor kimse ama bukadar da çocuksu olmaya gerek yok. Hello Kitty nedir ablacım.
18 yaşında olduğum icin olabilir mi ablacim
Hello Kitty giyme yaşı 13 be ablam
Üstteki hadi bir nebze diyelim ama, sevgilide kalirken giyilecek pijamalar daha seksi olabilir
Evleneceğin erkekle birlikte olmadın için (ilk birliktelik) aşırı derecede pişman olacaksın.
ayy ikinci çokk güzel ❤️ nerden bunlar
İlki hm digerlerini bilmiyorum asko
Pijamaya gerek olacağını sanmıyorum
resimdeki vücutlar sana mı ait?
Üstünde kalacaklarini zannetmiyorum
Çocuksu
Kalmamak daha iyi.
Libido KILLER…🤨
yani bencede libido killer ama cok da libido yukseltmeye gerek yok
Ya knk libido killer ne ya Allah askina fdghjjhg hem sen napmaya gidiyorsun ki, yatip uyumak icin gitmiyon mu
Kanka yatıp uyucaz ama bilemiyom da o an nolur seviyom cocugu yani belki bisiler de olur bilmiyom
Sen baya hazirlikli gidiyorsun belli ki. Sen istiyormusun da boyle diyon, ne de olsa mesafe arani falan koyabilirsin istemedikten sonra. Ilk defa mi olacak yoksa…
Ay hazır mıyım bilmiyom ve olursa ilk olcak evet istemezsem tabii ki zaten olmaz ama bikemiyorum
Iyi dusun o zaman knk. Gunahina girmiyorum bile zaten beraber yatacakmissiniz ama en azindan yapip da sonra pisman olma yok beni aldatti terk etti birakti ayrildik vs, cok goruyoruz cunku bunlari…
Ya sey kafasında değilim bunu sadece evlencegim kisiyle yaparım gibi degil tabiki oyle olsa guzel olur ama artık duygularımı yasamak istiyom kanka daha opusmedim bile benimki de fazlanrahibe teresa gibiyim
Knk sence ben yasadim mi bunlari saniyorsun. Bende opusmedim, daha sevgilim bile olmadi ama ben esimle yasamak istiyorum, ilklerim onunla beraber olsun, ki zaten dinimiz onu emrediyor helalinle anca yani esin. Inan bende cok merak ediyom acaba nasil bir his nasil bir duygudur o iliski falan nasil bir sey gibisinden vs ama evlenmeden once de yapmam, gunah sonuxta ve esimi bekliyorum, dogal olarak esimi de kendim gibi kendime benzeyen biriyle evlenip onun da ilklerini benimle yasamasini istiyom. Yani sirf bu merak icin kendini yakma derim ama tabi senin kararin. Sonrasini, neler olacak bilemiyorsun ne de olsa…
Kanka valla sasırdım acıkcası dusuncene genelde biliyosun yani herkes cok hızlı yasıyo bu seyleri sana katıldıgım bi cok sey var ben acıkcası din konusu icin aynı dusunmuyom senle ama saygım sonsuz tesekkur ederim bu arada yorumların icin hayırlısı diyorum en son sjdjdjdk umarım iyi insanlarla karsilasiriz ne diyim
Sen zaten karsilasmissin knk kskddk peki ayni dusunmedigim nedir yani musluman mi degilsin
Kanka tanrıya inanıyom ama dinler pek bana göre değil
tanri dedigin nedir peki, din degil o degil bu degil ama tanri, o da tuhaf degil mi...
Kanka ben acikcasi her seyi enerji olarak goruyom inanisim biraz farkli
ne enerjisi knk, gunes enerjisi mi. Orasi kesin canim, epey bi farkli zaten onu goruyorum da neye inandigini pek cozemedim...
Çok iyi çekici
Kötü.
Evet çok komik