Gönül isterdi ki seni tanıştırayım ama maalesef şahsen tanımıyorum. Ben yardımcı olayım desem hem kriterlerinin çok uzağındayım, hem sana göre yurtdışındayım çiçeğim üzgünüm 😂
Bu yaz gelmeyi düşünüyorum ben de oraya. Hep görmek istediğim bir şehir. Fransa'da yaşıyorum ben de. Erasmus yaptım, döndüm okulu bitirdim çalışmaya geri geldim buraya, kopamadım.
Kanka bulaşıkçılıkla bisikletli kuryeyim. Zor değil hiç bir de avustralya şimdi çalışma saatlerimizi yükseltti izinlerimizi ekstradan dileniyorum internette iban atıyorum arada para atıyorlar 😛
Dil okulu bitince 2 yıllık hemşirelik okuyabilirim daha karar veremedim. Üniversite içinde taksit parası biriktiriyorum çalışıp yoksa ailemin tarlalarını satacam
Sen kapağı atmışın zaten yaparsın söylediklerini kanka. Benim yaşım 29, ben 28 senede o tımarhane ülkede yapamadıklarımı 1 sende Fransa'da yaptım. 6 ülke gezdim. Daha da geziyorum. Yazın en büyük hayallerimden biri olan Tomorrowland'e gidicem. Hayal ettiğim her şeyi yaşıyorum. Yemişim memleketini de ülkesini vatanını da toprağını da. Hepsi onların olsun ben saygıyı, huzuru, mutluluğu buldum burada.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Şuna bitiyorum ya
Selam çiçeğim 😂
Kanka adama bakınca bile naptım iş yerindeyim yapma
Kanka kriterlerin direkt bu adamı işaret ediyor napim 😂
Asdım görünce ama
Gönül isterdi ki seni tanıştırayım ama maalesef şahsen tanımıyorum. Ben yardımcı olayım desem hem kriterlerinin çok uzağındayım, hem sana göre yurtdışındayım çiçeğim üzgünüm 😂
Ben de yurt içinde değilim
Sen neredesin? Hadi aynı ülkede olalım bir de ne gülerim ama 😂
Avustralya melbourne yaz dil okulu için geldim bir daha da geri dönmeyeceğim. Okula yazılacağım öyle
Bu yaz gelmeyi düşünüyorum ben de oraya. Hep görmek istediğim bir şehir. Fransa'da yaşıyorum ben de. Erasmus yaptım, döndüm okulu bitirdim çalışmaya geri geldim buraya, kopamadım.
Aynıyız işte çıktık bir şekilde tatile gelip çoh güzel çoh güzel diyecem
Önce bir vatandaşlık alayım da
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hatta tatilde gideyim de Türkiye'de bi arsa kapatayım diyorum. Dursun öyle yatırım 😂
Ben daha eğitim giderlerimle anca ödüyorum ama alırız türkiyeyi de ilerde
Orada ne iş yapıyorsun?
Kanka bulaşıkçılıkla bisikletli kuryeyim. Zor değil hiç bir de avustralya şimdi çalışma saatlerimizi yükseltti izinlerimizi ekstradan dileniyorum internette iban atıyorum arada para atıyorlar 😛
E süpermiş daha ne olsun. Fransa'ya yolun düşerse eğer beklerim mutlaka 🙂
Dil okulu bitince 2 yıllık hemşirelik okuyabilirim daha karar veremedim. Üniversite içinde taksit parası biriktiriyorum çalışıp yoksa ailemin tarlalarını satacam
Gezicem kanka hele bir kurtulayımda
Fransayıda gezicem italyayı da
Sen kapağı atmışın zaten yaparsın söylediklerini kanka. Benim yaşım 29, ben 28 senede o tımarhane ülkede yapamadıklarımı 1 sende Fransa'da yaptım. 6 ülke gezdim. Daha da geziyorum. Yazın en büyük hayallerimden biri olan Tomorrowland'e gidicem. Hayal ettiğim her şeyi yaşıyorum. Yemişim memleketini de ülkesini vatanını da toprağını da. Hepsi onların olsun ben saygıyı, huzuru, mutluluğu buldum burada.
Cidden ben burada mutluluğu buldum daha da dönmem.
İkimize de mutluluklar o halde 😂
her şey tamam ama kel değilim saçlardan kaybediyorum sanırım
Evet ya kel olması önemli
kas var uzun boy var mis gibi kokarım kel değilim napcaz onu haha:P
Seni de beğendim saçın kısa
sağol :) yazarsın artık bana:)
Yazarım seksi yarim
cesur olucak sınrılarını kaldırmış olucak espiri yapıcam diye anı bozmayacak yüzü güzel olsun ellediğim yerde et olsun fazlalık olmasın felan işte
Uzun boylu 85 beden göğüs, ince belli, yuvarlak kıvrımlı kalmalı istekli bir hatun olsun
Benim için bir kadın temiz koksun ve zayıf olsun yeter
jhony sinsi tarif etmiş :D
Yüzü hoşuma gitmeli yüzü
çok özelliğim olsada ne kelim nede kaslı ama bence de kızda fizik çok önemli konu sevişmedeki sınırları belirlemesine bağlı
Bu aralar asosyal oldum nefes alsın yeter moduna gidicem
orta ya da uzun boylu normal kilolu kalın bacaklı yüzü güzel
1.50-1.55 boy, beyaz tenli, 40-45 kilo, ufak memeli, sıkı kalçalı, kılsız full ağdalı.
Büyük göğüslü, dolgun kalçalı, beyaz tenli ve arzusu yüksek kadına karşı gelenem
Johnny reisi tarif ettin jajsj
Çok severim
Yallah Amerika’ya jsjsjjsjsjs
Minyon balık et olgun
Bu şey değil mi Johnny Sins
Vaaaay be kellikten elendim sanırım 😂
O zaman gelll
E bu jony sins
Zayıf büyük memeli
Bakımlı sarışın esmer 🤣🤣
Nefes alsın yeter
Keller iyi yeller😂