Cinsel Yaşam Sevgilinizden özel fotoğraf ister misiniz? No_Yo_Aquí Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bu soruda böyle olsun bakalım 🤣 Sevgilinizden özel fotoğraf ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sevgilim rahatsız olmuyorsa isterdim 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet isterim oda istesin bende atarım net hakkı çünkü görmek 2 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İsterim bazen istemeden atanlarda oluyor o extra güzel hoş durum 0 0 Yorumla
Yamaç3555 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yok direk kendisini istiyorum ben öyle işimi görmüyor kendisi ancak 0 1 Yorumla Yamaç3555 +1 yıl Peki sen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olsa isterdim merakta ediyorum ama yok 3 2 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Çok mu merak ediyorsun yavrum 🤩 Yorumla ecstasy11 +1 yıl neyını merak edıosun en cok Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. güvenmiyosanız atmayın sakın 0 10 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl güvenmediğin biriyle neden sevgili olasın ki zaten Yorumla zirkonn +1 yıl genelde bu tip durumlarda en büyük darbe en güvendiğinden gelir. aklında bulunsun ;) Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl çünkü güvenilmez birini seçiyorsun Yorumla zirkonn +1 yıl hayır aşırı güveniyosun Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl kötü birini seçersen olacağı bu Yorumla zirkonn +1 yıl kötü biri olup olmadığını ayrılık safhasında görürsün ilk başlarda anlayamazsın. kimse gerçek yüzünü hemen göstermez ufaklık. azıcık abi nasihati al dicem ama başına gelmeden anlamıcaksın. Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl hiç alakası yok Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl zaten 5 yıllık sevgilim var bu işleri iyi anlarım Yorumla zirkonn +1 yıl iyi bakalım senin dediğin olsun umarım yaşamazsın bu tip bi durum Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl ihtimali bile yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır. Saçma sapan şeyler. 0 3 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl zevkli bence 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişmek daha zevkli ahahs bunlar bana hep saçma gelmiştir😄 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl o da var tabi 🤣🤣 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet atar her zaman 0 0 Yorumla
Fight4forHonor Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Libido iyi sende atiyormusun? 0 5 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl burada soruları ben sorarım Yorumla Fight4forHonor +1 yıl Biz foto atmaya gecemedik nasil gececegimizide bilmiyoruz Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl ilk sevgilin mi ki Yorumla Fight4forHonor +1 yıl İlk sevgilim degil 4 ay falan oldu iliskimize Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl e nasıl bilmiyon ki o zaman Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzaktaysam isterdim. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. iyi olur 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ahhahah evet 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstemeden atıyolar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sevgilim rahatsız olmuyorsa isterdim
Evet isterim oda istesin bende atarım net hakkı çünkü görmek
İsterim bazen istemeden atanlarda oluyor o extra güzel hoş durum
Yok direk kendisini istiyorum ben öyle işimi görmüyor kendisi ancak
Peki sen
İstiyorum kırmıyor sağolsun
Olsa isterdim merakta ediyorum ama yok
Çok mu merak ediyorsun yavrum 🤩
neyını merak edıosun en cok
güvenmiyosanız atmayın sakın
güvenmediğin biriyle neden sevgili olasın ki zaten
genelde bu tip durumlarda en büyük darbe en güvendiğinden gelir. aklında bulunsun ;)
çünkü güvenilmez birini seçiyorsun
hayır aşırı güveniyosun
kötü birini seçersen olacağı bu
kötü biri olup olmadığını ayrılık safhasında görürsün ilk başlarda anlayamazsın. kimse gerçek yüzünü hemen göstermez ufaklık. azıcık abi nasihati al dicem ama başına gelmeden anlamıcaksın.
hiç alakası yok
zaten 5 yıllık sevgilim var bu işleri iyi anlarım
iyi bakalım senin dediğin olsun umarım yaşamazsın bu tip bi durum
ihtimali bile yok
Hayır. Saçma sapan şeyler.
zevkli bence 😂
Sevişmek daha zevkli ahahs bunlar bana hep saçma gelmiştir😄
o da var tabi 🤣🤣
bir isterim iki isterim atmazsa üçüncüyü söylemem
Hayır
İstemem
Evet atar her zaman